2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez igaz, de Platini ilyenekkel nem foglalkoizk... Sőt, neki két bíró kéne a meccsekre, na az nagy hülyeség lenne... Eddig elég volt az egy, neki rögtön kell kettő...Enrique írta:...
A másik meg, hogy várom már, mikor jut végre eszébe valakinek, hogy meghatározzon egy évenként igazolási keret plafont, vagy egy fizetési keret plafont, aminél többet egyszerűen nem költhetnének a klubok, legyen akár 2 arab meg 2 orosz milliárdos elnökük is. Ezzel simán meg lehetne akadályozni, hogy ilyen Cityket megvásárló jóemberek csak úgy szórják a pénzt, és azt vegyenek meg maguknak, akit csak akarnak.... Tudtommal az NBA-ban ilyen van már. [/color]
Nemhogy halmozni nem fognak, egyet sem fognak nyerni. A csinált csapatoknak sosincs jövőjük. A Chelsea is most még jó, de (remélem és várom, hogy) 10 év múlva nem lesz sehol. Nem lesz ott örökké Abramovics.barca99 írta:Úgy látom a City lesz a következő Chelsea. Remek. Szimpatikus hozzáállás. Bár ha megvesz 11 posztra 11 klasszist attól még nem fognak BL címeket halmozni.
HÁt sokmindent láttam de ilyent.....Los Banditos írta:Ezen megkönnyeztem...![]()
![]()
jol van na de te is lathatod h most megmutatkozott h ott is van penz es talan megveszik a nemet kapustmr. írta:A City majd megveszi magának Casillast vagy Buffontroyalbarca7 írta:szerintem is jo kapus de azert nezzuk komolyan a dolgokat, fradi?! ha a helyebe lennek vmi jo kemeny csapathoz mennek ahol kezdo lehetne pl. man city?(mondjuk ez nem naon eros csapat)socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198117
azért ez durva.![]()
Pedig nem volt egy rossz kapus,most sem az...
Az én tanácson nekiFradi!
![]()
Ezek alapján amit olvashatunk a City igazán brutális csapat lehet.
A City majd megveszi magának Casillast vagy Buffontroyalbarca7 írta:szerintem is jo kapus de azert nezzuk komolyan a dolgokat, fradi?! ha a helyebe lennek vmi jo kemeny csapathoz mennek ahol kezdo lehetne pl. man city?(mondjuk ez nem naon eros csapat)socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198117
azért ez durva.![]()
![]()
szerintem is jo kapus de azert nezzuk komolyan a dolgokat, fradi?! ha a helyebe lennek vmi jo kemeny csapathoz mennek ahol kezdo lehetne pl. man city?(mondjuk ez nem naon eros csapat)socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198117
azért ez durva.![]()
![]()
ja, hát januárban fityingekért megszerezheti vmilyen kis-vagy középcsapat. de az is lehet, hogy felbontják a szerződését, és mehet ingyen. én pl. szívesen látnám akár a Barcában is 2. számú kapusként (az biztos, hogy Pintónál jobb), de gondolom ő sem erre vágyik, hanem rendszeresen védeni szeretne, és a vezetőség se fogja szorgalmazni.socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198117
azért ez durva.![]()
![]()
Shinawatra VOLT a City tulajdonosa, de aug. 31-én eladta, az új tulaj meg rögtön másnap megvette Robinhot. elég elszántnak tűnikAgypiercing írta:hát ezen a Robinho-ügyön ledöbbentem. egyáltalán Angliában még lehet szeptemberben igazolni? meg ráadásul úgy tudtam, hogy a City tulaja az a thaiföldi forma, az ottani volt min.elnök, az a Sinawatra, vagy az nem ő volt? na mindegy, most így kissé hitetlenkedem. fura lesz Robinho-t a PL-ben látni. bár szerencséje, hogy Robbie Savage a másodosztályban játszik, Senderos meg a Milanban, kettővel kevesebb favágóval kell megküzdenie.
Te jó istenkulcsar.l írta:Dr. Sulaiman Al-Fahin, a Manchester City új tulajdonosa elárulta tervét, miszerint az Abu Dhabi United Group (ADUG) télen valószínűleg egy 135 millió fontos ajánlatot fog tenni a Manchester United portugál szélsőjéért, Cristiano Ronaldóért.
A City megvásárlásáról szóló egyezség az ADUG-gal hétfőn született meg, a társaság pedig még aznap megszerezte a Real Madridtól Robinhót brit átigazolási rekordösszeget jelentő 32.5 millió fontért.
Ezek után és azzal az állítólagos ténnyel, hogy Al-Fahin tízszer gazdagabb a Chelseat birtokló Roman Abramovicsnál talán már nem is olyan hihetetlen a multimilliárdos arab üzletember egy korábbi kijelentése, miszerint legalább 18 új játékost tervez a klubhoz igazolni a közeljövőben.
“Ronaldo azt mondta, hogy a világ legnagyobb klubjában akar játszani, úgyhogy januárban meglátjuk komolyan beszélt-e” - mondta Al-Fahin a Guardiannak.
“A Real Madrid 160 millió dollárban (Ł90m) állapította meg az értékét, de ha valaki meg akar szerezni egy ilyen játékost, akkor egy kicsit többet kell kiadnia; véleményem szerint 240 millió dollárt (Ł135m). De miért ne? Mi leszünk a legnagyobb klub a világon, nagyobb a Real Madridnál és a Manchester Unitednél is.”
Sajtóinformációk szerint a City olyan sztárokért fog bejelentkezni a jövőben, mint például a Liverpool csatára, Fernando Torres és az Arsenal középpályása, Cesc Fabregas. Mindezt annak érdekében, hogy a csapat képes legyen megnyerni a Bajnokok Ligáját.
Al-Fahim hozzátette: “Olyan csapatot akarunk felépíteni, ami képes megnyerni az UEFA Bajnokok Ligáját. Nem fogunk akárkikre pénzt költeni, de ha megszerezzük a világ legnagyobb játékosait, és persze a menedzser is rájuk bólint, akkor meg is szerezzük őket.”
Forrás: Sky Sports
jól felkészült weboldal. tök jó hogy ilyen jól tisztában vannak a dolgokkal.Los Banditos írta:Ezen megkönnyeztem...![]()
![]()
szerintem ha mi is hívtuk volna , ide jött volna. Nekünk sajnos nem kellett, de a Hamburgot kinőtte, mennie kellett, ha mégnagyobb játékos akar lenni.Nastic07 írta: Rafael van Der Vaat is jó aranyo volt azért!
Nem régen még azt nyilatkozta h nagy álma valósulna meg ha a barcában játszana erre el megy a reálbe. Kár érte:S!
meg is szakad ezért a szívem. de nem azért, mert annyira de annyira imádom "istenronikát" (by: MU drukkerekNastic07 írta:Cr-t még lehet meg is fogják venni, amilyen egy kis mocskos áruló volt a nyáron a manchesternél!
Semmit sem jelent a hűség vagy valami!
Rafael van Der Vaat is jó aranyo volt azért!
Nem régen még azt nyilatkozta h nagy álma valósulna meg ha a barcában játszana erre el megy a reálbe. Kár érte:S!