Úgy látom vannak itt olyanok is akik kétségbe vonják szavait.
Majd akkor kritizálja az illető Pelé szavait, ha már legalább 10 százalékát nyújtotta az Ő teljesítményének.
Már bocs, de a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy milyen focista volt Pelé, attól még nem lesz igaza, mert korának (egyik) legnagyobb focistája volt. Ő ugyanúgy csak egy kivülálló, akinek fogalma sincs pontosan, hogy mi történt a tárgyalásokon a Madridnál, hogy miket beszélt Robinho a bohóccal meg Mijával.
a volt elnöke is ellene van számomra az a mérvadó amit honfitársai nyilatkoznak, nem olyanok, akik nem ismerik sem Robinhot sem a Madridot
Pl R. Carlos meg Robinhonak adott igazat....Ő ismeri Robinhot és ami még fontosabb (és ami Peléről meg a Santos elnökéről meg elég sok játékosról/edzőről nem mondható el, akik megszólaltak a témában), ős ismeri Miját meg Calderont, ő is a Madridnál focizott.
Én igazából azt se értem, hogy minek kell itt mindenáron megtalálni a "hibást". Robinho el úgy érezte, hogy váltania kell, el akart menni, Calderonék meg eladták nagyon jó pénzért. Kész!!Nem értem mit kell ezen ennyit lovagolni!

Meg minek kell minden figurát megkérdezni a foci világában a témáról, aki valaha hallotta már a Robinho nevet!