2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azt én sem értem, h Jeffren-t miért nem vitte föl Pep a nagyokhoz. De végül is Ő tudja. Ő van ott az edzéseken és Ő látja, hogy ki hogy teljesít.kabekabe írta:sztem az h jeffren nem jött fel az nagy hülyeség én sanchez-t nem hoztam volna fel de corcolest, Busquets-t és Vázquezt is az atleticben nem todnak fejlődni
Még ráér felhozni. Csak ne végezze úgy, mint Iago.tudomka958 írta:hanem játszik csak öregedni fog nem pedig fejlődni...
hanem játszik csak öregedni fog nem pedig fejlődni...Enrique írta:Még baromi fiatal, idővel biztos hallunk róla.tudomka958 írta:hol van assulin?
már még csereként sem fér be a fakóba?
az a gyerek nagyon tud,mit akarunk vele...?
De azért nem kellene olyan olcsón elosztogatni őket, de tény, hogy itt a Barcában nagyon sok kíváló tehetség nevelkedik.Barcaforever írta: Nem kell ezek miatt olyan sokat bánkódni.Túl sok jó tehetségünk van, akiket nem lehetséges beépíteni Európa egyik legjobb klub csapatába.
Nem kell ezek miatt olyan sokat bánkódni.Túl sok jó tehetségünk van, akiket nem lehetséges beépíteni Európa egyik legjobb klub csapatába.matyi02 írta:balboa7 írta:valaki tudna info-t adni Iago Falque-ről?
juventusos ismerősöm, hívta fel a figyelmem rá, h a juve-hoz igazolt...
újfent egy barca nevelés lépett le..
Állítólag nagy tehetség volt megint elszalasztotunk egyet uhh ez megint egy picit fájó na mind1![]()
Én is csak egy két meccsét láttam. Bízok benne hogy jó kapus lesz.CFirpo3 írta:Én nem láttam olyan sokat játszani, de szerintem jó kapus lehet belőle.Alberto10 írta:nektek mi a véleményetek Oier Olazabálról??? Jó kapus???
szerintem akkora mégse lehet, remélem nem is tévedek, mert akkor miért nem vitte el Guardiola az edzőtáborba és a bari meccsekre. nagyon sok ifit vitt el, őt miért nem. szerintem megvolt rá az oka, remélem nem lesz belőle Fabregas, ha értitek mire célzokmatyi02 írta:balboa7 írta:valaki tudna info-t adni Iago Falque-ről?
Állítólag nagy tehetség volt megint elszalasztotunk egyet uhh ez megint egy picit fájó na mind1![]()
Ez azért nem igaz!MichaaBee írta:na látod! még Walcottot sem bírták tisztességesen kinevelniaz Arsenal is veszi a tehetségeket, nem pedig 12 éves korukban hozza el őket. angol futball...
na látod! még Walcottot sem bírták tisztességesen kinevelnigrecki írta:HeheMichaaBee írta:nagyon remélem, h marad! de ha mégis a Juvéban köt ki, legalább annyi kompenzálást kapunk, h nem egy külföldi befektető angliai csapatába kerültnagyon utálom, ha a tehetségek a szigetországba mennek! az angolok nem bírnak maguknak tehetsége játékost kinevelni, max. talán az Arsenal Walcottal.
Ez vicces, tekintve, hogy Walcottot úgy vette az Arsenal a Southamptomtól 16 éves korában. Walcott akkor már baromi nagy tehetségnek számított...
HeheMichaaBee írta:nagyon remélem, h marad! de ha mégis a Juvéban köt ki, legalább annyi kompenzálást kapunk, h nem egy külföldi befektető angliai csapatába kerültnagyon utálom, ha a tehetségek a szigetországba mennek! az angolok nem bírnak maguknak tehetsége játékost kinevelni, max. talán az Arsenal Walcottal.
Játszott az előszezonban, gondolom ezért szerepel a B csapat keretében.CFirpo3 írta:a Barca hivatalos honlapján benne van a B keretben
balboa7 írta:valaki tudna info-t adni Iago Falque-ről?