Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek után énis lépek. jóéjt mindenkinek!Diego10 írta:kamaj írta:Sok sikert mindenkinek a címerkészítéshez!! Na én léptem lassan, mert aludni is kéne vlmikor, mert hát olimpia van reggel. Jó éjszakát minden Hattrickes Eurobarcásnak
.
Én is léptem bár nem hinném h 11-12 óra előtt fel bírnék kelni...
kamaj írta:Sok sikert mindenkinek a címerkészítéshez!! Na én léptem lassan, mert aludni is kéne vlmikor, mert hát olimpia van reggel. Jó éjszakát minden Hattrickes Eurobarcásnak
.
kamaj írta:Én egy Man City címerre gondolok csak M.C.F.C helyett D.C.F.C re javítva.Diego10 írta: Én is ilyen labdaformájúra gondoltam gránátvörös-kék csíkokkal és benne egy Czere FC felirattal.De az is lehet h egy Barca labdára ráírom Photoshopon h CzereFC.:D
Én egy Man City címerre gondolok csak M.C.F.C helyett D.C.F.C re javítva.Diego10 írta: Én is ilyen labdaformájúra gondoltam gránátvörös-kék csíkokkal és benne egy Czere FC felirattal.De az is lehet h egy Barca labdára ráírom Photoshopon h CzereFC.:D
kamaj írta:Ezt én se tudom, mert pl azt se tudom mekkorára gondol címer alatt nagyra, közepesre, kicsire. Ha lesz rá időm Paint alatt csinálok majd vlmit, vagy esetleg keresek egy Photoshopot oszt azzal nyomatok egyetDiego10 írta: Hattricken kívül akarok de azt szted hol v milyen progival csináljam??.
Ezt én se tudom, mert pl azt se tudom mekkorára gondol címer alatt nagyra, közepesre, kicsire. Ha lesz rá időm Paint alatt csinálok majd vlmit, vagy esetleg keresek egy Photoshopot oszt azzal nyomatok egyetDiego10 írta: Hattricken kívül akarok de azt szted hol v milyen progival csináljam??
Sajnos a megfelelő edző kb 120000 (fejből mondom de 100000 felett van) és nekem eddig max 100000 volt de most csak 44000 van sajnos nem futja rá még. De amint lehet lecserélem, de először egy kapust ehhez el kell adnom akit már felvittem. Nem adom fel remélem sikerül annyira, hogy edzőt is tudjak cserélni és akkor már hamarabb fog menni az egész feledzősdiZsobb írta:Kapusedzés kezdőknek kiváló!
Egyébként én lecserélném az edzőmet helyedben, legalább egy megfelelő edzőre, vezető képesség még az elején nem számít, so az lehet a legalacsonyabb is.
A megfelelő edző után meg jöhet a jó edző.
Persze nagyon sok idő kell még egy játékost feledzel megfelelőről mondjuk világklasszisra, több szezon, de ez ne tartson vissza!
MessiFan írta:2008-08-11 A klubban tulajdonosváltás történt, MessiFan vette át az irányítást, és a csapat új neve Utcai Mezlitlábas Csapat lett.
2008-05-31 goldmen a 20. szezonban a VII.766 csoport 6. helyén végzett.
2008-02-09 goldmen a 19. szezonban a VII.766 csoport 8. helyén végzett.
2007-10-20 goldmen a 18. szezonban a VII.766 csoport 8. helyén végzett.
2007-07-18 A csapat a 18. szezonban a kupa 1. fordulójáig jutott.
2007-06-30 goldmen a 17. szezonban a VI.771 csoport 8. helyén végzett.
2007-04-02 A klubban tulajdonosváltás történt, Martinekinho vette át az irányítást, és a csapat új neve goldmen lett.
2007-03-28 A csapat a 17. szezonban a kupa 1. fordulójáig jutott.
2007-03-10 Debrecen F.C. a 16. szezonban a VII.589 csoport 2. helyén végzett.
2006-12-06 A csapat a 16. szezonban a kupa 1. fordulójáig jutott.
2006-11-18 Debrecen F.C. a 15. szezonban a VII.589 csoport 6. helyén végzett.
2006-07-28 Debrecen F.C. a 14. szezonban a VII.589 csoport 7. helyén végzett.
Ezt nem értem. akkor engemis lefognak majd váltani?
Én kívül szeretnék.[/i]kamaj írta:Ha a Hattrickon belül akarsz akkor igen.
Én a mínuszt mindig kerültem a legkevesebbem talán 10000 lehetett, de mindig figyeltem rá, hogy a heti mérlegem + legyen, mert ha nem csőd és fuccs a játéknak.Diego10 írta: Én most 20 000ről estem le 3000ig de így most visszajövök majdnem 20rugóra.(Remélhetőleg vissza is jövök).Egyébként voltam már -10 000ben is szezon előtti erősítések után.Gyakorlatilag teljsen új keretem lett mert elég gyenge csapatom volt.
Értem. Köszi az infót. Hát én most kezdtem rá erre a skill edzésre egy eurobarcás tanácsára csak én kapust edzek. Nemrég vettem egy 17 éves kapust megfelelő védéssel csak annyi a gond hogy középszerű edzőm van ami + időbe fog kerülni, de remélem be fog vállni, mert ha nem jön be megakadok itt ahol vagyok. Neked az elején milyen edződ volt és kb mennyi idő volt amíg nagyot kaszálhattál rajtuk. 1-2 szezon gondolom kellett nekik, hogy frankó csatárok legyenek?Zsobb írta:Azért kezdtem V. ligában, mert akkor még kevés csapat volt, talán még VI. liga sem volt.
Igazából az első évem kész csőd volt, úgy próbáltam meg edzeni mint a való életben kb, aztán elolvastam a szabályzatot, és rájöttem hogy nagy marhaságokat csináltam addig, kb újrakezdtem, csatárokat kezdtem edzeni megfelelő skillről világklasszis-természetfelettiig, aztán eladtam párat így jöhettek helyette más játékosok, innentől kezdve már ördögi kör.
Most épp játékszervezést edzek átadással vegyítve.
kamaj írta:Hát igen a sérülés nagy "úr"! A majdnem mínusz nálam egy költői túlzás mert most van 44000, de egy héttel ezelőtt 100000nél voltam. Nagy esés egy hét alatt.