Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én mindenképpen jöttem volna, ha nem Vasárnap lenne az első bajnokimbarca19 írta:Sajnálattal kell közölnöm hogy a két jegy amit a Joan Gamper kupára árusitottam elkelt....
jó szórakozást a meccshez
majd integetek a lelátórol
nha csalán....
Értettem a tréfát.Rivaldo11 írta:Aztán "levezetted ezt az idegességet".Varga Tamás írta: De az adó 23h-kor átvált. A tavalyi Gamperen jártam így. Akkoris 22-kor kezdődött, nagyon boldog voltam, hogy nézhetem a tévén, aztán 23h-kor a sípszó előtt váltottak. Olyan ideges lettem, hogy az elmondhatatlan.![]()
Bocsi Tamás az ízetlen tréfáért, nem tudtam kihagyni.Ám valóban bosszantó lehet a dolog, szerencsére nálam nem zavarják ilyen közjátékok az adást.
Aztán "levezetted ezt az idegességet".Varga Tamás írta: De az adó 23h-kor átvált. A tavalyi Gamperen jártam így. Akkoris 22-kor kezdődött, nagyon boldog voltam, hogy nézhetem a tévén, aztán 23h-kor a sípszó előtt váltottak. Olyan ideges lettem, hogy az elmondhatatlan.
A txt 23.50-ig írtaVarga Tamás írta:23h-ig. Onnantól kezdve nem meccset fogsz nézni, hanem a Hustler TV építő jellegű adását.palesz77 írta: Isten áldja a UPCt, azon van TVE. JEEEEEEE
23h-ig. Onnantól kezdve nem meccset fogsz nézni, hanem a Hustler TV építő jellegű adását.palesz77 írta: Isten áldja a UPCt, azon van TVE. JEEEEEEE
ezzaz!király! köszi hogy mondtadoregem21 írta:a TVE adja a meccset ma 22:00tól!!!!
igen a gampert a Boca ellen!!!skadi írta:a gampert?oregem21 írta:a TVE adja a meccset ma 22:00tól!!!!
a gampert?oregem21 írta:a TVE adja a meccset ma 22:00tól!!!!
Nincs mit!lui1698 írta:soadroli köszönet néked!![]()
Sztem ingyen mert apjátol kapott hármat. van szállása aztmondja és repülőval asszemTheo írta:Hogy jutsz ki? Szállás ? Mennyi a jegy ?
Hogy jutsz ki? Szállás ? Mennyi a jegy ?barca19 írta:Hello mindenki
Én megyek a Gamper meccsre ha lenne kedve vkinek eljönni velem van 3 jegyem de a családból senki nem akar mer csak én vok barcás
édeklődni itt lehet:h.jacint@hotmail.com