Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudod. Mivel a CM-nek nincs magyarositása.MessiFan írta:MessiFan írta:Letöltöttem a Championship demoját. egész jól néz ki.
Lehet letölteném az egészet és ráraknék 1 magyarosítást.
Mitgondoltok, megcsináljam?![]()
de itt nekem csak 2 féle vandanianevem írta:Beállítások, majd Kép és Hang...converse írta:Ien skineket hol lehet beálitani?
MessiFan írta:Letöltöttem a Championship demoját. egész jól néz ki.
Lehet letölteném az egészet és ráraknék 1 magyarosítást.
Mitgondoltok, megcsináljam?![]()
Nincs 1 oldal ahonnan megnézhetnéd? pl: fmhungarylopakodo írta:valaki segitsen az eddzésbeállitásoknál!egyszerűen nem értek hozzá(msn:roak95@freemail.hu)
jelenleg is aktuális!!!a leszedett edzésterveket ,meg nem tudom beállitani...lopakodo írta:valaki segitsen az eddzésbeállitásoknál!egyszerűen nem értek hozzá(msn:roak95@freemail.hu)
Beállítások, majd Kép és Hang...converse írta:Ien skineket hol lehet beálitani?
Rajmó írta:Megtudnád mondani ennek a skinnek a nevét?torrestoni írta:Az enyém jelenleg ilyen:
http://kepfeltoltes.hu/080824/fm_www.ke ... es.hu_.png
Hát lehet hogy a játék olykor túllő a célon, remélem ilyen soha nem fog bekövetkezniZozzy 5 írta:És gondolom olyan is volt, hogy 27-1 a kapuralövés a Numancia ellen és nyernek egy büntetővel...robertfcb írta: Sajnos volt már hasonlóra példa a Barca - Chelsea meccsen azthiszem 25-2 volt a kapura lövések aránya és szenvedve nyertünk 2-1-re itthon. Meg az Arsenal - Moszkván is legalább ennyi volt az arány és az is 0-0. Sajnos néha ilyen a foci az életben is.
És gondolom olyan is volt, hogy 27-1 a kapuralövés a Numancia ellen és nyernek egy büntetővel...robertfcb írta: Sajnos volt már hasonlóra példa a Barca - Chelsea meccsen azthiszem 25-2 volt a kapura lövések aránya és szenvedve nyertünk 2-1-re itthon. Meg az Arsenal - Moszkván is legalább ennyi volt az arány és az is 0-0. Sajnos néha ilyen a foci az életben is.
Sajnos volt már hasonlóra példa a Barca - Chelsea meccsen azthiszem 25-2 volt a kapura lövések aránya és szenvedve nyertünk 2-1-re itthon. Meg az Arsenal - Moszkván is legalább ennyi volt az arány és az is 0-0. Sajnos néha ilyen a foci az életben is.Zozzy 5 írta:SZÁNALOM
ennyit ennek a játéknak a komolyságáról...szomorú, hogy elvileg ez a legjobb menedzseres játék...
Kössz...Nastradamus írta:jobb egérgombot lenyomod és a taktikán belül ahol a felállásod van és húzod amerre szeretnédlangpeter14 írta:Hogyan kell nyilazni a Játékosokat???
jobb egérgombot lenyomod és a taktikán belül ahol a felállásod van és húzod amerre szeretnédlangpeter14 írta:Hogyan kell nyilazni a Játékosokat???
Ez hihetetlen Vista nem kompatibilis az alcohollal és csak ezért képes volt összeomlani a rendszerAgypiercing írta:@ baguvixXx: hanyagold a vistát, az lesz a megoldás. na jó, csak vicceltem, nem tudom, alcohol 120%-kal próbáltad mountolni? nekem azzal általában szokott sikerülni...
Az mindegy, hogy van-e telepítve Patch, ezeknek a mappáknak, amennyiben telepítetted az FM-et, s bárhogy..., lennie kell. Hiába töltesz le hozzá patch-et.MessiFan írta:Csakhogy ezek a mappák nincsenek ezért kell letölteni a 8.0.2-es patch-et. És ahoz kll egy Exe fájl amit nem találunktorrestoni írta:...
Csakhogy ezek a mappák nincsenek ezért kell letölteni a 8.0.2-es patch-et. És ahoz kll egy Exe fájl amit nem találunktorrestoni írta:...
Figyelj, a patch-csel kapcsolatban nem tudok mit mondani, mert én nem tettem fel.MessiFan írta:Ha jól emlékszem 1 Exe fájl kéne. Szomszédnál van internet ott tudnék neked írni mi kéne hova.torrestoni írta:...Nos, ebben tudok segíteni, de az FmHungary-n is van segítség.