Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
VIII.Henrik írta:...
Hali!VIII.Henrik írta:Tegnap este megérkeztem Anglia északi, hegyvidékes részéről. Ma estig befejeztem a képek feldologzását, és megosztanám veletek néhány fotóm és örömöm, hogy ott lehettem (egyelőre úgy néz ki utoljára). A vidék nagyon szép volt, de az utazás?! A tériszonnyal küzdőknek mondom, hogy nem segített a repülés fóbiám leküzdésében, annak ellenére sem, hogy sima volt a fel és leszálás. Első repülésnek minden esetre bőven elég volt, egy darabig nem repülök továbbra sem.Az időjárás szerencsére kegyes volt hozzánk, és csak 1 napunkat próbálta megnehezíteni egy kis záporral, de nem sikerült.
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
Én is csak gratulálni tudok hozzá! Nagyon ott vanVIII.Henrik írta:...
Mondasz valamit...Perrero írta:az poén lenne ha ilyen fényképész lenne, tekintve, hogy nem ő fényképezettgrecki írta:Ezek nagyon durvák...![]()
Beleturkáltál kicsit vagy ennyire jó fényképész lennél?de télleg kumma jó lett
ill. nem mindet ő, merhogy szerepel páron
De esett, valamikor 5-fél 6 magasságában eredt meg. Addig felhők vonulgattak csak.Szandi írta:Szhelyen nem esett az eső am? Mindegy.
Tamás, vannak olyan dolgok amik fontosabbak mint a pénz. Most nemtom, kaptál x ezer ft-t. ÉS? Otthon egyedül eliszod vagy ilyesmi. Nade az EUBC tali...Lehet, hogy te lettél volna a legnagyobb partifész. Sajnálom.
Tabula rasa - tiszta lappal.lionelmessi19 írta:Szeretném, ha nem a guglit kéne segítségül hívni a tabula akármi értelmezéséhez...
Bár én most sejtem, hogy mit jelenthet nagyjából.