Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát nem tudom.nálam viera már 2 öngólt lőtt.cambiasso meg nagyon [auto_cenzúra] játszott.veloso-t azér nem írtam ,mer már megvettempotike1 írta:Kiforrott? Tapasztalt? Cambiasso.Victor_Valdes írta:Szerintem ő már megvette Velosot csak valamilyen okból nem jó neki (pl.:köv. évben érkezik). Ezért írta, hogy már kiforrott tapasztalt játékost szeretne...
Kiforrott? Tapasztalt? Cambiasso.Victor_Valdes írta:Szerintem ő már megvette Velosot csak valamilyen okból nem jó neki (pl.:köv. évben érkezik). Ezért írta, hogy már kiforrott tapasztalt játékost szeretne...
Szerintem ő már megvette Velosot csak valamilyen okból nem jó neki (pl.:köv. évben érkezik). Ezért írta, hogy már kiforrott tapasztalt játékost szeretne...potike1 írta:Cambiasso meg Vieira nem oldják meg a feladatot?
Amúgy Andreasent nem igazán ajánlom nagy csapatba.
Most kérdés az is, h melyik évben vagy?
Alou Diarra nagyon jó.Bár irtad, h Velosot ne ajánljuk, én mégis megteszem. Ha megvan rá a pénzed, mindenképpen vedd meg.
Hamsik, Hargreaves, Mascherano, Gelson Fernandes
Messa írta:Esetleg Lorik Cana? 6-7 millió körül el lehet hozni, kis idő múlva nagyon jók lesznek az értékei. - Victor_Valdés/Norbi barátunk ajánlásával.lopakodo írta:valaki tudna nekem ajánlani egy jó vkp-t az interhez?max 20 millióig.ha lehet ne tehetségeket mondjatok(arra már ott van veloso),hanem kiforrot játékosokat.én poulsenre gondoltam.amúgy marek sapara-t megvette már valaki egy kariba.nagyon olcsó éskiváló értékekkel rendelkezik.az interbe majd kipróbálom
Esetleg Lorik Cana? 6-7 millió körül el lehet hozni, kis idő múlva nagyon jók lesznek az értékei. - Victor_Valdés/Norbi barátunk ajánlásával.lopakodo írta:valaki tudna nekem ajánlani egy jó vkp-t az interhez?max 20 millióig.ha lehet ne tehetségeket mondjatok(arra már ott van veloso),hanem kiforrot játékosokat.én poulsenre gondoltam.amúgy marek sapara-t megvette már valaki egy kariba.nagyon olcsó éskiváló értékekkel rendelkezik.az interbe majd kipróbálom
még elég új vagyok az fm-hez. el magyaráznád légyszi, h miképp történik az online játék?Frank Rijkaard írta:Akinek lenne kedve online FM-ezni az írjon rám egy pü-t, vagy vegyen fel msn-en. A részleteket ottJa és természetesen a legjobb magyar klánba keresünk tagot
Semmi értelme. A névnek eddig is lehetett akármit írni. Női nevet is.Bogi63 írta:Lehet nő is... Sok értelme van de komolyan.... Eddig sem hiányzott.
Villarreallal? Első évben bajnok lettem. Rossi-Nihat ~35-~35 gól/szezon. Matias Fernández egy állat. Védelmet kell megerősiteni, meg egy kapust kell venni, és sima ügy.barca99 írta:....
Újabb szabadság .fir3bird írta:hihetetlen mostanában állandóan hibákba ütközöm a játékban...ugye említettem hogy valahogy sikerült elbaltázni a BL-be nevezni a játékosokat, azt sikerült orvosolni ahogy Perrero írta szabadságra mentem.természetesen kiestemde 3. lettem a csoportkörben így folytathatom az UEFA kupában.és itt is eljött a nevezés ideje.de most csak annyit kért hogy nevezzek ki 3 saját nevelésű játékost.mondom ok.de aztán mondom mégsem ok, mert a hülye játék azt írja hogy minimum 4 játékos kéne, de aza baj hogy többet nemtudok, nem engedi.és most f*szán nem tudok továbblépni.vki ötlet?