Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem biztos ám az, h "flegmáskodtak" a pályán. Egyszerűen jóval gyengébb csapat játszott a második félidő nagyrészében.Mosquito írta:Szépen visszaesett a teljesítmény a 2. félidőre. Úgy látszik nem csak Rijkaardnál zsarik bele 1-2 játékos az egészbe. Remélem Pep látta ki flegmáskodott a pályán és helyre teszi az illető(ke)t, hogy legközelebb ilyen elő ne forduljon.
Egy jobb csapat ellen ma x-elünk. Rengeteg hiba volt, főleg hátul.
Azért grat a fiúknak!
csabimo írta:Akkor a bl selejtezö a folytatás? Remélem azt már adja valamelyik sport csatorna...
messziről engem nanira emlékeztett, bár nála sokkal jobb, és inkább ugy mondom h nani hasonlít jeffrenhez távolrólVictorValdes19 írta:szerk.:jeffren nem hasonlít a black2black énekesére bebére?
VictorValdes19 írta:
szerk.:jeffren nem hasonlít a black2black énekesére bebére?
Én is remélem.VictorValdes19 írta:naon jóó mind a két fiatal góólt rúgott remélem ők ketten biztosan maradnak a felnőtt keretnélVisca El Uátnpótlás!
szerk.:jeffren nem hasonlít a black2black énekesére bebére?
én se zrikából mondom csaknehogy ez elkezdje frusztrálniBogi63 írta:Én is erre gondoltam. Én még mindig bírom Henry-t, és remélem rátalál a jobbik eszére.menczel írta:jeffren golpassz... henrynak ez már kezdhet kellemetlen lenni: a srác azon a poszton ahol ö játszott, sokkal gyengébb társakkal már 1 gol 1 golpasssznál tart ráadásul20 perc alatt
Én is erre gondoltam. Én még mindig bírom Henry-t, és remélem rátalál a jobbik eszére.menczel írta:jeffren golpassz... henrynak ez már kezdhet kellemetlen lenni: a srác azon a poszton ahol ö játszott, sokkal gyengébb társakkal már 1 gol 1 golpasssznál tart ráadásul20 perc alatt