Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen ezt mondta meg azt is hogyha tavaly nem segít akkor Kimi nem lett volna világbajnok ami részben igaz de azért picit túloz...robertfcb írta:Azt mondta, hogy elvárja Kimi segítségét a jövőben, mert ő is segítette tavaly. Kb ez volt a lényege, én sem láttam, csak hallottam.Mihu írta:Srácok légyszi mondjátok már el hogy mit mondott Massa abban a nyilatkozatban, amiről beszéltek tegnap az RTL-en. Sajnos nem voltam tv közelben mikor a stúdióbeszélgetés ment. Csak a rajtra kapcsolatam oda. Akkor meg mikor Kimi megelőzte Massát, akkor Palik mondta hogy lehet hogy hallotta Massai nyilatkozatát.
Mit mondott a brazil?
Előre is köszi
Azt mondta, hogy elvárja Kimi segítségét a jövőben, mert ő is segítette tavaly. Kb ez volt a lényege, én sem láttam, csak hallottam.Mihu írta:Srácok légyszi mondjátok már el hogy mit mondott Massa abban a nyilatkozatban, amiről beszéltek tegnap az RTL-en. Sajnos nem voltam tv közelben mikor a stúdióbeszélgetés ment. Csak a rajtra kapcsolatam oda. Akkor meg mikor Kimi megelőzte Massát, akkor Palik mondta hogy lehet hogy hallotta Massai nyilatkozatát.
Mit mondott a brazil?
Előre is köszi
Los Banditos írta:Összességében igen, de tavaly már a versenyhétvége előtt várható volt, hogy a McLaren szétfogja oktatni az egész mezőnyt. A Merci maradt ugyanolyan gyors, majd meglátjuk, hogy a Ferrari legalább megtudja-e szorongatni őket, de Monzában akkor is a McLaren esélyesebb idén.Gyurinho írta:Lehet hogy én látom rosszul de szerintem Monza a Ferrari pályája inkább,nem???
Szerintem MOnzában a Ferrari esélyesebb maximum tavaly jól jött ki a Mclarennek ez a Ferrarinak olyan pálya mint a McLarennek Silverstone...itt kötelező jól teljesíteniük!
Egy szóval sem mondtam, hogy nem érdemelte meg, sőt... Viszont ha Raikkönent büntették volna meg, nem hiszem, hogy ilyen nyugodtan bizonygatnád, hogy milyen jogos volt a döntés.gekkodan írta:de a gyerek megérdemli ezt, gondolkodjon el, az évben másodszor toszott ki nagyon Kimivel.
Összességében igen, de tavaly már a versenyhétvége előtt várható volt, hogy a McLaren szétfogja oktatni az egész mezőnyt. A Merci maradt ugyanolyan gyors, majd meglátjuk, hogy a Ferrari legalább megtudja-e szorongatni őket, de Monzában akkor is a McLaren esélyesebb idén.Gyurinho írta:Lehet hogy én látom rosszul de szerintem Monza a Ferrari pályája inkább,nem???
Egy szóval sem mondtam, hogy nem érdemelte meg, sőt... Viszont ha Raikkönent büntették volna meg, nem hiszem, hogy ilyen nyugodtan bizonygatnád, hogy milyen jogos volt a döntés.gekkodan írta:de a gyerek megérdemli ezt, gondolkodjon el, az évben másodszor toszott ki nagyon Kimivel.
Persze, hogy az! Tavaly nagy meglepetésre volt jobb a McLaren, mindig is Ferraris pálya volt Monza..Gyurinho írta:Lehet hogy én látom rosszul de szerintem Monza a Ferrari pályája inkább,nem???
Vanm igazság végreGyurinho írta:Még szerencse hogy az őszinteséged nem ment a vulgáris beszéd rovásáragekkodan írta:http://www.formula.hu/f1/felipe-massa-o ... 22541.html
Milyen érdekes, hogy tavaly év eleje óta a McLaren rekordszámú büntetést kapott Hamiltonnal együtt. Persze lehetett Alonsora fogni és k*rvaanyázni, de hol van most Alonso, hol van Kimi?
A legférgesebb tetves csaló brigád az egész mezőnyben a McLaren, élén Hamiltonnal.
Remélem mostantól még a BMW-s, a Renault-os és mindenki Massának drukkol a féreggel szemben..
Még szerencse hogy az őszinteséged nem ment a vulgáris beszéd rovásáragekkodan írta:http://www.formula.hu/f1/felipe-massa-o ... 22541.html
Milyen érdekes, hogy tavaly év eleje óta a McLaren rekordszámú büntetést kapott Hamiltonnal együtt. Persze lehetett Alonsora fogni és k*rvaanyázni, de hol van most Alonso, hol van Kimi?
A legférgesebb tetves csaló brigád az egész mezőnyben a McLaren, élén Hamiltonnal.
Remélem mostantól még a BMW-s, a Renault-os és mindenki Massának drukkol a féreggel szemben.
Yeeehhhhhaaaa végre egy örömhír, hogy egyszer az életbe Hamiltonnak se kedveznek!Varga Tamás írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198786&
Van igazság. Nagyon helyes. Ez a sokadik inkorrekt lépése volt, megérdemelte már végre a tényleges büntetést!
Jogos.d.OR írta:nem is konkrétan rád gondoltamKralo írta: Nem én utálkozom itt, én csak lereagáltam egy kommentet.![]()
Amúgy a nyilatkozatai azok, amik ezt kiváltják a szurkolókból, főként a Ferrarisokból. Így volt ez Alonsonál is 2005-ben.![]()
amúgy meg nem vagyok valami nagy Forma-1 fan, csak néhány futamot szoktam megnézni. igen, Hamilton nyilatkozatai valóban adhatnak okot a közutálatra, de én ettől függetlenül úgy gondolom, hogy megérdemli idén a világbajnoki címet. jó versenyző. az meg hogy milyen ember, a pályán másodlagos. szerintem
Hát igen ez az hogy ebben sajnos igazad van!!!de mindenhol lenni kell egyhatárnak még a pilóták között is.Ebben a dologban csak az a nem mindegy hogyha valaki úgy nyer versenyt vagy úgypróbál érvényesülni a másikkal szemben hogy nemtörődve azzal szándékosan tönkre teszi a versenyétt csak azért hogy ő előrébb jusson.És azután pedig vigyorogva büszkén,önelégülten éljenzi magátt utána na ez a legdurvább benne.És most itt nem feltétlenül a mostani versenyre gondolok.d.OR írta:Kralo írta: az meg hogy milyen ember, a pályán másodlagos. szerintem
Ez az. Azt hiszi hogy mert van egy összelopkodott autója, meg színes a bőre már mindent megtehet, és mindenkit lehet lebénázniKralo írta: Nem én utálkozom itt, én csak lereagáltam egy kommentet.![]()
Amúgy a nyilatkozatai azok, amik ezt kiváltják a szurkolókból, főként a Ferrarisokból. Így volt ez Alonsonál is 2005-ben.