Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Este már lusta voltam mindenre am nem fix IP-m van tudom hogy müködik azért köszi a segítségetTim írta: Ha nem fix ip címed van akkor,kapcsolat bontása,majd ismét vissza a netre
ugyebár már új címmelHa viszont fix ip címed van akkor 120 perc szünet után újra próbálkozhatsz! Javaslom használj letöltés vezérlőt az ilyen esteknél rendkívül jól jön
Esetleg fix IP-nél IP cserélő program + cookie-k törlése...Tim írta:Ha nem fix ip címed van akkor,kapcsolat bontása,majd ismét vissza a netreChris0527 írta: Azt próbáltam csak ez a k@ki mozilla behalt és megszakadt a letöltés utána meg nem engedet már a rapid...
ugyebár már új címmelHa viszont fix ip címed van akkor 120 perc szünet után újra próbálkozhatsz! Javaslom használj letöltés vezérlőt az ilyen esteknél rendkívül jól jön
Ha nem fix ip címed van akkor,kapcsolat bontása,majd ismét vissza a netreChris0527 írta: Azt próbáltam csak ez a k@ki mozilla behalt és megszakadt a letöltés utána meg nem engedet már a rapid...
Hát én nem tudom velem mit csináltak éjjel,de reggel nagyon zsibbadt a fülemChris0527 írta: mikor felkeltem nem fájt semmit szóval ugy tünik hozzám nem nyultatok
szerk.: a WC-t el is felejtettem Kralo. Ozsi meglepően kielégülve jött onnan ki, lehet a liftezés miatt lehet más miatt
![]()
Én tudnék erről beszélni...Kralo írta:Főleg nem túlsózott hasábburgonyával. Ettől még persze bevállalható, ha nagyon éhes az ember...![]()
Én sosem csíptem olyannyira a gumizsemlés húst. Főleg nem túlsózott hasábburgonyával. Ettől még persze bevállalható, ha nagyon éhes az ember...elprat írta:Mé', 1x-1x simán be lehet vállalni,én mint bélpoklos csak tudomKralo írta: Mekiben ne egyetek!!! Főleg ne a nyugati mellettiben.![]()
Mi már kajáltunk a nyugatinál és semmi nem volt,azért is kérdezném hogy mi volt a baj?
Mé', 1x-1x simán be lehet vállalni,én mint bélpoklos csak tudomKralo írta: Mekiben ne egyetek!!! Főleg ne a nyugati mellettiben.
Azt próbáltam csak ez a k@ki mozilla behalt és megszakadt a letöltés utána meg nem engedet már a rapid...azért kösziSaviola írta:Tim adott egy linket,az működik,azzal próbáld.
Nah hazaértem...barca99 írta:Kralo, veled meg mi van, hogy nem írtál még fórumra? 5-kor indultál haza...