Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na, elég [auto_cenzúra] a helyzet gyerekekOrdog írta:Tehát akkor 30.
Ez lesz akkor a max létszám tehát akkor amire számíthatunk. Nem akarom magamat a falra festeni, de vszeg lesz 1-2 úriember akinek közbe fog jönni vmi és az ucsó pillanatban lefogja mondani a talit szóval ennél vszeg nem leszünk már többen.... Akkor ennyire foglalunk.
Persze ha még lesznek új jelentkezők, akkor azok ne fogják vissza magukat, írják nyugodtan be magukat.
Akkor ennek is egy listát:Tim írta:Legkésőbb holnap le kell adnom az asztal foglalást. Kérek mindenkit jelezze ha érintett a kajálós programban,hogy tudjam hány személyre foglaljak.
HFCB tagokat is kérném a nyiatkozzanak ezügyben!
A focit illetően van még csak pontosabb dolog, utánna a többiről nincs.Bercy írta:Pontos időpont van már?
Mikor talizunk a MOM parknál? Mikortól van foglalva a pálya? Mikortól játszunk? Stb, stb, stb...
Én úgy tudom igen.Bercy írta:Háj Főszervezők!
Lehet már tudni, hogy időpontban mikorra tervezitek a focit... és hova?
Maradt a MOM parkos pálya?
Badi írta:Na akkor most megszólalok a szervezők (ÉN, Ordog, Tim) nevében, mert Ordog nem hagy békén Very Happy
szóval a programról: kb úgy képzeltük, mint ahogy eddig is volt:
11 körül tali, aztán foci, kaja és kocsma
találkozónak szvsz a népligeti metróaluljáró most is megfelel, mivel sokan jönnek volánnal.
1-2 körül terveztük a focit. 90%, hogy a mom park melletti műfüves pályák egyikén lesz, kb 3 órán át, mint ahogy az előző talikon is.
olyan 7-10 ezer körül mozoghat a pálya ára óránként, szal kb 1000, max 1500 ft-ból kijön fejenként
a kajálda még nincs eldöntve, hogy hol legyen, ha valamelyik budapesti ismer egy jó helyet, nyugodtan benyögheti. amire mi gondoltunk: mom park, mammut, pizza huz (délinél) esetleg westend, de ezek tényleg csak ötletek.
este kocsma. jelenleg az Excelsior tűnik befutónak (bartóknál, gellért tér és móricz között kb félúton), de még ez sem fix.
ha valakinek van épkézláb ötlete, lökje, nyitottak vagyunk a változtatásokra (még) Smile
Jónak jó volt, de szerintem kicsi volt a hely és ahogy elnézem elég sokan leszünk megint.kovinho írta:Nekem az is tetszett, ahol tavaly voltunk. A hambisban.![]()
Mondjuk foci után sztem bármit megeszünk, szóval ezzel nem lesz baj.
Dolgozgatom, gólyatáborozgatom... a vendéglátás meg nem vicc, 12 óra az 12 óra... kérdezd csak meg Zsuzsit:DDTim írta:Akkor könnyű dolgom lesz,mert nem kell asztalfoglalásOrdog írta: No??? Valaki? Senki? Jólesz? Jó!Azt írjak hogy hatalmas kerthelységük van,remélhetőleg elférünk!
Azért még nézek pár helyet a környéken,ahol esetleg összejöhet a pöri+noki kombó![]()
U.I:Jó hogy előkerültél Ördi bá'!