Asszem ezen se fogok játszani a 64 MB-os videókártyámmalPerrero írta:kb. ez:Gyurinho írta:Perrero te tudod hogy a fifa demójának vagy egyáltalán a fifa 09-nek milyen gépigénye?
Requisitos mínimos - FIFA 09 PC:
Supported OS: Windows XP
Processor: Pentium 4 2.4 Ghz or Equivalent
Memory: 1 GB
Graphics: 6600 Nvidia graphics card or ATI equivalent with support for Pixel Shader 3
DirectX Version: DirectX 9.0c
Sound: DirectX Compatible
Hard Drive: 4 GB
Requisitos recomendados - FIFA 09 PC:
Supported OS: Windows XP / Vista
Processor: AMD or Intel Dual Core Processor
Memory: 2 GB
Graphics: 7800 Nvidia graphics card or ATI equivalent
Ok köszi ,végre valami hasznos infó...Perrero írta:kb. ez:Gyurinho írta:Perrero te tudod hogy a fifa demójának vagy egyáltalán a fifa 09-nek milyen gépigénye?
Requisitos mínimos - FIFA 09 PC:
Supported OS: Windows XP
Processor: Pentium 4 2.4 Ghz or Equivalent
Memory: 1 GB
Graphics: 6600 Nvidia graphics card or ATI equivalent with support for Pixel Shader 3
Requisitos recomendados - FIFA 09 PC:
Supported OS: Windows XP / Vista
Processor: AMD or Intel Dual Core Processor
Memory: 2 GB
Graphics: 7800 Nvidia graphics card or ATI equivalent
Voltam barátomnál és neki nem a legjobb grafikán ment. De nagyon szaggatott. Nekem meg fullgrafikán no szaggatás. Szal jó gép kell hozzá =DGyurinho írta:Sziasztok!
Fontos lenne ...illetve az új fifával kapcsolatban csak ez érdekelne.
Milyen a gépigénye ha ezt valaki tudja és adna linket vagy leírná pontosan az nagyon jó lenne,előre is köszönöm.
Ollózni ha nem tudsz az persze nem a te hibád mert nagyon ritkán lehet csinálni ilyet de én nekem már sikerült...ez akkor jön össze ha mondjuk oldalról beadod a játékos vissza frodul és mégis hozzá kerül a labda a levegőbe akkor általában ollózik,de mondom ritka...MQuC írta:Egész jó lett. Remélem úgy van, hogy nem mutattak meg mindent, és a teljes verzió még ennél is jobb lesz.
Élvezhető a játék, egész jók a mozgások, a kontakt a játékosok között... megnehezíti kicsikétAzon viszont lehidaltam, hogy asszem fifa 2003 óta nem ollóztam egyik játékban sem
A másik pedig, hogy középre passzolt labdát, nem a szokásos gagyi fifa bebelsőzésével tette be a kapuba, hanem behúzta sarokkal
![]()
FINOM LESZ
Teljesen igazad van!breywol írta:Egy kis véleménynyilvánítás: ha jól emlékeszem még a 97'-tel játszottam legelőszőr, majd így sorjában minden évben az aktuálissal, egészen mostanáig. 2005ben vagy 2006-ban kiprobáltam a PES-t, de nagy fifa rajongó lévén maradtam "pártomnál"Akkoriban szeretett megújulni a sorozat, pláne a 03 volt nagy úttörő, s azóta minden kiadásnál vártam vmi "Jobbat"... ami vagy jött vagy nem, már nem is nagyon emléxem, s nem is annyira érdekel, viszont ez a mostani 09-es démó, háááát....
Elindítom a gémet, hmm, nem is rossz. Szép skin. Végre ott bírták hagyni a 07-est. A játék videója? Már láttam, sztem semmi extraDe még mindig kipróbálás nélkül rámertem volna mondani, hogy 8/10 (legalább!!!). Talán nagyon reménykedtem a feltámadásban
Aztán ami jött: nagyon színpompás grafika és látvány, a játékmenet viszont egy cseppet sem változott
![]()
Teljesen ugyan az a bugyuta mozgás, 1-2 új csellel bővítve, a kapus és a labda irányát már a lövés pillanatában tudom hova várjam, mert szinte semmit sem változott. A bejátszott videók (pl.: sárga lapnál, vagy cseréknél) teljesen ugyan azok, ahogy a spori ténykedése a pályán is - siralmas. Össze vissza futkorászik , semmi értelme neki. Felrúgok vkit, befújja, de ameddig nem kapcsol a kis múvi addig úgy áll ott (a helyszíntől 15méterre) mint egy szobor, azt sem tudja mi van. Ezt miért nem lehet már 2008ban kiküszöbölni??? A grafikán kívül ez a fifa szinte semmit sem változott. Van egy új játékmód az már vmicskével jobban elnyerte a tetszésem. Az, ha már javítottak a játékmeneten (ami majd úgy 2064-re várható
![]()
) sokat dobhat az egészen.
EZ AZ EGÉSZ NEM MÁS MINT EGY ÚJ (el kell ismerni szép, de ezt már a 07-ben meg kellett volna csinálni) KÖNTÖSBE BÚJTATOTT FIFA 07!!!
6/10 - a grafika miatt ez a magas pontszám, amit mint már írtam be kellett volna 2évvel ezelőtt építeni a játékba. de legalább most ennek örülhetünk. a többi szánalom.hu 2008ban. sajnálom
Szívemböl szoltál!danko94 írta:...
Tehát egy egész jónak tűnő 1. vagy 2. soros középen lévő hely 13.000 forintba kerül.mindorokke_barca írta:hat ez elsosorban az ellenfeltol fugg... 4 kategoria van: C,B,A es A+(ez a real madrid) 24iken van a betis meccs... gondolom az erdekelne.. itt az arak 30-88 euro kozott mozognak a barca hivatalos weboldalan...Maresz58 írta:Szeretném segítségeteket kérni!
Barcelonába utazom 24-én , és érdeklődnék nem tudjátok -e kb. mennyibe kerül egy jegy a meccsre? A fiam kinnt él ,de őt nem érdekli a meccs így nem mozdul ez ügyben!
Köszönöm előre is segítségeteket ! Maresz
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... rades.html
hat ez elsosorban az ellenfeltol fugg... 4 kategoria van: C,B,A es A+(ez a real madrid) 24iken van a betis meccs... gondolom az erdekelne.. itt az arak 30-88 euro kozott mozognak a barca hivatalos weboldalan...Maresz58 írta:Szeretném segítségeteket kérni!
Barcelonába utazom 24-én , és érdeklődnék nem tudjátok -e kb. mennyibe kerül egy jegy a meccsre? A fiam kinnt él ,de őt nem érdekli a meccs így nem mozdul ez ügyben!
Köszönöm előre is segítségeteket ! Maresz