2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
komplettebb focisták?Mosquito írta:Először is -bár nagy kedvencem-, Kluivert nem egy szint a másik 3 felsorolttal. Másodszor pedig azt kell mondjam, Messi egyedülálló abban amit csinál, de az általad felsorolt játékosok és CR is sokkal komplettebb focisták. Nincs olyan elem a labdarúgásban amiben ezek a játékosok ne lennének jók, ellentétben Leo-val akinek azért vannak hiányosságai.Bestbarca írta:És nem azt mondom, hogy Zidane, Figo, Rivaldo, Kluivert.. vagy pl. Ronaldo nem voltak nagyok, csak azt, hogy bár nehéz összehasonlítani, mert más poszt, más kor, de még ők sem voltak képesek ilyen futballt bemutatni, mint eddig ez a 21 éves játékos, egyénileg nem voltak, még ők sem olyan fenomenálisak, mint Messi(mint írtam csak Ronaldinho volt jobb nála, de ez még változhat), na itt a pont.
Képességekben csak a Maradona, Pelé, Puskás(utoljára akkor volt nagy játékosotok) szinten lehet emlegetni, ez tény, aki ezt nem így látja, az meg nézzen pl. úszást, hátha ahhoz jobban ért.
Maradonához, Peléhez és a madridista magyarhoz nem hasonlítanám, mert még nagyon a pályafutása elején van és még rettentő sokat le kell tennie ahhoz az asztalra, hogy együtt lehessen velük említeni.
Először is -bár nagy kedvencem-, Kluivert nem egy szint a másik 3 felsorolttal. Másodszor pedig azt kell mondjam, Messi egyedülálló abban amit csinál, de az általad felsorolt játékosok és CR is sokkal komplettebb focisták. Nincs olyan elem a labdarúgásban amiben ezek a játékosok ne lennének jók, ellentétben Leo-val akinek azért vannak hiányosságai.Bestbarca írta:És nem azt mondom, hogy Zidane, Figo, Rivaldo, Kluivert.. vagy pl. Ronaldo nem voltak nagyok, csak azt, hogy bár nehéz összehasonlítani, mert más poszt, más kor, de még ők sem voltak képesek ilyen futballt bemutatni, mint eddig ez a 21 éves játékos, egyénileg nem voltak, még ők sem olyan fenomenálisak, mint Messi(mint írtam csak Ronaldinho volt jobb nála, de ez még változhat), na itt a pont.
Képességekben csak a Maradona, Pelé, Puskás(utoljára akkor volt nagy játékosotok) szinten lehet emlegetni, ez tény, aki ezt nem így látja, az meg nézzen pl. úszást, hátha ahhoz jobban ért.
messiből sosem lesz irányító középpályás. nem kifejezetten csatár, az igaz, de egyértelműen támadó, minél előrébb játszik, annál veszélyesebb. persze mostanában nagyon megtanult passzolni, és egyértelműen agya lesz a csapatnak, inkább előbb, mint utóbb.tudomka958 írta:messiben hamarosan egy fantasztikus irányító középpályást csodálhatunk,c ronaldo meg elkopik elől...
Ha valaki ilyet ír, azzal azonnal bebizonyítja, hogy nem ért a focihoz. Aki valaha is látott meccset, egy kicsit is tud gondolkodni, vagy egyszerűen akinek van egy értelemes gondolata, és lát, ilyet nem ír. Mondjuk mit is várjunk egy madriditól, tisztelet a kivételnek, de neked nagyon nem. Messi kb. annyit ér, mint a háromnegyed madrid együttesen. Áhhhhhhhhhh, nem is írok tovább. Nálam innentől a véleményed nem számít, mert nem ér semmit. Egy jó tanács, ilyen hülyeségeket ne írj, mert még a hozzá nem értők is ki fognak röhögni, nemhogy a szakértő szemek. Egy vicc vagy, hihetetlen, még hogy Messi nem több, mint egy jó játékosultrasur írta:...de vissza térve messi egy naon jo focista de nem több.
Egyértelmű hogy jobb!!!!!!!!!!!!!vale írta:Focistától még nem hallotad hogy CRonaldo a legjobb , ők álítják hogy Messi a legjobb , de nyilván ők nem értenek hozzá...danianevem írta:Most olvastam Cassano egyik nyilatkozatát: a ex-Realos szerint Messi jobb játékos mint C. Ronaldo....
Szerintem nem téved...![]()
Focistától még nem hallotad hogy CRonaldo a legjobb , ők álítják hogy Messi a legjobb , de nyilván ők nem értenek hozzá...danianevem írta:Most olvastam Cassano egyik nyilatkozatát: a ex-Realos szerint Messi jobb játékos mint C. Ronaldo....
Szerintem nem téved...
Ehez csak anyit fűznék hozzá , hogy CRonaldo egy bekem szintű focista , és megkérek mindenkit , ne emlegesse csak úgy hogy Ronaldó , mert volt egy fenomeno akihez nem mérhető CRonaldo... Messi pedig egy Maradonához vagy Puskáshoz mérhető őstehetség.ultrasur írta:teljesen érthetö hogy barcásként istenititek és a legjobb formába lévő játékosnál is jobbnak tartjátok de én meg realos vagyok igy én negativ irányba vagyok elfogult de semleges focit néző ismeröseim szerint se az uj maradona vagy isten...
am szerintem CÉ ugy jó ahogy van 42 goljával és flegma stilusával.
és ő az a játékos aki a világ talán két legjobb focicsapatát (real,manu) xopatja mert ahoz van kedve
de vissza térve messi egy naon jo focista de nem több.
szerintem is úgy jó Ronaldo, ahogyan van. A flegma stílusa miatt a világ egyik fele utálja, a másik fele pedig ezért nyilván csak a 42 gólja miatt szereti, amiből 30 2.osztályú csapatok ellen született.ultrasur írta:teljesen érthetö hogy barcásként istenititek és a legjobb formába lévő játékosnál is jobbnak tartjátok de én meg realos vagyok igy én negativ irányba vagyok elfogult de semleges focit néző ismeröseim szerint se az uj maradona vagy isten...
és ő az a játékos aki a világ talán két legjobb focicsapatát (real,manu) xopatja mert ahoz van kedve
Semleges néző a fociban = fából vaskarika.ultrasur írta:1. Bocsi amig nem sértegetleg adig azt írok oda amit akarok és végkép a témához tartotó dologhoz.
2. Te mit tettél le az asztalra hogy egy kb 23 éves köztudottan heteró BL győztes 2.Bajnok EB ezüstérmes valszeg aranylabdás focistát többi ilyen sikeres focistávval együt gyalázol ök valoszinüleg soha le se fogják szarni hogy Varga Tamás eurobarca mit mondott róluk de az ilyen emberek miatt
tart ott ez a fránya világ ahol tart.
3. Én belátom hogy még nekem is vannak hibáim és nem vagyok túl jó helyesíró ha gépelek.
Hát ezt jól odamondtad Tamás!Varga Tamás írta:Szerintem meg a realos véleményed Messiről tartsd meg magadnak, vagy azt a megfelelő helyen publikáld. Egyáltalán nem érdekel - ide képzelj el egy ennél vulgárisabb kifejezést - az elfogult véleményed. És remélem, hogy az a portugál hímringyó egyszer a Realban köt ki, és jól el lesz Gutival meg Sergio Ramossal. Rendezhetnek jó nagy partikat, miközben szétzüllesztik a csapatot.ultrasur írta:teljesen érthetö hogy barcásként istenititek és a legjobb formába lévő játékosnál is jobbnak tartjátok de én meg realos vagyok igy én negativ irányba vagyok elfogult de semleges focit néző ismeröseim szerint se az uj maradona vagy isten...
Ja, és tanulj meg helyesen írni. Három mondatban több a hiba, mint egy tízezer oldalas irományban.
mekkora ez a kép
Szerintem meg a realos véleményed Messiről tartsd meg magadnak, vagy azt a megfelelő helyen publikáld. Egyáltalán nem érdekel - ide képzelj el egy ennél vulgárisabb kifejezést - az elfogult véleményed. És remélem, hogy az a portugál hímringyó egyszer a Realban köt ki, és jól el lesz Gutival meg Sergio Ramossal. Rendezhetnek jó nagy partikat, miközben szétzüllesztik a csapatot.ultrasur írta:teljesen érthetö hogy barcásként istenititek és a legjobb formába lévő játékosnál is jobbnak tartjátok de én meg realos vagyok igy én negativ irányba vagyok elfogult de semleges focit néző ismeröseim szerint se az uj maradona vagy isten...
Ja nekem is.Ronaldinho&Barca írta: Két hatalmas kedvencem.![]()
mindenbe beletörődés?tudomka958 írta:azért ma megint megmutatta a kisember,hogy hol lakik az úristen...
a hollandok ellen riquelme csak iparitanuló volt mellette játékszervezésben...
csak csettint az ember azokra a kiugratásokra!
és ami még feltűnő:rendkívül agresszíven játszik, nyoma sincs a megszokott mindenbe beletörődésbe,csíp ,harap.igazi bolha...
letámad,visszafut labdát szerezni ...új dimenzió,nagyon tetszik!
és hol van még a csúcstól!!!