Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Frankie szintén sehol, ebben igazad van. De ha Barca-edzőként hasonlítjuk hozzá, akkor a címekhez tudsz csak viszonyítani. Ha ugyanaz a baj hosszú távon, mint az elmúlt 2 évben, akkor nem az edző a hibás TELJESEN. Ennyi erővel a keret egészét le kellene cserélni és mindenki mást. Nem hiszek ebben. Azt gondolom, hogy egy edző alakítja a taktikát, a fegyelem és a mentalitás is az Ő feladata. Feltüzelni a játékosokat, büntetni, jutalmazni. Ezek a játékosok már nem egy edzővel dolgoztak együtt, mindegyiknél más volt a szerepük és a taktika.Perrero írta:
sztem nem... Ha ugyanazok a bajok a második edzőnél, ami Rijkaardnál, akkor nem feltétlenül az edző a ludas...
Frankie amugy hol volt 36 évesen
OTT A PONT! Ezért mondom, hogy nem kell parázni, hogy rossz edzőnk van, én hiszek őbenne, jó lesz az idei bajnokság. Vegyétek figyelembe, hogy nem az edzőn múlik a meccs, hanem a játékosokonLG írta: Igy van1x elsütni vmit más, mind minden meccs után ugyanazt a sablonos [auto_cenzúra] végighallhatni.
Amugy meg ennyire nem biztok PepbenMert azért nyáron a fórumozók nagy része bizott benne, aztán most 1 meccs után páran máris elfordulnak tőle...na szép, mondhatom...Rijkaard első féléve katasztrófa volt, aztán onnan kezdve 2,5 évig a legjobb csapat voltunk a világon
Nézzünk meg a bajnokság után, h hol állunk, aztán lehet Pep munkáját értékelni. Vagy ha nagyon rosszak lennénk -amit kétlek- akkor télen el lehet küldeni, de hamarább semmikép, fél év az minimum a bizonyitásra
Itt nem erről van szó!maxilopez írta:Jobban csinálná mint ő kérdezem én?
Igy vanZozzy 5 írta:Tegyük hozzá, hogy egyetlen egy bajnoki után azért tőle ezt még el leeht fogadni. Frank még akkor mondott ilyeneket, amikor a 26. leégésünk volt...takivini írta:"Sokat kell még fejlődnünk, de tovább kell lépnünk most ezen a vereségen."
meg
"Ez azonban egy hosszú folyamat lesz."
Mintha Frankiet hallanám...![]()
Tegyük hozzá, hogy egyetlen egy bajnoki után azért tőle ezt még el leeht fogadni. Frank még akkor mondott ilyeneket, amikor a 26. leégésünk volt...takivini írta:"Sokat kell még fejlődnünk, de tovább kell lépnünk most ezen a vereségen."
meg
"Ez azonban egy hosszú folyamat lesz."
Mintha Frankiet hallanám...![]()
LG írta: Azért 1 meccs alapján még nem kéne kijelenteni, h 2 edző óta tart a dolog. De még 2, v. 3 meccs után sem. Idő kell a jelentős változáshoz, senki se gondolta komolyan, h hipp-hopp 1x csak minden megváltoszik, és megütünk mindenkit, mert ez nem igy megy. Ha esetleg fél év után is ilyen trágyák leszünk, akkor lehet keseregni. Persze sajnálom, h nem nyertük meg ezt a meccset, mert azért ez újoncot illett volna elpitsantani, és 3 pont mindig fontos, de ezt most igy sikerült, bizzunk benne, h ennél csak jobb lesz. Amugy meg nem mi vagyunk az 1etlen nagycsapat, aki gyengén kezdett
Azért 1 meccs alapján még nem kéne kijelenteni, h 2 edző óta tart a dolog. De még 2, v. 3 meccs után sem. Idő kell a jelentős változáshoz, senki se gondolta komolyan, h hipp-hopp 1x csak minden megváltoszik, és megütünk mindenkit, mert ez nem igy megy. Ha esetleg fél év után is ilyen trágyák leszünk, akkor lehet keseregni. Persze sajnálom, h nem nyertük meg ezt a meccset, mert azért ez újoncot illett volna elpitsantani, és 3 pont mindig fontos, de ezt most igy sikerült, bizzunk benne, h ennél csak jobb lesz. Amugy meg nem mi vagyunk az 1etlen nagycsapat, aki gyengén kezdettZozzy 5 írta:Ha már 2 edzőn keresztül tart ez a dolog, akkor lehet, hogy nem edzői felelősség...
Nekem meg az, ha ferdül az igazság.takivini írta:Nekem csak annyi volt a problémám (najó ez persze nem igaz), hogy Guardiola úgy állt hozzá, hogy nem ezen a meccsen múlik a bajnokság. Egy auto-cenzúrát nem! Minden meccsen három pontot lehet szerezni.
igen, ez a duma főleg annak a fényeben kellemetlen, h ugye két éve célfotóval lett bajnok a madrid.takivini írta:Nekem csak annyi volt a problémám (najó ez persze nem igaz), hogy Guardiola úgy állt hozzá, hogy nem ezen a meccsen múlik a bajnokság. Egy auto-cenzúrát nem! Minden meccsen három pontot lehet szerezni.