Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor könnyű dolgom lesz,mert nem kell asztalfoglalásOrdog írta: No??? Valaki? Senki? Jólesz? Jó!
Persze, majd mi innen Szombathelyről, meg egyéb vidéki városokból tudunk tanácsot adni.Ordog írta:No??? Valaki? Senki? Jólesz? Jó!Tim írta:legyen a kajával? Korábban úgy tűnt marad az Il Treno a Moszkva térnél,az megfelelne? Mert ha esetleg nem akkor itt az idő előjönni az ötletekkel,kérésekkel,javaslatokkal,stb . Segítsetek egy kicsit!
No??? Valaki? Senki? Jólesz? Jó!Tim írta:legyen a kajával? Korábban úgy tűnt marad az Il Treno a Moszkva térnél,az megfelelne? Mert ha esetleg nem akkor itt az idő előjönni az ötletekkel,kérésekkel,javaslatokkal,stb . Segítsetek egy kicsit!
Húúúú.Roniee21 írta:Kedves Fórumtalálkozóra jelentkezők!
Szeretnék tőletek kérdezni/kérni valamit.
Volna egy 15 éves srác (velem egy idős)aki Barca szurkoló és nagyon el szeretne jönni erre a
találkozóra.Egy gond van, ill. nem tudom,hogy nektek gondot jelent-e,hogy roma származású.Óvodás korom óta ismerem rendes srác, nem lenne vele probléma.
Kérdésem az lenne kinek/kiknek jelentene gondot/problémát az ő jelenléte.?
Timmel beszéltem ő pedig Badival, nekik nincs kifogásuk ellene.
Qué?Perrero írta:nah, holnap 2körül utazok elfelé, de elötte még lehuzok 1 müszakot, szal nem nagyon leszek max délelött kicsit, talival kérdés stb.. elértek telón
70/3631589 -marci, te a fórumon élsz, dobd már be aláirásba
Ne legyél már p.csfej. Ha nem jössz, akkor beszélek Ákossal, hogy törölje a nickedet...Perrero írta:nah, lehet, hogy magamat ki kell húznom, visszamondták egy melómat, amiből azonnal kaptam volna lét... -szal lököm a számlaszámomat és lehet tejelni
(perpill 4 helyen melózok, illetve, hogy ezt visszamondták, csak 3an.. 1ikből megkapom a lét ma, de holnap utazok el egy hétre...)
szerk.: nem hívott valaki innen egy 30as számról30/60101el kezdődik, többit megtartom magamnak
ha holnap el is utazom, de zaklathattok a TALI MIATT, ha nem jelzi ki a számotokat, akkor ne is hívjatok, azokat SOHA nem veszem fel
szerk.: attól még ott leszek 10-1030ra népligetbe, a focira el is viszem a népet, csak onnan lépök lefelé, szal nem lesztek átcseszve
Chris0527 írta: Eldölt hogy tudok jönni mégis egy kérdésem lenen a foci az mennyi lenne fejenként kb-ra?(nagyjábol követtem itt a dolgokat de nem láttam vagy elkerülte a figyelmem ha volt szó erröl)
Bevállalom Brother...valaki a 19est is bevállalhatná...
Én valószínű csak délután, koraeste fogom a tiszteletemet tenni, tanulok ugyanis gőzerővel. A focit ezért biztosan kihagyom.Rapika írta:1. LP ( focizok, szállás nem kell)
2. Badi (foci, szállás van)
3. Kovi (foci, szállás lesz)
4. Ordog (foci, szállás van)
5. Ozsi (hakellkapusbeállokegyet, szállás van)
6. Szandi ( ha odaér rá, focizik. délelőtt edzése van (mondom ellógja és kész) . van szállása is. Hajrá Fradi! )
7. Enrique (foci, szállás van)
8. Szpesöl Éjdszönt Toni Almejda Mek "dört dájver" Gerhárt (foci ja, szállás kell -csak Szandinál-lékérdés megoldva)
9. Zozzy (foci elég alap, szállás akk elvileg van)
10.Tim(foci nem,szállás van,ne hívjatok Bencének!)
11.Roniee21(foci,szállás kellene,Bencének hívnak)
12. Primitive (foci az csak természetes, szállás az még a kanyarba se)
13. mindorokke_barca(foci igen, szallas nincs)
14. lionelmessi19 (foci perszehogy, szállás is akad)
15. barca99 (foci, szállás megvan)
16. Varga Tamás (foci csak kapuban, mert futni nem tud, és nem is hajlandó, szállás van, ha nem raknak be munkanapot, akkor megyek)
17. Savi (foci alap,szállást megoldom,vagy Csongor.. Very Happy )
18. Iván (foci mindenképp, szállás nem kell)
19. grecki (nem focizik, csak mulat)
20. mypeter ??? (ha le tudok mondani egy esküvőt) (foci igen, szállás van)
21. PetI (foci egy kevés, szállás: Áki, kereshetlek esetleg ezügyben?
![]()
- ha nem akkor megoldom máshogy)
22. Vito (foci igen, szállás nem)
23. Rumig (foci igen, szállás nem)
24. Kiki( foci igen, szállsá: Ordog pü)
25.Rapika (foci igen,szállást megoldott)