Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha vége a licitnek akkor kerül hozzád.MessiFan írta:Honnan tudom meg hogy megkaptam a járékost? vagyhogy ajánlottak az enyémért?
10 000-et ajánlottam értetorrestoni írta:M. Regős (20, középszerű, megfelelő szélső, remek erőnlét): 6000
Van egy remek képességű, de azt hiszem az megfizethetetlen számodra.CFirpo3 írta:Csak látom, h MessiFan-nak is kellene.kamaj írta:Sérült volt és igazoltam a helyére. Kicsit fájó szívvel raktam ki, mert gólkirályom is volt, de keretszűkítés van. Annyi mázlid is van hogy este jár le nem hiszem hogy tolongani fognak érte. Jó játékos és aránylag olcsón is van kinnt.
Nekem védő lenne a jó mondjuk egy megfelelő vagy egy jó szinttel.
CFirpo3 írta:Csak látom, h MessiFan-nak is kellene.
Csak látom, h MessiFan-nak is kellene.kamaj írta:Sérült volt és igazoltam a helyére. Kicsit fájó szívvel raktam ki, mert gólkirályom is volt, de keretszűkítés van. Annyi mázlid is van hogy este jár le nem hiszem hogy tolongani fognak érte. Jó játékos és aránylag olcsón is van kinnt.
Nekem 1017 a szurkolói klub nagysága, de ehhez kellett két nagyon jó szezon. Most nagyítom a stadiont mert 12000es stadion már kicsiCFirpo3 írta:Én már igazoltam egyet. Csak elég nehéz, mert a jókra sokan licitálnak.
Amúgy nektek hány szurkolótok van?
Nézz be hozzám nálam van egy-két játékos kint, olcsón is és még nem licitált rájuk senki. Elvihetnél tőlem egy-kettőt mert nekem nem kellenek. Debrecen City a csapatnevem.MessiFan írta:az én csapatom: Pocsék. igazolnék 2-3 játékost akik kicsit feldobnák..
Ezekre csak én licitáltam. nagyon kevés pénzem van sajna.CFirpo3 írta:Én már igazoltam egyet. Csak elég nehéz, mert a jókra sokan licitálnak.