Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm jól, kicsit ugyan fáj a torkom, de azért remekül. Azt leszámítva, hogy ezen a héten is durván túlórázni fogok, most is itt csücsülök a szgép előtt. Olvastam az üzenetedet, de bevallom férfiasan, megfeledkeztem róla. Majd megbeszéljük, pü formájában.csababarca írta:Greckivel mi a helyzet?![]()
Van egy kis közös bizniszünk
Én is azt hiszem.lionelmessi19 írta:Asszem kicsit figyelmen kívül hagytátok a kérésem.
elprat írta:Na igen,már megint a körítés...a mellébeszélés,de az egyenes kérdésemre egy épkézláb választ nem vagy képes adni,azért mert 1ik hszeddel agyonütöd a másikat....így persze marad a RIZSA.
Ha azt hiszed,hogy Csongor írogat az én nevemen,tényleg üldözési mániád van![]()
Gratulálok!![]()
(Ja és Zsu voltam,félreértés ne essék.)
Ne haragudj. Te talán telefon vagy?elprat írta:Iggggen?Henry topicban elég nagy kussban voltál pár hete,mikor szembesítettelek egy korábbi hszddelVarga Tamás írta: Én sosem felejtettem el válaszolni.![]()
![]()
Az összes létező topicba írtál,csak oda nem![]()
Visszakeressem neked?
Akkor sem voltam rest,most sem.
Ja,a privátról nem is beszélve,azt is kűldtem miután nem válaszoltál + mégse nyilvánosan menjen...szal azóta is "elfelejtettél" válaszolni![]()
A szavahihetőség nálad már nem nagyon játszik...ennyi(a szmájlit meg nyugodtan értsd cinikusan)
Iggggen?Henry topicban elég nagy kussban voltál pár hete,mikor szembesítettelek egy korábbi hszddelVarga Tamás írta: Én sosem felejtettem el válaszolni.![]()
Kezdődik a Bogi vs Máté (asszem így hívnak) párbaj! Mindenki jöjjön és nézze! Tessék csak tessék!Bogi63 írta:Demonhunter írta:Kezdődik a Perrero vs VT párbaj! Mindenki jöjjön és nézze! Tessék csak tessék!![]()
Fúúúúúúúúú!!!! És múltkor még én voltam a hüle gyerek, hogy szítom a népet!Na szép!
Okozsimiki írta:Milyen volt Csabi? Írj már egy élménybeszámolót...
Remélem holland mez van rajta! No és mi van a dedikált mezzel az lesz a főnyeremény? Azért kicsit fáj a szívem a mecsboxért..ozsimiki írta:.. viszont a Frankes bábokból még sok maradt, remélem az is megteszi...
A honlap tanulsága szerint az eurobarcának 9489 regisztrált felhasználója van.Tim írta: Nem ez komoly! Egyfajta felmérés, a népszerűségi indexet mérik,illetve jutalmazzák. Még hivatalosan nem jelentették be,bár nem tudom mire várnak mégMost például Szandi és én harcolunk a szavazatokért,ő vezet 2-1 arányban,de jövök felfelé..
Nem ez komoly! Egyfajta felmérés, a népszerűségi indexet mérik,illetve jutalmazzák. Még hivatalosan nem jelentették be,bár nem tudom mire várnak mégVarga Tamás írta: És ez honnan jött, vagy mi a fene ez? Én nem is hallottam, nem is olvastam róla. Mi ez, valami esti mese gyerekeknek a Nils Holgersson helyett?
Az nem off jellegű topicban voltBogi63 írta:Demonhunter írta:Kezdődik a Perrero vs VT párbaj! Mindenki jöjjön és nézze! Tessék csak tessék!![]()
Fúúúúúúúúú!!!! És múltkor még én voltam a hüle gyerek, hogy szítom a népet!Na szép!
Demonhunter írta:Kezdődik a Perrero vs VT párbaj! Mindenki jöjjön és nézze! Tessék csak tessék!![]()
Perrero bukta.Demonhunter írta:Aki mostantól nem válaszol a másiknak az lesz a legnagyobb arc a fórumon!