Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1-0 az ÚjpestnekLos Banditos írta:Mennyi lett a Hali meccs?
A Diósgyőr meccseken az öregeknél a saját csapatukat szokás szidniMeNnOn írta:amit az ujpest szurkolok művelnek ma este basszus..meg mindig ááá ...ezért tart itt a magyarfoci.. az ellenfél játékosait szidják ,nem hogy a sajátjaiknak szurkolnának..
de most megy a sport1-en az ismétlés és ott megnézem az egész meccsetdanianevem írta:Nem a legjobb minőségű, de:kleno04 írta:nem tudan valaki adni egy meccsöszefoglaló videót a FRADI meccsről
http://www.pixter.hu/video?id=6045
Nem a legjobb minőségű, de:kleno04 írta:nem tudan valaki adni egy meccsöszefoglaló videót a FRADI meccsről
Hát én vigyorogtam a legjobban, meg össze-vissza ugráltam meg minden. Meg ott csápoltam, oda is néztem ahol feltételeztem, hogy ülsz, erre te transzparenst tartasz. nemnómális. Utána meg nemtudod, hogy hol van a kereszt...áháh.Ordog írta:Ijjj de kitömtük a Tökölt...:DDD
6 gól az azért 6 gól:DD Jó lesz ez a Fradi... Szandi pedig ott virított a kezdőkörben a bevonulásnál, csak kár hogy nem láttam semmit a rohadt nagy transzparenstől abban a másfél percben.
6:2
YÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
így van hajrá Fradi idén aratni fogunk végreOrdog írta:Ijjj de kitömtük a Tökölt...:DDD
6 gól az azért 6 gól:DD Jó lesz ez a Fradi... Szandi pedig ott virított a kezdőkörben a bevonulásnál, csak kár hogy nem láttam semmit a rohadt nagy transzparenstől abban a másfél percben.
6:2
YÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Igen!Vmi nemzetközi tornát nyertek meg,a döntőben a Slovan Bratislavát (talán jól mondom,de Szandi majd helyesbít,he tévedek) verték el.Varga Tamás írta: Na, Szandi-mandi örül most! A meccs előtt köszöntötték őket a közelmúltban elért sikerük okán. Mutatta a sport2?
Majd 1 linket kérnék azösszefolgalórol ha lesszmiihii írta:Ott a negyedik!Sztem jogos gól,nem volt les.
Szerk.: Grat a sporinak,h felülbírálta a zászlós embert.
Na, Szandi-mandi örül most! A meccs előtt köszöntötték őket a közelmúltban elért sikerük okán. Mutatta a sport2?miihii írta:Ott a negyedik!Sztem jogos gól,nem volt les.
Szerk.: Grat a sporinak,h felülbírálta a zászlós embert.
Azt gondolom hogy nem lessz gondja, de a sőt szerintem egy kicsit túlzás. Majd akkor elhiszem ha tavasszal is ilyen jól nyomják...Varga Tamás írta: A halinak semmi gondja sem lesz a bennmaradással. Sőt!
Talán a kölni akadémia papírjával a zsebedben mondod ilyen biztosra ezt? A halinak semmi gondja sem lesz a bennmaradással. Sőt!lopakodo írta:Tamás!a halinak esélye sincs bennmaradni az 1. osztályban.Attól h most összeszedték az idény elején magukat ,nem lesz jó eredményük...ahogy a papám mondaná "összeesnek mint a collostok"vagy mi
![]()
Szánalmas, már boccs.10Giga10 írta:Újpest-szurkolók vagyunk
Győzni fog a csapatunk
Ellenfelünk megverjük
Szurkolóit leverjük
Utáljuk a zöldeket
És a kispestieket
Győzni fog a csapatunk
Az Újpest Ultras mi vagyunk
Nb2 Nb2 Nb2 Nb2 olé olé olé olé
Ezt már egerszegen is előadtátok a 4-1 alkalmával amikor kővel dobáltatok mindenkit akit csak értetek.10Giga10 írta:Újpest-szurkolók vagyunk
Győzni fog a csapatunk
Ellenfelünk megverjük
Szurkolóit leverjük
Utáljuk a zöldeket
És a kispestieket
Győzni fog a csapatunk
Az Újpest Ultras mi vagyunk
Nb2 Nb2 Nb2 Nb2 olé olé olé olé