2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
:DDD Gallas azért akar eljönni cselszkiből, mert Murinho balszélsőként játszatja, pedig ő középen akar. Te meg beteszed ide is, jó fej vagyDeco01 írta:----------------------------Valdes------------------------------
---Belletti-------Puyol--------------Marquez-----Gallas
---------------------------V.Bommel---------------------------
-------------Xavi----------------------------Deco--------------
---Giuly------------------------------------------Ronaldinho--
------------------------------Eto'o------------------------------
sztem deco idén az egyik legjobbja volt a csapatnak..... Vagy hazudsz vagy nem értesz a focihoz vagy reálos vagy vagy nem láttál egy meccset sem....Deco01 írta:Theo írta:--------Eto'o--------Torres------------
---Ronaldinho----------giuly----------
----------Xavi-------Bommel---------
-Gio-----Marquez--Puyol--Belletti---
------------------Valdes--------------
Deco LOSER el kell adni
Na tudod hova menjél!!!! Még h Deco lúzer, magadnál vagy???
Theo írta:--------Eto'o--------Torres------------
---Ronaldinho----------giuly----------
----------Xavi-------Bommel---------
-Gio-----Marquez--Puyol--Belletti---
------------------Valdes--------------
Deco LOSER el kell adni
nagy kár, h mindketten non-eusak...LG írta:Etoo jobb szélen..pffff...Etoo csatár és kész! Giuly meg 1 kituno szélso! Es mi az h minden pénzt megérOlyan játékos nincs! Ha meg majd ha 1x csatárt veszunk, akkor én Bojinov v. Martins mellett szavaznék!
Aix írta:Torres idén nem kell, mert vagy ő, vagy Eto'o maradna ki, s ezt nem lehet megengedni. S most olvastam, hog y aláirt hozzánk az Ezquerro, igy már a nyúszinak sincs semmi helye sajnos a csapatban! bár azt sajnálom, hogy nem találkoztam vel, mert Monaco-tól nem messze laktam!!!
Akire viszont felhivnám a figyelmeteket az Franck Songo'o. Francia, s az ifi csapatban keni, s nagy jövö álhat elött, föleg, hogy a francia u-18-as csapat meghatározó tagja!!!
A csapat az első. És ha megvennénk, akkor fel kéne forgatni a csapatot, hogy kezdő lehessen...ronnie19 írta:Sztem Torres minden pénzt megér.Ha megvesszük jövő ilyenkor már a tripláját fogja érni.Nem is beszélve arról hogy a vb után mindenki meg akarja majd venni.