Na..
Tegnap elment a net a retkes szolgáltató miatt, úgyhogy csak most írok vmit. Legjobb lesz az elején kezdeni.
A focit "imádom" nézni...De egyébként nem volt rossz, Szandiba nem kellett csalódni, mondjuk Atitól ez kevés lesz minden tekintetben

Azóta megbántam, hogy nem én adtam oda Vitonak a pólómat is, akkor ment volna a gatyához

Egyéb észrevételek: Marcit nem láttam a pálya mellett eltöltött idő alatt sör nélkül.
A kajálda..Ez se volt vészes, Ákival itt el tudtam beszélgetni komolyabb témákról, ami este asszem már annyira nem sikerült
Este, felvonás 1.
Az elején komolyabb hangulatot nálam gyorsan feloldotta a sör

Ja, és megvan mi leszek ha nagy leszek. Fényképész...Itt vállalnám magamra a "csongorsegge" képet, ahol megjegyzem, Zsu nyomta meg a gombot

A tető nem az én művem...
Bent Viktor megint alkotott, Marci meg..."kinek kell pofon bmeg" a villamoson mögöttünk 2 biztonságival

Egyébként annyira aranyos volt, ahogy spicces állapotban nevetje jött végig a városon, és fogta azt az aranyos kis hátizsákot
Az este további részéhez pedig csak annyit, hogy egy kortyot sem ittam. Minden vádaskodást mélyen utasítok vissza.

(légyszi senki se jegyezze meg, hogy már írtad a sört, köfi)
Ja, és köszönöm mindenkinek a napot bla bla bla...