Az ,a Violet Hill is nagyon tetszett de ez még azon is túl tesz

egyre jobban kezdem szeretni a Coldplayt...
Az ,a Violet Hill is nagyon tetszett de ez még azon is túl tesz
Nekem ezek a kedvencek:Los Banditos írta:Hát én szinte mindenfélét meghallgatok, de a legnagyobb kedvenceimet youtube-on nem nyomdafestéket nem tűrően minősítik, nem úgy mint ennek a ribinek, aki gondolta, hogy ezzel a nullával most sztár lesz.Szandi írta:Esszülyeség..mindenkinek más a jó. Nekem pl az nem tetszik amikkel te nyomulsz, mégse mondom, hogy nagy bajban vagy.ízlésileg.
Most ez a két kedvenc.:
http://www.youtube.com/watch?v=AtKnGSOt5tk
http://www.youtube.com/watch?v=SY7xXSW_NG4
Hát én szinte mindenfélét meghallgatok, de a legnagyobb kedvenceimet youtube-on nem nyomdafestéket nem tűrően minősítik, nem úgy mint ennek a ribinek, aki gondolta, hogy ezzel a nullával most sztár lesz.Szandi írta:Esszülyeség..mindenkinek más a jó. Nekem pl az nem tetszik amikkel te nyomulsz, mégse mondom, hogy nagy bajban vagy.ízlésileg.
A fehér karácsony-t nem töltenéd fölozsimiki írta:Feltöltöttem neked, tessék:MessiFan írta:Senki?MessiFan írta:Hol tudnám letölteni a Queen től a We are the champions-ot? Mert hiába keresem guglin nem találok olyat amit letölthetnék
www.sendspace.com/file/1tblb6
Ezt remélem nem gondoltad komolyan, mert akkor zenei ízlésileg nagy bajban vagy...
Feltöltöttem neked, tessék:MessiFan írta:Senki?MessiFan írta:Hol tudnám letölteni a Queen től a We are the champions-ot? Mert hiába keresem guglin nem találok olyat amit letölthetnék
Studió albomok:lui1698 írta:Kérdezni akarom, hogy a Linkin Parknak csak a Meteora a HT és a Minutes to Midnight nagylemezei vannak?
Mert úgy hallottam, hogy régebben más volt a banda neve!
Valaki írjon egy kis infot légyszives.
Előre is THX!
tölts torrentről. énis onnan szedtem 2 albumot is.MessiFan írta:Plus 44 számokat hol tudnék letölteni?
Épp most töltöttem le egy pár lgt albumot.Los Banditos írta:LGT - Miénk ez a cirkusz
Valaki feltudná nekem pakolni?
Fernando! Hát igazából az összes kéneFernando írta: Melyik album kéne?
Megvan nekem a
Slices of Dragon Pizza
Punk Pop Superstar
Punk Pop Superstar 2
Valahol ott a lábad előtt
Nem akarunk mi bántani senkit
Most is ugyanolyan jó
Jópofa
Jézusnak volt-e szakálla?
Emberek és állatok
Az élet szaga
AlvinMánia I.
AlvinMánia II.
Mi ilyenkor szoktunk sírni
Ha valamelyik kell feltöltöm neked rapidshare-re.
Amugy letölteni sztem, ha sokáig keresgélsz torrenten. Talán tudok is neked egykét oldalt, de ezt majd pü-ben ha érdekel vagy dc++-al is tudsz tölteni alvint.
neked is köszönöm a tippet!fcbarcelonazsombi írta:/www.pirateclub.hu
itt mindent megtalálsz csak regisztrálni kell