Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fenn a menüsorban van egy olyan pont, hogy "Tippjáték", rákattintasz, aztán indulhat a móka.szajko írta:Megkérdezhetem,hogy ezt a tippjátékot hol és hogyan kell játszani? ...előre is köszi!
hát igen... sajnos hosszútávon jobban megéri a meglepetésre fogadniVarga Tamás írta:Én az Espanyol-Getafét találtam el (1-1), amiért 12,80 pontot kaptam.MichaaBee írta:nem hiszem el!!!
Atlético - Recre meccsre 4-0-át raktam (tehát telitalálat), és így is csak 6.20 pontilyen az élet! sajna az Atlético túl jó ahhoz, h sokat lehessen rajtuk kaszírozni...
Én az Espanyol-Getafét találtam el (1-1), amiért 12,80 pontot kaptam.MichaaBee írta:nem hiszem el!!!
Atlético - Recre meccsre 4-0-át raktam (tehát telitalálat), és így is csak 6.20 pontilyen az élet! sajna az Atlético túl jó ahhoz, h sokat lehessen rajtuk kaszírozni...
Basel-Shaktar-t először 0-2-nek írták be, később javították 1-2-re, lehet, hogy Drigonak emiatt változtak a pontjai. Nekem például a 0-2 lett volna a telitalálat.robertfcb írta:Azt megkérdezném, hogy amikor beírtátok eredményeket tippjátékban 2. voltam Drigo mögöttem 5 tizeddel, aztán most nézem és 3. vagyok Drigo-nak 6-7 ponttal több van. Csak nem később írtátok be neki?
Szerk: csak egy kérdés, nem gyanusítgatás mielőtt valaki ezzel jönne
Ok. Köszi a választ.Drigo írta:Én ezeket tippeltem tegnap: Tippjeim
Pár meccset telibevertem, a Romát pl hétvégi zakója okán tettem 2.esre, na meg a kiscsapat kezdeti lelkesedése okán.
Az eredményeket egyébiránt nem én írtam be, szóval nem tudom, hogy mi hogyan volt. Annyit mondhatok, hogy akkor talán még nem volt meg az összes eredmény ezért csak pár perccel később írták be azokat.
De a lényeg, hogy mi nem tudunk csalni, bármennyire is szeretnénk, vagy nem szeretnénk. Egyáltalán nem is tudjuk, hogy ki mit tippelt, ahhoz, hogy ezt manipulálni tudjuk komoly programozói tevékenységre lenne szükség, ő meg még alapból is túlterhelt mostanában.
Ja, és az ajándékok egy részét én fogom biztosítani, szóval nem nagyon van mire hajtanom, és ne aggódj, hamar eltűnök a süllyesztőben, tavaly is a BL ment jól, most is 8 meccs alatt többet szereztem, mint a bajnokságban 20 meccs alatt...
Csak azt bánom, hogy nem írtam nagyobb szórzót a Clujnak, amikor hétfőn tettem fel az eredményeket.
Ezzel nekem is gondom van!Manheim István írta:Egyszerűen nem értem ha már megy a meccs miért nem nézhetem meg közben mit tippeltem..eddig ez nem volt gond...próbálják visszaállítani ha lehet kérne..ami jó azon ne rontsunk már!!!!
kösz..és HAJRÁ BARCA