Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.20. 01:01:28

De le is sérült, ugyhogy szinte egész tavasszal nem játszott :cry:
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.20. 00:54:01

LG írta:
ultrasur írta:Valahogy most jövök rá hogy a Realnak jövöre is max csak a bajnokságraa esélye mrt ezzel a kerettel se tavaly se idén nem nyertek nyernek BL
1. Garay most kéne
2.Kéne még 1 csatár
Hát, mikor mi megnyertük a BL-t csak Van Bommelt meg Ezquerrot igazoltuk le, 1ik se tett olyan sokat hozzá a játékunkhoz, ugyhogy kb. ugyanaz volt a csapat, mint az előző évben. De remélem igazad lesz :!: :wink: :)
meg egy bizonyos leo messi végképp beverekedte magát az első csapatba..
Pedro10
Jugador del Barça

2008.08.20. 00:52:35

Mosquitonak van igaza.Röviden,korrekten,ennyi amit hozzá lehet fűzni.
Azáldójátnéki.
socio66

2008.08.19. 17:37:12

LG írta:Hát ja, sztem inkább egy fiatal támadó kéne nektek, mert Raul meg Fanni is már 30-on fölül, és nem azok a villámléptű gyerekek amugy sem.
Huntelaar állítólag a kiszemeltjük,nem lenne rossz vásár,az biztos..
egyébként én már nagyon kíváncsi lennék mire képes a srác egy komolyabb csapatban,egy komolyabb bajnokságban. mondjuk nem pont a Madridban,de... :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.19. 17:28:43

Hát ja, sztem inkább egy fiatal támadó kéne nektek, mert Raul meg Fanni is már 30-on fölül, és nem azok a villámléptű gyerekek amugy sem.
ultrasur
Madridista

2008.08.19. 17:25:44

LG írta:
ultrasur írta:Valahogy most jövök rá hogy a Realnak jövöre is max csak a bajnokságraa esélye mrt ezzel a kerettel se tavaly se idén nem nyertek nyernek BL
1. Garay most kéne
2.Kéne még 1 csatár
Hát, mikor mi megnyertük a BL-t csak Van Bommelt meg Ezquerrot igazoltuk le, 1ik se tett olyan sokat hozzá a játékunkhoz, ugyhogy kb. ugyanaz volt a csapat, mint az előző évben. De remélem igazad lesz :!: :wink: :)
én nemigen örülnék és a Thiago Neves neve eddig mér nem került sehol elöl
én Militonak nem örűlnék jöjjön helyette egy fiatal cselgép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.19. 16:46:11

1. Garay most kéne
2.Kéne még 1 csatár
ultrasur
Madridista

2008.08.19. 16:42:40

Valahogy most jövök rá hogy a Realnak jövöre is max csak a bajnokságraa esélye mrt ezzel a kerettel se tavaly se idén nem nyertek nyernek BL
1. Garay most kéne
2.Kéne még 1 csatár
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.19. 16:30:42

noname írta:
mademan írta:most olvastam a madridistán (igaz a rövid hírek között, szóval lehet hogy kacsa) hogy a newcastle érdeklődik saviola iránt a reál meg 12millió eurót akar érte :shock:
Na ezt hogy a P-be csinálják!!!!! Úgyéretem mi ennek a feléért adtuk volna de senkinek sem kellett, ők vitték ingyen, kevesebbet játszott mint mikor nálunk volt és így is el tudják adni!
Ráadásul nem ez az első ilyen húzásuk!

Ebben a barcának úgy érzem nagyot kell fejlődnie!!!!
Ennek is megvan a maga egyszerű oka:Saviola nevetségesen nagy fizetést akart mindenhol.A nagy csapatok nem akarták megadni neki a fizetést, mert zsákbamacska, a kisebbek meg nem tudták megadni.Emiatt nem tudtuk eladni.
Ezenkívül az a 12 csak az amit kérnek.Ha jókl tom Baptistát is eredetileg 20-25ért akarták eladni és lett belőle 11. :twisted:
Én 9 milliót olvastam Baptistaért. De a Newcastle amilyen bolond lehet télleg kifizet 12 milliót a Nyúlért. Amugy én még tartom, h nem olyan rossz játékos, és sztem a RM is nyugodtan játszhatott volna többet Rajúl helyett pl. Ne gyertek azzal, h mennyi gólt rúgott idén, mert ha annyit játszott volna, Saviola is rugott volna tuti annyit.
noname
Llegenda del Barça

2008.08.19. 15:36:37

mademan írta:most olvastam a madridistán (igaz a rövid hírek között, szóval lehet hogy kacsa) hogy a newcastle érdeklődik saviola iránt a reál meg 12millió eurót akar érte :shock:
Na ezt hogy a P-be csinálják!!!!! Úgyéretem mi ennek a feléért adtuk volna de senkinek sem kellett, ők vitték ingyen, kevesebbet játszott mint mikor nálunk volt és így is el tudják adni!

Ennek is megvan a maga egyszerű oka:Saviola nevetségesen nagy fizetést akart mindenhol.A nagy csapatok nem akarták megadni neki a fizetést, mert zsákbamacska, a kisebbek meg nem tudták megadni.Emiatt nem tudtuk eladni.
Ezenkívül az a 12 csak az amit kérnek.Ha jókl tom Baptistát is eredetileg 20-25ért akarták eladni és lett belőle 11. :twisted:
A Fifa egy szégyen
mademan
Capitá del Barça

2008.08.19. 14:57:51

most olvastam a madridistán (igaz a rövid hírek között, szóval lehet hogy kacsa) hogy a newcastle érdeklődik saviola iránt a reál meg 12millió eurót akar érte :shock:

Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.18. 20:12:03

Nem felejtettem el, tudom, h ez igy van, és egy szomorú dolog sztem.
Mosquito

2008.08.18. 20:04:49

LG írta:...Persze fiatal, kinőheti még, de 30 millióba került, az árát sosem hozza vissza...
Azt mindig elfelejtitek, hogy a realnál nem számít az ár/érték arány. Az új igazolásokkal kapcsolatban csak a fontos, hogy hozzásegítik e a csapatot trófeák megnyeréséhez. Amennyiben igen, akkor teljesen mind1 mennyit is fizettek a focistáért. A másik dolog, hogy valóban többet fizetnek általában 1-1- játékosért a piaci értékénél, de viszont amikor játékos eladásról van szó sokkal jobban jönnek ki a dologból, mint pl mi. B csapatos focistákat adnak el olyan összegekért amit a Barca 2-3 elsőcsapatos játékosának eladásáért kap. Ezen kívül vannak azért még jó húzásaik is(Saviola 2m(?), Garay+VDV össz. kb 20m, Metzelder ingyen stb) ami miatt összeségében(már pedig ez a fontos) korrekten jönnek ki 1-1 átigazolási szezonból. De még ha nem is így lenne, akkor sem számítana, mert ők sosem(legalábbis a közeljövőben nem) fognak olyan anyagi gondokkal küszködni, mint sok másik csapat.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.08.18. 19:54:36

Fejo írta:
Boixos írta:nem is kifejezetten az éppen regnáló spanyol kormány tolja a madridot (sőt, egyáltalán nem)
Fura is lenne egy köztudottan Barca szurkoló miniszterelnökkel... :wink:
úgy általában értettem, az éppen x időben hatalmon levő kormányra, mármint, h a kötsög fasiszta vezérszurkolótok óta nem volt jellemző a madrid segítése kormányszinten, legyen az aznar, zapatero v akárki más kormánya. :wink:
bár frankó is inkább úgy "támogatta" a kis kedvenceit, h úgy gondolta a pötty agyával, eltűnteti az útból a barcelonát.
szerencsére nem jött össze neki. :wink: :wink: 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.18. 19:44:25

Mosquito írta:VDV rajongó a halál, de elismerem ha valaki tehetséges klub hovatartozástól függetlenül. Persze nektek lehet más a véleményetek róla csak ne felejtsétek, hogy Pepe és Robben leigazolását is nevetségesnek tartottátok mégis jobban beváltak, mint pl nekünk Henry.
Robbennek és sosem kérdőjeleztem meg a tudását, de ha megbotlik egy fűszálba lesérül, egyszerűen porcelánból van a gyerek.
Pepet még mindig nem tartom sokra, az EB-n is hazavágta a portugálokat a németek ellen, a BL-ban is hozzátett a kieséshez. Jó játékos, de a fontos meccseken meg lehet zavarni. Persze fiatal, kinőheti még, de 30 millióba került, az árát sosem hozza vissza...de Henrynél jobban bevált eddig, ezt aláirom.
VdV-ról kb. ugyanaz a véleményem mint Fernandonak, és nemcsak mióta a realba játszik, hanem mikor itt a fórumon a Barcások még sirtak utána, akkor is ue.-t mondam róla, ha nem hiszed járj utánna :wink:
Mosquito

2008.08.18. 19:38:03

VDV rajongó a halál, de elismerem ha valaki tehetséges klub hovatartozástól függetlenül. Persze nektek lehet más a véleményetek róla csak ne felejtsétek, hogy Pepe és Robben leigazolását is nevetségesnek tartottátok mégis jobban beváltak, mint pl nekünk Henry.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.08.18. 19:27:21

Úgylátom valaki itt nagy van der Vaart rajongó. Vicc, hogy néhányan mennyire sztűrolják. Úristen húzóembere volt egy német erős középcsapatnak vagy ha ugy jobban teccik gyenge élcsapatnak. (valljuk be jobb a Werder is a Schalke is és a Bayern is (nálam)). Amugy nem csak ő volt ott húzóember hanem Trochowski hátul Kompany elől Olic stb... Sose tartottam akkor ajátékosnak. Nincs akkora technikája, sem lővőereje sem futóteljesítéménye mint egy igazi nagy klasszisnak. Egy erős középszintű játékosnak vagy ha úgy tetszik egy gyenge "sztárjátékosnak" mondanám. Az EB-n sem sokat mutatott. Eddig a Realban sem és szerintem nem lesz még egy oylan jó vételük mint Sneijder. Ennyia véleményem van der Vaartról. Az árát megérte. Körülbelül egy szintbe van az ára és a játékos. Amugy tegnap teljesen megérdemelten nyert a Valencia 5-0 azért tényleg nem lehet mert rúgótt kettőt a Real. De egy 5-2 simán. Nah Peace.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mosquito

2008.08.18. 19:19:27

danianevem írta:Valencia- Real 3:2 ...

De a mutatott játék alapján lehetett volna 5:0 is... Tetszett a Mestalla-iak játéka, néhol már egész jól játszottak... Nem is volt kérdéses, hogy győzniük kell... Van der Vaart nálam leszerepelt... De az a De la Red srác, nagyon jól játszott, Casillas után ő volt a legjobb madridi a meccsen.
Hogyan lehetett volna 5:0 amikor a madrid rúgott 2 szabályos gólt?
VDV lehet nálad leszerepelt, de a bajnokság még csak most kezdődik és bármibe lemerem fogadni, hogy sajnos egyedül vdv több szabi gólt fog rúgni majd az ellenfeleknek, mint az egész Barca.
Simán jobb vétel volt ár/érték szempontból, mint nekünk bármelyik játékosunk(talán Piquet leszámítva).
soadroli
Llegenda del Barça

2008.08.18. 15:36:25

matyi02 írta:Grat a VALENCIÁNAK :D(A 3.kedvenc csapatom )

3nappal ezelöt a kocsmánkba voltam és tudják h Barcás vagyok azok nagyrésze meg realos :twisted:
És egyik aszongya :Mit szeretsz a kétszinü BARCÁBA :shock:
Lefagytam aztán meg én azért szeretem jobban a realt mert azok becsületesek,szép játékot játszanak ja még hozzá tete azok küzdenek folyamatosan nem ugy mint a BARCA :roll: :shock:

Én meg csak enyit válaszoltam folytatás a köv. idény végén majd akkor pofázon .
(bocs ezt lekelet irnom )
ki a 2. kedvenced? :?: :?: :wink:
Kép
Rajmó
Capitá del Barça

2008.08.18. 15:25:31

LG írta:Azért én nem irnám le őt...sztem ügyes, tehetséges gyerek, és ha elég lehetőséget kap, és tud fejlődni, simán lehet olyan jó sztem mint a zárójelben lévő játékos.
egy kicsit túloztam De la Red-el kapcsolatban elismerem, de nem szimpatikus nekem. máskor próbálok nem elfogultan írni
Csoka
Barça B

2008.08.18. 15:19:18

Barca az isten ennyi a real ebbe az idénybe közelébe se fog érni a Bajnokságot megnyerik és a BL t is lyen játékkal.Forca BARCA!!!!
takivini
Capitá del Barça

2008.08.18. 14:38:45

danianevem írta:De a mutatott játék alapján lehetett volna 5:0 is...
Ez azért barokkos túlzás... :lol: Az egy gól szerintem teljesen reális, mert az első félidőben jobb volt a Madrid, de tény, hogy a Valencia szépen játszott, a Salgado-Javi Garcia-Heinze-Miguel Torres védelmet nem mondanám éppen a legerősebbnek amit a Real ki tud állítani. Viszont támadásban, Robinho 0 volt ahogy Raúl is szvsz. van der Vaart pedig elfáradt a végére szerintem.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.18. 14:11:01

MeNnOn írta:Valenciaba játszott Jquinta is ? :lol: :?
Hogy kicsoda :?: :roll: :oops: Nem Joaqin akar az lenni :roll:
akik azért jobbak mint ilyen de la redek (pl Sneijder).
Azért én nem irnám le őt...sztem ügyes, tehetséges gyerek, és ha elég lehetőséget kap, és tud fejlődni, simán lehet olyan jó sztem mint a zárójelben lévő játékos.
matyi02
Entrenador del Barça

2008.08.18. 14:04:56

Grat a VALENCIÁNAK :D(A 3.kedvenc csapatom )

3nappal ezelöt a kocsmánkba voltam és tudják h Barcás vagyok azok nagyrésze meg realos :twisted:
És egyik aszongya :Mit szeretsz a kétszinü BARCÁBA :shock:
Lefagytam aztán meg én azért szeretem jobban a realt mert azok becsületesek,szép játékot játszanak ja még hozzá tete azok küzdenek folyamatosan nem ugy mint a BARCA :roll: :shock:

Én meg csak enyit válaszoltam folytatás a köv. idény végén majd akkor pofázon .
(bocs ezt lekelet irnom )
Kép
Rajmó
Capitá del Barça

2008.08.18. 14:04:29

danianevem írta:Valencia- Real 3:2 ...

De a mutatott játék alapján lehetett volna 5:0 is... Tetszett a Mestalla-iak játéka, néhol már egész jól játszottak... Nem is volt kérdéses, hogy győzniük kell... Van der Vaart nálam leszerepelt... De az a De la Red srác, nagyon jól játszott, Casillas után ő volt a legjobb madridi a meccsen.
Én is örülök a Valencia sikerének, tényleg jól játszottak, de azért olyan messzemenő következtetést nem vonnék le ebből a meccsből :roll: ugyanis hiányzott a madridból fél csapatnyi ember, ki eltiltás, sérülés vagy a válogatott meccsek miatt, vagy csak simán a padon voltak :D akik azért jobbak mint ilyen de la redek (pl Sneijder).
Lezárt