Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez tényleg hihetetlen. Csak tartsák meg az előnyüket és játszanak úgy, mint ellenünk.Barcaforever írta:Hát ez hihetetlen...kilibarca írta:Vezet a Numancia ilyet ...![]()
![]()
Hát ez hihetetlen...kilibarca írta:Vezet a Numancia ilyet ...![]()
![]()
De ezt a hsz-t a Barca vs. Real topicba nehezen...MQuC írta:ManCityben el tudnám képzelni Podit
kizárt dolog hogy megvesszük,vihetitek nyugodtan. Hagy bomlassza a csapatszellemet. Nem tudom olvastátok-r egyébként a mai ns-ben a Raulos cikket..jellemző a realra.Keelhaul írta:Szerintem meg inkább vigyük mi.
igen ebben van valami igazság...Raúl tuti ott lesz még pár évig - hozzá kell tennem hogy sajnos - és azért, mert miatta nem igazoltak csatárokat sztem, és tisztelem és szeretem is Raúlt, de az ő ideje sztem már lejárt, nem igazán tud veszélyesn játszani, és az ő helyére jöhetne simán Podolski.Van Goal pedig kitudja meddig marad ő is már 32...Higuaín pedig előbb utóbb kezdő lesz szvsz.Boixos írta:pedig ha a bajjernt azért akarja otthagyni, mert nem játszik eleget, akkor nagyon mellényúlna a madriddal. raulnak ugye van még pár éve a járókeretig, de ha majd ott fog tartani, akkor is tuti kezdő lesz. rajta kívűl ott van még a van, akit egyszerűen úgy teremtettek, h bármikor, bármelyik testrészéről gólt tud elérni, plusz még a higany, aki előbb érkezett és nem is túl szr, és még ki tudja, h kik.
így sztem nem lenne nyílegyenes útja podolskinak a kezdőbe.