Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lionelmessi19 írta:CSongor természetesen jön, ha tud.manuel írta:Csababarca,Danko,Perrero,André.t,Depht ezzekel mi lesz????őkett is meghivtátok???
Többiek pedig ha szeretnének, akkor jelentkeznek. MÉg ma épp utsó pillanatban lehet.
Ez nem meghívásos, ez lehetőség mindenkinek.![]()
Nemértem hogy mit akartál ezzel a hsz-el..
3 és fél óra csak elég lesz a kajára!mindorokke_barca írta:nekem az alternativ kajalda is megfelel, de bele fogunk ferni a nyitvatartasba? amint latom csak 10ig van nyitva...
a badival nincs szóvicced?:DTim írta:[Jövök egy sörrel!
itt csak kaja, korcsmázás már máshol...mindorokke_barca írta:nekem az alternativ kajalda is megfelel, de bele fogunk ferni a nyitvatartasba? amint latom csak 10ig van nyitva...
Igen kb.1/2 7- kor lenne. Ha ez kevés lenne hozzál uzsit Ozsi! Hú bocs nem tudtam kihagyni!! Jövök egy sörrelozsimiki írta:Tim!
Utcsó kérdés: ez lesz a főkajálás![]()
és kb mennyi órakor lesz ez?
Gondolom ez a foci utáni főkaja, és akkor 6-7 óra körül lehet így.ozsimiki írta:Tim!
Utcsó kérdés: ez lesz a főkajálás![]()
és kb mennyi órakor lesz ez?
CSongor természetesen jön, ha tud.manuel írta:Csababarca,Danko,Perrero,André.t,Depht ezzekel mi lesz????őkett is meghivtátok???
Aki felírta magát a listára,ezt úgy veszem hogy jön ,kivéve aki lemondta ugyebár.manuel írta:Csababarca,Danko,Perrero,André.t,Depht ezzekel mi lesz????őkett is meghivtátok???
Egyet szerzünk mindenképp!!Vito írta: Andris! én például nem kaptam lfszt sem
Hát nagykár, jobbulj!ozsimiki írta:Kosaraztamráestek a csuklómra. Mezőnyben béna vok, így meg nem védek, ha teljesen elmúlik ez az 'enyhe' fájdalom,akkor okés, ha csak részben,akkor marad a billiárd este
Biztos focizni akarnakmindorokke_barca írta:.. csak megkerdem, mit takar a HFCB?