Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem baj az!Bodi írta:Jah,pedig a meccs alapján a MU érdemelte volna meg!
Csak.Badi írta:Betis?
Miért?![]()
Lehet h roj kín, cé romlando, loképu nistelroj, meg runyi miattZsolti írta:én örülök annak,hogy az Arsenal nyert.a mu-t vmiért nagyon rühellem.
Tom, de nem baj!Bodi írta:Jah,pedig a meccs alapján a MU érdemelte volna meg!
Ez a kivásárlási ár. Ez mindig irreálisan magas, h ne tudják kivásárolni a játékost a szerzodésébol. Néha ez az osszeg 100 milka folott is lehet. Ebbol azt lehet leszurni, h a WBA nem akarja elengedni Gerát. Nem nagyon hinném, h ennyit adnának érte(bár kitudjaBoixos írta:igen, eleinte a robson humorizált ezzel, mert nagy számot akart mondani, de mostanra már hivatalosan is ez az alap. az elnökük, a peace is ezt mondja.
nem értelekLG írta:Monnyuk ettol nem kell félni, hisz a rejál galaktikusokat igazol+Gera kijelentette, h mindenképpen marad Angliában. En sztem amugy az Everton lenne neki ideális.LG írta:Amugy az Everto is élénken érdeklodik Gera iránt, sztem ideális megoldás lenneHisz így a BLben is játszhatna
![]()
már 20 az a 3. nem akarják eladni, már a filipoviccsal (ő a menedzser) is összepattantak ezügyben.LG írta:Gera ára 3 millio font. Jah azért Etoojé tobb mint 24millio euro(annyiért jott, de mostanra ez már joval megnovekedett) En ugy tom Robson azt nyilatkozta, h 10 misiért se adná el. Jah...amugy ha a CP nem esett volna ki, konnyen osszejohetett volna a HUN 3mas
Monnyuk ettol nem kell félni, hisz a rejál galaktikusokat igazol+Gera kijelentette, h mindenképpen marad Angliában. En sztem amugy az Everton lenne neki ideális.LG írta:Amugy az Everto is élénken érdeklodik Gera iránt, sztem ideális megoldás lenneHisz így a BLben is játszhatna
![]()