Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Senki?MessiFan írta:Miért nem rakja fel youtubra a videómat amit movie maker-el csináltam??
Srác!Lionel Messi 10 írta:Valaki tudna segiten hogy holl tudnak letolteni olyat amivel nalam is menne a net most anyam gepen netezek de nallamnem megy vallami Tp-Link be kell bedugni ,
Ja ethernat
Lehet, hogy a blog.hu motorja tilt valamit. De nem értem mi lehet a hiba, ha teljesen ugyanaz a kód, mint a korábban megjelenített videónál. Lehet, hogy csak aludni kell rá egyet, mint a faviconnálPerrero írta:miért van az, hogy nem tudok jutubos videot betenni blogba a blog.hu-negyet engedett, a többinél csak a kodot irja ki.. (az embedet kell beirnom, nem
![]()
)
Danke
Forza Lupi!Victor_Valdes írta:Ez engem is érdekelne...MessiFan írta:Helo. Az FC Internazionale.hu-n a meghívó kódnál, mit kel írni?
Előre is köszi.
Ez engem is érdekelne...MessiFan írta:Helo. Az FC Internazionale.hu-n a meghívó kódnál, mit kel írni?
Előre is köszi.
Próbáld ki a soulseek nevű programot,van magyar oldal is ahol részletesen elmagyarázzák a használatát,és vírusmentes.Ráadásul az alapbeállítás szerint nem is tudsz letölteni .exe kiterjesztésű fájlokat+még egy pár ami rizikós lehet tiltva van. De ha abszolút tutira akarsz menni akkor ajánlom az mp3 portal.hu nevű oldalt szinte mindent megtalálsz.Morminho írta:Olyan zeneletöltő programot keresek amivel nem jön le 5671263127 vírus. Ha valaki tudna ajánlani egyet azt megköszönném...!
Jó neked... Én már szerztem 1-2 trójait.d.OR írta:Bogi, én kb 2 éve használom és még nem tapasztaltam ilyet![]()
persze lehet, hogy azért, mert a tűzfalam még a letöltés indítása előtt jelzi, hogy ha valami gond van a fájlal.
Én ezt személy szerint nem ajánlom, mert tényleg csak néha hoz le vírust, de akkor aztán elszabadul a pokol....d.OR írta:Morminho írta:Olyan zeneletöltő programot keresek amivel nem jön le 5671263127 vírus. Ha valaki tudna ajánlani egyet azt megköszönném...!
én a Limewire-t használom (nem tudom, ismered-e). vírus az nem szokott lejönni, csak néha nagyon lassan tölti le a számokat.
http://download.chip.eu/hu/LimeWire-4.12.11_68317.html
innen le lehet tölteni a magyar verziót.
Morminho írta:Olyan zeneletöltő programot keresek amivel nem jön le 5671263127 vírus. Ha valaki tudna ajánlani egyet azt megköszönném...!
Amennyire emlékszem, a fogalmazásnak 3 fő része van:messi1918 írta:Hello sácok!
Kéne egy kis segítség!
Valaki enm tudná leírni az értekező fogalmazás szerkezetét? Mármint azt, hogy, hogy épül fel! Melyik bekezdés milyen sorrendben mit tárgyal iyleneket! Ha lehet, minél gyorsabban éne, mert ugye holnap már suli![]()
![]()
Előre is kössz!