Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Akkor sem ér Messi nyomába, most ezen hülyeség vitatkozni...baas11 írta:Pedroval semmi gond nincs a 3 helyzetünkből az övé volt a legnagyobb...Nehogymár Messi nélkül ne tudjunk gólt lőni otthon, egy ilyen kutyaütő csapatnak !Zozzy 5 írta:Gyenge...Mindenki tudta a meccs előtt is, hogy a Racing 11 emberrel beássa megát a tizenhatosukhoz, mégse tudunk semmit kezdeni velük. Az ilyen a Pedrók a kezdőbe, Messik meg a padon nem tudom mi...
A wislának van Garay vagy Munitis szintű játékosa vagy olyan akár Tchité???....(szerintem nincs mellesleg európai szinten messze el vannak maradva akár melyik spanyol csapattól ...na jó a most feljutó Sporting-tól talán nem....kovinho írta:Szerintem pedig pontosan egy szint. Csak talán a Wisla kicsit jobban lefeküdt nekünk, meg a Santander ilyen bánkerfocival tolja, ez ellen meg nem tudunk mit kezdeni.Gyurinho írta:Azért a Wisla messze nem egy szint a Racingal és szerintem ezt a meccset behúzzuk csak az 1. gól nehéz aztán kinyílnak és ott lehet a 2.....bízzatok,no para!
ezért kellene az edző, az új edző, aki megmondja, hogy mit kell ilyenkor csinálni, mert már tavaly sem ment ez. meg tavalyelőtt sem igazán.kovinho írta:Szerintem pedig pontosan egy szint. Csak talán a Wisla kicsit jobban lefeküdt nekünk, meg a Santander ilyen bánkerfocival tolja, ez ellen meg nem tudunk mit kezdeni.Gyurinho írta:Azért a Wisla messze nem egy szint a Racingal és szerintem ezt a meccset behúzzuk csak az 1. gól nehéz aztán kinyílnak és ott lehet a 2.....bízzatok,no para!
Pedroval semmi gond nincs a 3 helyzetünkből az övé volt a legnagyobb...Nehogymár Messi nélkül ne tudjunk gólt lőni otthon, egy ilyen kutyaütő csapatnak !Zozzy 5 írta:Gyenge...Mindenki tudta a meccs előtt is, hogy a Racing 11 emberrel beássa megát a tizenhatosukhoz, mégse tudunk semmit kezdeni velük. Az ilyen a Pedrók a kezdőbe, Messik meg a padon nem tudom mi...
Szerintem pedig pontosan egy szint. Csak talán a Wisla kicsit jobban lefeküdt nekünk, meg a Santander ilyen bánkerfocival tolja, ez ellen meg nem tudunk mit kezdeni.Gyurinho írta:Azért a Wisla messze nem egy szint a Racingal és szerintem ezt a meccset behúzzuk csak az 1. gól nehéz aztán kinyílnak és ott lehet a 2.....bízzatok,no para!
hát arra fel szorította ki, hogy ebben a három hétben nem eszik, és nem iszik a ramadán miatt, tehát kiváló a fizikai formája.Zozzy 5 írta:Gyenge...Mindenki tudta a meccs előtt is, hogy a Racing 11 emberrel beássa megát a tizenhatosukhoz, mégse tudunk semmit kezdeni velük. Az ilyen a Pedrók a kezdőbe, Messik meg a padon nem tudom mi...Azt se értem, hogy Keita mire fel szorította ki Tourét.
Azért a Wisla messze nem egy szint a Racingal és szerintem ezt a meccset behúzzuk csak az 1. gól nehéz aztán kinyílnak és ott lehet a 2.....bízzatok,no para!kovinho írta:Semmi kreativitás nincs a játékban, unalmas focit játszunk. Ez eddig nagyon kevés. Hol van a Wisla elleni Barca? Nem értem...
Nem tudunk mit kezdeni az ellenfél falával. A 16-osig rendre eljutunk, aztán megáll a tudomány. Nincs egy gyilkos passz, nincs egy váratlan húzás. Elég sablonos a játék, és unalmas...
Jó lenne feljavulni a 2. félidőre, talán hogyha rúgnánk egy gólt...
Nemvolt az semmi... 10szer ijentől is csak a szeme rezdülhetne meg... nagy szinész.Mihu írta:Azt még mutogat a bíró hogy álljon fel. Hát a k.a. azt![]()
Én értem hogy Dani szereti produkálni magát, de azért láthatta volna hogy ollóba fogták a lábát
Tudod hogyan értettem na!!!Demonhunter írta:Úgy egy gólt, hogy azért egyszerre 3-at egy kicsit nehéz lenneBogi63 írta:Egyet? Szerintem már rég 3-0-nak kellene lenni. Vagy ha úgy nézzük 3-1-nek. A meccs alapján legalábbis.Demonhunter írta:Már illene egy gólt lőni...
Úgy egy gólt, hogy azért egyszerre 3-at egy kicsit nehéz lenneBogi63 írta:Egyet? Szerintem már rég 3-0-nak kellene lenni. Vagy ha úgy nézzük 3-1-nek. A meccs alapján legalábbis.Demonhunter írta:Már illene egy gólt lőni...
Egyet? Szerintem már rég 3-0-nak kellene lenni. Vagy ha úgy nézzük 3-1-nek. A meccs alapján legalábbis.Demonhunter írta:Már illene egy gólt lőni...