Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó, itt meg volt egy kubala.vale írta:"Nekünk" meg jó sok címünk lett...chi omega írta:ja, legalább volt egy épkézláb játékosuk is.
Különben tényleg vicces hogy a real 9 BL címéből 5 annyi volt hogy volt 1 Puskásuk meg 1 Di Stefanojuk.
"Nekünk" meg jó sok címünk lett...chi omega írta:ja, legalább volt egy épkézláb játékosuk is.
Nincs igazatok , az egész megbukik amit mondotok.miihii írta:grecki írta:Lehet ezzel most nem leszek valami népszerű, de:
Mindamellett, hogy nagyon tisztelem, elismerem őt és a teljesítményét, valamint rettentően sajnálom a halálát, kicsit már bosszant, hogy újra és újra Puskás Ferencet és az Aranycsapat egykori tagjait kell elővenniük a tollforgatóknak, ha híreket akarnak "gyártani" a magyar focival kapcsolatban. Az is bosszant, hogy rá építették fel az egész eb-kandidálás "stratégiáját",hogy ha Farkas Norbi egy külföldi játékossal/edzővel/újságíróval készít interjút a második kérdés egyből a Száguldő Őrnagy személyével kapcsolatos, hogy a "hagyománytisztelőbb" magyar televíziók minden évben leadják a 6-3-at... Emberek, mikor ébredünk már fel a csipkerózsika-álmunkból, hogy mindennek immáron 50 esztendeje?!
UI: Ne értsetek félre, nem a mostani post-humus szülinapját megemlítőket akarom kritizálni!
Totálisan egyetértek,Grecki!
Minden tiszteletem az Aranycsapat tagjainak,emelem kalapom az eredményeik előtt.De könyörgöm,azóta már eltelt majd' egy emberöltő és még mindig ebből akarunk megélni.Már jó pár éve bosszant ez engem,h minden válogatott meccsen legalább 2szer szóba kell hozni,h anno Puskásék h elverték az ellenfelet,mekkora csapat volt az,stb...El kéne már kicsit rugaszkodni ettől a témától,még fekete-fehér volt a tv akkoriban!
Kábé olyan szitu,h MONDJUK volt 4 éve 10 millióm,amit feléltem és még mindig abból akarnék bevásárolni a boltban,h : nekem anno volt ám egy rakás lém! Inkább törekednék arra,h újra legyen 10 (v inkább 20) millám,nemde?
Persze h el kell raktároznunk AZT a csapatot a sikereivel együtt,de most már lezárt aktaként tehetnénk,ha értitek h értem
aligha lesz korszakos zseni, bár azért még az is benne van a pakliban. mindenesetre Puskáshoz semmiféleképpen sem hasonlítható!Gyurinho írta:Még lehet korszakos zseni ha kap elég játéklehetőséget 2-3 éven belül és úgy fejlődik ahogy mostanság...
Még lehet korszakos zseni ha kap elég játéklehetőséget 2-3 éven belül és úgy fejlődik ahogy mostanság...LG írta:Ez igaz, de minden időben megvoltak a korszakos zsenik. Puskás a maga idejében az volt, Némethre azért ezt nem lehet mondani, MichaaBee-nek igaza vanFernando írta:Hüyeség összehasonlítani Puskással. Más idő. Más volt akkor a világ, más volt a foci.
Ez igaz, de minden időben megvoltak a korszakos zsenik. Puskás a maga idejében az volt, Némethre azért ezt nem lehet mondani, MichaaBee-nek igaza vanFernando írta:Hüyeség összehasonlítani Puskással. Más idő. Más volt akkor a világ, más volt a foci.
Én arra céloztam hogy lehet akkora sztár ha így folytatja mert ha nem lenne óriási tehetség akkor nem lenne 20 évesen a Liverpool nagycsapatában....mert az egy dolog hogy a tartalékok között 9 meccsen 8 gólt rúgott,nem ez a lényeg hanem az hogy ilyen fiatalon egy európai élklubban szerepelhet....Fernando írta:Hüyeség összehasonlítani Puskással. Más idő. Más volt akkor a világ, más volt a foci.
Benítez behívta a felnőttcsapatba az U19-es EB után.MichaaBee írta:bocs, de ezzel nem értek egyet, h Németh befuthat olyan pályafutást, mint Puskás. "már" 20 éves, és még csak a Liverpool utánpótlásában van? ahhoz, h legyen esélye egy ekkora legenda nyomába érni, már 17-18 évesen BL-csapatban kell fociznia, mint pl. Bojan, Messi csakhogy a Barcásokat említsem.
grecki írta:Lehet ezzel most nem leszek valami népszerű, de:
Mindamellett, hogy nagyon tisztelem, elismerem őt és a teljesítményét, valamint rettentően sajnálom a halálát, kicsit már bosszant, hogy újra és újra Puskás Ferencet és az Aranycsapat egykori tagjait kell elővenniük a tollforgatóknak, ha híreket akarnak "gyártani" a magyar focival kapcsolatban. Az is bosszant, hogy rá építették fel az egész eb-kandidálás "stratégiáját",hogy ha Farkas Norbi egy külföldi játékossal/edzővel/újságíróval készít interjút a második kérdés egyből a Száguldő Őrnagy személyével kapcsolatos, hogy a "hagyománytisztelőbb" magyar televíziók minden évben leadják a 6-3-at... Emberek, mikor ébredünk már fel a csipkerózsika-álmunkból, hogy mindennek immáron 50 esztendeje?!
UI: Ne értsetek félre, nem a mostani post-humus szülinapját megemlítőket akarom kritizálni!
Evilgrim írta:Az MLSZ-t nem érdekelte Puskás Ferenc szobrának átadása
Zalaszabarra.