Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
király vagy.......Colin írta:pff...LG írta:Nekem is. Az embereim gyujtogetik! Ugye Colin![]()
kell a voodoo hadművelethez a sok sál? akkor inkább figurákat vegyetek
De 1 dolgot megfogadtam: Ha legközelebb bajnokok leszünk, egész nyáron a sálamban fogok debrecenbe bejárkálni
![]()
pff...LG írta:Nekem is. Az embereim gyujtogetik! Ugye Colin![]()
Ajjjajjj! Elfogyott a papír a budiban! Nem tudnál...Zsolti írta:kellenek nekem is.azt használom levélnehezéknek.Colin írta:Ha adsz belőle megbocsátunk![]()
vAN egy kamionyi reálos sálam.LG írta:Zsolti neked is van reálos sálad.Zsolti írta:így jártál.miért nem nőttél nagyobbra?Colin írta:Ám legyen: Elhiszed, h amikor felmentem a suliba a reálos sálamba miután 4-2 lett, elvették tőlem és azóta se láttam? persze van új, de nekem akkor ebből le jött valami...tőllem nem merik elvenni.próbálnák csak meg.....húúú
![]()
![]()
Fujjjj!!!
<--- Mégis mit gondolsz? Ünnepelni a 4-2tZsolti írta:barcás sálba kellett volna menni.amugy meg minek jársz áprilisban sálban??vagy az északi sarkon lax?Colin írta:vagyok 182 cm de sajna elsős. ők meg negyedikesek. Mégis mit kellett volna csinálnom?
barcás sálba kellett volna menni.amugy meg minek jársz áprilisban sálban??vagy az északi sarkon lax?Colin írta:vagyok 182 cm de sajna elsős. ők meg negyedikesek. Mégis mit kellett volna csinálnom?
<--- megvolt... persze azért nem teljesen péppéEnrique írta:Hát, én nem hagytam vna az biztos...Colin írta:Ám legyen: Elhiszed, h amikor felmentem a suliba a reálos sálamba miután 4-2 lett, elvették tőlem és azóta se láttam? persze van új, de nekem akkor ebből le jött valami...![]()
Előbb vernének [auto_cenzúra], minthogy elvegyék egy Barcás cuccomat.
Zsolti neked is van reálos sálad.Zsolti írta:így jártál.miért nem nőttél nagyobbra?Colin írta:Ám legyen: Elhiszed, h amikor felmentem a suliba a reálos sálamba miután 4-2 lett, elvették tőlem és azóta se láttam? persze van új, de nekem akkor ebből le jött valami...tőllem nem merik elvenni.próbálnák csak meg.....húúú
így jártál.miért nem nőttél nagyobbra?Colin írta:Ám legyen: Elhiszed, h amikor felmentem a suliba a reálos sálamba miután 4-2 lett, elvették tőlem és azóta se láttam? persze van új, de nekem akkor ebből le jött valami...
Hát, én nem hagytam vna az biztos...Colin írta:Ám legyen: Elhiszed, h amikor felmentem a suliba a reálos sálamba miután 4-2 lett, elvették tőlem és azóta se láttam? persze van új, de nekem akkor ebből le jött valami...
biztos,hogyx vannak ilyenek is a barcások közül is.csak azok sztem nem nagyon szoktak erre az oldalra járni.legalábbis itt nem nézném ik senkiből.Colin írta:Hát van ilyen. De ha azon múlna én is tudnék felhozni példákat barca szurkolók bunkóságára. Más dolog h az személyesen velem esett meg, nincs bizonyítékom így meg nem hiszitek el.
Én azért kiváncsi lennék rá.Colin írta:Hát van ilyen. De ha azon múlna én is tudnék felhozni példákat barca szurkolók bunkóságára. Más dolog h az személyesen velem esett meg, nincs bizonyítékom így meg nem hiszitek el.