Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon szép volt!FCBarca88 írta:Gera gólja:
http://www.youtube.com/watch?v=Comuko75IaU
Pontosan! Jó nagy kedvenc volt!Maxi írta:Solanora gondolsz sztem.
Kezdi törleszteni az árát...van mitFCBarca88 írta:na Robinho bemutatkozott1-0
Ha a Barcáéra gondolsz az a sportklubon de ez a premiership topic!nagy mate írta:Üdv.! Nem tudjátok melyik csatornán lesz a meccs? előre is köszi
melyik meccsnagy mate írta:Üdv.! Nem tudjátok melyik csatornán lesz a meccs? előre is köszi
Solanora gondolsz sztem.VIII.Henrik írta:Elano? Az az Elano, az a nem fiatal játékos? Nagy kedvenc volt a Newcastleben aztán a Villaban(-ha jól emlékszek, de lehet a West Ham volt).
Na, ezek szerint vissza ment a Citybe?! Ott többet tud majd játszani, és újra szaladgálhat kedvére! Szimpatikus volt az akkori City Anelkával, vele és Berkovic-csal.socio66 írta:...a City gyakorlatilag még Robinho-n és Wright-Phillips-en kívül senkit nem vett meg...
Azért azt nem mondanám, hogy semmi komolyabb ersőítés nemvolt a 2 játékoson kívül...socio66 írta:A Pool szerintem otthon megveri a MU-t. A City-Chelsea meccs tényleg érdekes lesz,remélem Robinho kezdő lesz. Egyébként érdekes,hogy a City gyakorlatilag még Robinho-n és Wright-Phillips-en kívül senkit nem vett meg,mégis már most komolyan számolunk velük...
jaja, épp elég, ha a spanyol bajnokságban lesz zsinórban harmadszor ugyanaz a győztes!So-so nem hiszem, hogy harmadjára is a MU nyerne. Smile
jaja, nem rossz embereket vettek, fiatalokat, akikre építeni lehet.(mivel szerintem nagy sztárokat még nem fognak tudni venni, amíg nem lesz BL) kiváncsi leszek, hogy mondjuk ez a Jo mit tud majd az angol ligában, oroszoknál egész jól termelt.Zabaleta, Ben Haim, Jo, Kompany, azért ezek nem olyan rossz nevek Robinhon és SWP kívűl. Bár szerintem ez még kevés a 4 közé jutáshoz meg a Chelsea ellen is. De jó meccs lesz az biztos.
Első meccsén egy tök új csapatban, teljesen új bajnokságban, válogatott meccsről haza érve, úgy, hogy nagy figyelem irányul rá, hatalmas elvárásokkal, ráadásul egyből a Chelsea ellen...Ha lesz 3 jó megoldása, már nem panaszkodhat!Robinhora nagyon kivácsi leszek.
Nálam Samsung plazma TV,30as adó,Eurosport 2....isti010 írta:Linket adtok a emccsről?