Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én játszanék veled de csak holnap tudok. akkor jó?dekor írta:Valaki akkor játszana velem egy barátságos meccset?
Jah. a legeslegjob eredményem egy régebbi kapusommal 1-1kamaj írta:Hát igen a mostanit tényleg le kell cserélned, mert ő ... nos azt te is tudod mennyit ér. Az új kapussal biztos nem kapsz 7 gólt.
23 éves, mostani kapusom is annyi : Erőnlét: gyenge Védés: pocsékkamaj írta:Mennyi idős?
Mennyi idős?MessiFan írta:Erőnlét: remek Védés: megfelelő
9000 a kikiáltási ára. nagyon remélem hogy idejön mert nincs sok hátra az utolsó előtte mecshez. ígyis úgyis kiesek a bajnokságbol de legalább a besületgyőzelmet had szerezzem meg.
MessiFan írta:Most ajánlottam egy másik kapusnak 9900-at bocs. nem maratt pénzem. vagyis maratt csak tudod az egész csapatot kicserélem ezért 9 játékosra licitáltamDiego10 írta:Ha kell egy fiatal kapus akinek megfelelő a védése akkor igazán megvehetnéd tőlem.Olcsón adom.
A csapat neve:Czere FC a játékosé:David Crosariol.
Nemsoká lejár a licit.
Most ajánlottam egy másik kapusnak 9900-at bocs. nem maratt pénzem. vagyis maratt csak tudod az egész csapatot kicserélem ezért 9 játékosra licitáltamDiego10 írta:Ha kell egy fiatal kapus akinek megfelelő a védése akkor igazán megvehetnéd tőlem.Olcsón adom.
A csapat neve:Czere FC a játékosé:David Crosariol.
Nemsoká lejár a licit.
MessiFan írta:A legjobb kapusom: Védés: Pocsékkamaj írta:Szívesen. Én ezeket az értékeket nézem, ha posztra veszek embert, persze az csak a javít a teljesítményét, ha többi értéke is minél jobb.
Hátmondom értem miért kaptam 7 gólt
A legjobb kapusom: Védés: Pocsékkamaj írta:Szívesen. Én ezeket az értékeket nézem, ha posztra veszek embert, persze az csak a javít a teljesítményét, ha többi értéke is minél jobb.
Nem nézem az olimpit de piztos szép lehetettDiego10 írta:Láttátok most a brazil meccsen Thiago Neves szabadrúgásgólját??
Ha ilyen pontrúgóm lenne Hattricken..![]()
űkamaj írta: Mindenhova számít az erőnlét és a forma +
Kapus:Védés és pontrúgás szükséges
Hátvéd:Védekezés
Szélső hátvéd:Védekezés + Szélső játék + Átadás
Középpályás: Játékszervezés + Átadás
Csatár: Gólszerzés
Ezek a legfontosabb tulajdonságok a posztokra.
Mindenhova számít az erőnlét és a forma +MessiFan írta: Honnan tudom hogy ki melyik poszton jjátszik?