Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem szoktam butaságokat írni.lionelmessi19 írta:Valljuk be őszintén, eddig nagyjából 1 meccset játszott, percre talán kicsit kevesebbet, a 3ból.Varga Tamás írta:Azért valljuk meg őszintém, Touré sem a tavalyi formáját mutatta eddig. Ennek lehet oka, a kevesebb játéklehetőség, a nyári műtét is. De elég bizonytalan, és a Sporting ellen a gólban masszívan benne volt. Nem mondom, hogy Keita jobb nála, de nem is rosszabb. Egy szinten mozognak, ettől függetlenül én is Yaya pártján állok. S remélem, több lehetőséget fog kapni, és visszakapjuk a tavalyi formáját.
Talán még nem beszélnék formáról, bizonytalanságról, meg úgy egyáltalán semmiről. Szerintem most butaságot írtál Tamás!
Valljuk be őszintén, eddig nagyjából 1 meccset játszott, percre talán kicsit kevesebbet, a 3ból.Varga Tamás írta:Azért valljuk meg őszintém, Touré sem a tavalyi formáját mutatta eddig. Ennek lehet oka, a kevesebb játéklehetőség, a nyári műtét is. De elég bizonytalan, és a Sporting ellen a gólban masszívan benne volt. Nem mondom, hogy Keita jobb nála, de nem is rosszabb. Egy szinten mozognak, ettől függetlenül én is Yaya pártján állok. S remélem, több lehetőséget fog kapni, és visszakapjuk a tavalyi formáját.
Igen, csak bizonyítsa is be, hogy jól lő messziről. Mert ezt az erényét még közel sem mutatta meg.lluisllach89 írta:Keita nagyon jó játékos, jól lő messziről elég ha csak a Fener v a madrid elleni bombákra gondolunk, jól védekezik.
Szerintem Yaya mindenben jobb Keitánál , mondjuk úgy nem nehéz hogy ő eszik húst is...Varatrix írta:Lehet hogy most ki tagadtok meg minden, de én Keitat sokkal meggyőzöbbnek érzem mint Tourét. Azonosan jól védekeznek, de Keita hihetetlen veszélyes a kapura messziről.
Minőségi cserének viszont tökéletesLG írta:Én szivesen kitagadlak, mert ebben egyátalán nem értek 1et. Sztem Keita egy fölösleges igazolás volt, nem jobb mint Touré, és nem is lő jobban nála.Varatrix írta:Lehet hogy most ki tagadtok meg minden, de én Keitat sokkal meggyőzöbbnek érzem mint Tourét. Azonosan jól védekeznek, de Keita hihetetlen veszélyes a kapura messziről.
Én szivesen kitagadlak, mert ebben egyátalán nem értek 1et. Sztem Keita egy fölösleges igazolás volt, nem jobb mint Touré, és nem is lő jobban nála.Varatrix írta:Lehet hogy most ki tagadtok meg minden, de én Keitat sokkal meggyőzöbbnek érzem mint Tourét. Azonosan jól védekeznek, de Keita hihetetlen veszélyes a kapura messziről.
Nem a fenét nem... szerinted kiről pattogtak le mindig a kirúgások, felszabadítások visszafelé? Keita támadóbb szellemű, de a meccsnek rengeteg pontján foglalja el ugyanazt a pozíciót mint Touré. Sőt, még inkább ő az igazi vkp a 2+1 kps rendszerben, mert Touré bejátsza a négy védő előtti teret, Keita inkább meg szokott maradni a középső védőink előtt.Fernando írta: Keita még a büdös életbe nem játszott nálunk azon a poszton mint amin Touré, tehát vkp-n. Mindig bal oldalt játszott szinte az oldalvonalnál. Sőt föllépett ő már bal szélsőnek is.
Keita még a büdös életbe nem játszott nálunk azon a poszton mint amin Touré, tehát vkp-n. Mindig bal oldalt játszott szinte az oldalvonalnál. Sőt föllépett ő már bal szélsőnek is.LG írta:Az az igazság, h Keita eddig nem igazán mutatta meg, h olyan minőségi lenne, de hátha...én semmikép nem látok olyan lehetőségeket benne mint Touréban. Touré tavaly a Barcában, és a válogatottal az AK-n is fantasztikus teljesitményt nyujtott, áttörhetetlen volt, de a támadásokban is sokat besegitett, zseniális passzokkal stb, és nagyon jó a lövőtechnikája, kár, h nem próbálkozik többet, sztem ebben is veri Keitát, ja meg a megindulásai, amikor áttör 3-4 emberen. Jó műtötték, pihenés kellett neki, ez megvolt, mostmább jöhet vissza a kezdőbeÁkocka írta:Azért azt ne feledjétek, hogy nyáron megműtötték!
És persze Keitának is be kell illeszkednie, kell neki a játéklehetőség. Majd amikor több meccsünk lesz, biztos fog eleget pályán lenni Yaya is. Én részemről örülök, hogy van két minőségi vkp-nk.
Az az igazság, h Keita eddig nem igazán mutatta meg, h olyan minőségi lenne, de hátha...én semmikép nem látok olyan lehetőségeket benne mint Touréban. Touré tavaly a Barcában, és a válogatottal az AK-n is fantasztikus teljesitményt nyujtott, áttörhetetlen volt, de a támadásokban is sokat besegitett, zseniális passzokkal stb, és nagyon jó a lövőtechnikája, kár, h nem próbálkozik többet, sztem ebben is veri Keitát, ja meg a megindulásai, amikor áttör 3-4 emberen. Jó műtötték, pihenés kellett neki, ez megvolt, mostmább jöhet vissza a kezdőbeÁkocka írta:Azért azt ne feledjétek, hogy nyáron megműtötték!
És persze Keitának is be kell illeszkednie, kell neki a játéklehetőség. Majd amikor több meccsünk lesz, biztos fog eleget pályán lenni Yaya is. Én részemről örülök, hogy van két minőségi vkp-nk.