Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazából én ezzel jelenleg úgy vagyok hogy mondjuk a GTA4-et esetleg megveszem meg a közelgő új a Call of Duty-t....nem kell 100 000FT-ot költeni dehogy kell....a NFS jó letöltve is meg csomó más de a COD minden változata jó multiban és bár nem feltétlen kéne megvenni,úgy az igazisocio66 írta:Gyurinho írta:De én se azt mondtam hogy nem termel profitot csak nem eleget,közel sem annyit amennyit várnának tőle /vagy példul a CoD4 termel....
Mikor a Crysis-t elkészítették akkor egy grafikailag ,játékmenetileg,és egyéb területeken hanem is korszakalkotó de 2-3 évig ütőképes,piacvezető játékot akartak,ami hosszú ideig (mint a Call of Duty 4) vezette volna az eladási listákat...hát ez nem jött össze,részben a warez miatt olyannyira hogy tényleg elgondolkodtak azon hogy van-e értelme a kiegészítő után folytatni ,ezt nem én találtam ki,mielőtt valaki ideírná....
Persze,hallottam én is ezeket,és meg is tudom érteni a fejlesztőket. Viszont ők is megérthetik a csúnya,gonosz warezolókat,akiknek nincs száz.-százhúzezer forintjuk egy évben csak számítógépes játékokra.
Elég a gépet szinten tartani..
Gyurinho írta:De én se azt mondtam hogy nem termel profitot csak nem eleget,közel sem annyit amennyit várnának tőle /vagy példul a CoD4 termel....
Mikor a Crysis-t elkészítették akkor egy grafikailag ,játékmenetileg,és egyéb területeken hanem is korszakalkotó de 2-3 évig ütőképes,piacvezető játékot akartak,ami hosszú ideig (mint a Call of Duty 4) vezette volna az eladási listákat...hát ez nem jött össze,részben a warez miatt olyannyira hogy tényleg elgondolkodtak azon hogy van-e értelme a kiegészítő után folytatni ,ezt nem én találtam ki,mielőtt valaki ideírná....
köszsocio66 írta:http://www.mininova.org/search/?search= ... ad%20cracklopakodo írta:socio a crack-et honnan töltötted le?
innen az első.
Aztán a letöltött mappát másold be oda ahova a játékot telepítetted,annak is a bin mappájába.
http://www.mininova.org/search/?search= ... ad%20cracklopakodo írta:socio a crack-et honnan töltötted le?
én is nagy FPS fan vagyok,imádom a COD sorozatot,a Stalkert,a FarCry-t,a Half-Life-ot,meg az összes hasonló gémet.lopakodo írta:
én most töltöm,hála kenny-nekén inkább fps-es gyerek vagyok
Ezt én is csak megerősíteni tudom!lopakodo írta:...vagy játsz az új Crysis-sal!![]()
Gyurinho írta:Sorry ha már volt róla szó(én mostanában ritkábban fórumoztam)....
valaki játszott már a SPORE-ral és ha igen akkor milyen?... csak mer nem tudom hogy érdemes-r megszerezni....
hat nekem is nagyon tetszik a jatek, a tengerpart, a robbanasok eszmeletlenul jol sikerultek. aki szereti az FPS-eket feltetlenul probalja ki.socio66 írta:Huh,hát ez a Crysis nem semmi,a grafikája elképesztő,és a játékmenete is jónak tűnik. A gépigénye szerencsére már nem olyan magas,mint az előző részé,elég szépen fut a gépemen.
ugy tűnik megoldottam,az internet kapcsolat bontása megoldotta a problémát.socio66 írta:Ez miért vansocio66 írta:Megoldottam,de most meg játék közben kilépeget..![]()
![]()
![]()
Ez miért vansocio66 írta:Megoldottam,de most meg játék közben kilépeget..
Nekem ugyan nincs meg,de csupa jót hallottam róla,egy teljesen új stílus megteremtője,valamint az év játéka cím erős esélyese. Szerintem mindenképp próbáld ki,biztosan megéri.Gyurinho írta:Sorry ha már volt róla szó(én mostanában ritkábban fórumoztam)....
valaki játszott már a SPORE-ral és ha igen akkor milyen?... csak mer nem tudom hogy érdemes-r megszerezni....
sajnos nem tudok privatot kuldeni, nem tudom miert, ezert ide irom: Crysis.Warhead.MULTi10.CLONEDVD-iMMXpC ezt a verziot szedd le, mert ez a teljes magyar jatek szinkronnal, stb. a piratebay.org oldalon megtalalhatodsocio66 írta:aha köszi,mire letöltöm a gémet már biztosan lesz.kennyke írta: hat elmeletileg holnapra mar lesz, vagy meg ma estere
aha köszi,mire letöltöm a gémet már biztosan lesz.kennyke írta: hat elmeletileg holnapra mar lesz, vagy meg ma estere