Póker
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
hát őő nekem végülis mind1 de max. 10kor kezdjük el bár ma szerintem már nem fogjuk holnap meg nem tom.... olyan 8 óra lenne jó nekem szerintem
szerk.: vazzeg nézegetem a csatornákat erre mit látok
Viasat 6 
szerk.: vazzeg nézegetem a csatornákat erre mit látok

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
-
- Entrenador del Barça
Egyelőre bármikor este 6 és 10 között.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Ez speciel Érden a Stop Shopban lévő kaszinóban volt. 3+1-es 2nd chances kvali volt rá 2 hete és vasárnap a verseny. Sajna 10. lettem (KK-mat vitte eegy AJ offsuit badbeat all-in a döntő asztal 2. körében), és csak 4 fizetett.
Badi írta:[
bocs mester![]()
tropicana? royale? korda? vagy hova jársz?![]()
mypeter írta:20+2K freezout
bocs mester

tropicana? royale? korda? vagy hova jársz?

-
- Entrenador del Barça
Perrero
Milus
breywol
Benga
Jelentkezzetek msn-en hogy mikor jó a megadott címen természetesen. Jó lenne ma lejátszani.
szerk.: Benga Milus én oké...Csongor írj vissza msnen:D. Breywol te tegnap mondtad h jó lenne ma is...pls jelentkezz már csak te vagy megvárunk
Milus
breywol
Benga
Jelentkezzetek msn-en hogy mikor jó a megadott címen természetesen. Jó lenne ma lejátszani.
szerk.: Benga Milus én oké...Csongor írj vissza msnen:D. Breywol te tegnap mondtad h jó lenne ma is...pls jelentkezz már csak te vagy megvárunk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chris0527 2008.09.15. 19:38:15-kor.
Fiúk mi a helyzet? lesz 3as asztal, vigaszág+döntő ma? vagy mi lesz?
egyre jobban nyúlnak ezek a meccsek
egyre jobban nyúlnak ezek a meccsek

Badi írta:csak nem a lurdyban 0+1es rebuyos?mypeter írta: mert 3ra élő versenyre megyek. ha hamar kiesnék, akkor jelzek azonnal.![]()
srácok!
nem lehetne beugrani vmelyik asztalhoz?
restellem a kérést, mint utsó pillanatban bekunyizós, de hátha...
nem lehetne beugrani vmelyik asztalhoz?
restellem a kérést, mint utsó pillanatban bekunyizós, de hátha...
Hát ebből ma már nem lesz sok minden ahogy látom. Holnap majd visszanézek, de mint már írtam, 18:30-tol érek rá.
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi 
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi

„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nah nyilatkozzatok, ha ma nem jó, akkor holnap mikor ,stb,stb,stb addig vígaszág se tud lemenni, és értelemszerűen a döntő sem.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
nah össze kéne hozni nekem ma is jó este 10-11től kb...(most nem otthon vok) de holnap estére is maradhat akkor a 2es asztalt is meg lehetne oldani, sztem nem gáz h belecsuszunk a hétköznapokba mert este csak ráér mindenki. Szóval 3as asztal tegjai jelentkezzenek.breywol írta: Üdv. Nah, lejátszottátok? Mert ha nem akkor szólok, hogy hétfőn és kedden 19:00-tol érek rá. Szerdán már, 12:30-tol.
Nekem most is jó! Többiek?ozsimiki írta:Futbolista! FCJOC!
Ha van kedvetek lejátszák a srácok még1x, veletek együtt, ha viszont nem akartok élni a lehetőséggel jelezzétek, és akkor az a végeredmény ami...
3-as asztal??? Mikor lesz selejtezőtök? HOlnapi nap lenyomhatnátok...vagy még ma is akár ha mindenkinek jó.

Üdv. Nah, lejátszottátok? Mert ha nem akkor szólok, hogy hétfőn és kedden 19:00-tol érek rá. Szerdán már, 12:30-tol.Chris0527 írta:3-as asztal úgy néz ki ma nem fogunk játszani mert breywolnak nem jó a ma kora du. nekem meg ha jól tudom Csongornak se a késő du. Szóval új időpont kell. Aki még nem jelzett az jelezzen.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Futbolista! FCJOC!
Ha van kedvetek lejátszák a srácok még1x, veletek együtt, ha viszont nem akartok élni a lehetőséggel jelezzétek, és akkor az a végeredmény ami...
3-as asztal??? Mikor lesz selejtezőtök? HOlnapi nap lenyomhatnátok...vagy még ma is akár ha mindenkinek jó.

csak nem a lurdyban 0+1es rebuyos?mypeter írta: mert 3ra élő versenyre megyek. ha hamar kiesnék, akkor jelzek azonnal.

ez gyakori bukta AA ellen 2 párral.... soxor szívtam én is ilyennel
ozsimiki írta:1.asztal végeredmény:
1.Titi ---> döntő
2.Ozsi---> döntő
3.Badi ---> vígaszág
4. Henrik ---> vígaszág
5. Laxa
Utolsó leosztás:
ugyanannyink volt Titivel:
Neki A,A de titkolta, nekem 6,J
flopp ba egy 6 os, emelek, ő rámemel, megadom... turn J, emel, én all in, megadja, és jött még egy olyan lap ami lent volt, ezért neki A,A 4,4 aszhem, nekem meg semmit sem ért így a két párom..
GRT TITINEK,ÉS TÖBBIEKNEK!
tőlem még1szer lejátszhatjuk. 5en ot5t voltunk, a 2 srác, aki nem tudott játszani, egyértelműen jelezte, hogy játsszuk le. Egyiküknek a router amúgy sem engedi a thpokert és a mellékgép az övé.
jelzem ismét, hogy a döntő (vagy újrajátszás) nekem holnap f2-ig jó, aztán már csak hétfőn, mert 3ra élő versenyre megyek. ha hamar kiesnék, akkor jelzek azonnal.
jelzem ismét, hogy a döntő (vagy újrajátszás) nekem holnap f2-ig jó, aztán már csak hétfőn, mert 3ra élő versenyre megyek. ha hamar kiesnék, akkor jelzek azonnal.
ozsimiki írta:Sorry,h belepofázok, de 3an elkezdeni??? Ha kell akkor a jövő hét közepén fejezzük be, de nehogy már 3an álljatok neki egy partynak.
- VictorValdes19

PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Sorry,h belepofázok, de 3an elkezdeni??? Ha kell akkor a jövő hét közepén fejezzük be, de nehogy már 3an álljatok neki egy partynak.

- VictorValdes19
2.asztal:
1.mypeter (döntős)
2.fcbarcelonazsombi (döntős)
3.VV19 (vigaszág)
4.CFirpo 3 (nem ment neki a progi)
5.fcjoc (rosszul volt/van)
6.Lopakodo (szólt, hogy nem tud jönni)
Grat Zsombi és Peti
Azt nem tom, hogy a 4. hely kié legyen,azaz az utolsó vigaszágas hely.Azt döntsétek el magatok közt sztem.
1.mypeter (döntős)
2.fcbarcelonazsombi (döntős)
3.VV19 (vigaszág)
4.CFirpo 3 (nem ment neki a progi)
5.fcjoc (rosszul volt/van)
6.Lopakodo (szólt, hogy nem tud jönni)
Grat Zsombi és Peti

Azt nem tom, hogy a 4. hely kié legyen,azaz az utolsó vigaszágas hely.Azt döntsétek el magatok közt sztem.
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!