Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
értem.baguvixXx írta:
Lehet de csak heti egyet szóval nem tudod a cseréket és az alapcsapatot is játszatni. A szünet 3. hetében pedig MK első forduló.
Én meg nagy erőkkel fogok készülni .xDVictor_Valdes írta:Hmm, jóval erősebbnek tűnik a csapatod mint az enyém, bár ez lehet azért van jóval feljebb van besorolva. Azért megteszek mindent, hogy legyőzzelek
.
Oksa akkor kihívlak.Köszi hogy írsz már tegnap óta várom h akar-e valaki jáccani velem.De megmentettél.xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDVictor_Valdes írta:VII. 754. (második helyezett)socio66 írta:milyen szinten vagy?Victor_Valdes írta:Valaki egy bari meccs?
Xzibit, én benne vagyok a bari meccsbe!
Azonosító:1649046
Csapat: Mátészalkai MTK
VII. 754. (második helyezett)socio66 írta:milyen szinten vagy?Victor_Valdes írta:Valaki egy bari meccs?
Sztem is jó meccs volt(köszöni a középpájásom xDDDDDDDD) (amúgy nemrég vettem és mióta megvan és játszik mindig ő a legjobb játékosom a meccsen).Na mind1 köszi a meccset.kamaj írta:Köszi a meccset, ami am nem is volt rossz (jól tolja a középpályásodXzibit25 írta:xD Kamaj te nyertél.Nem játszunk jövő héten is egy barimeccset????). A jövő héten már beindul újra a Gamper-kupa (ahol mostmár bele kéne húznom ha az első 2be akarok lenni - akarok
) és emiatt nem tudunk barimeccset játszani.
Nem akarna valamelyikőtök egy ifi barátságos meccset játszani velem? Az előző két fordulóban nem állt ki az ellenfelem és automatikus 5-0 ra nyertemCFirpo3 írta:Én is nyertem. Nálam meg Rómeó Lefkovits szerzett megint 5 és felet.MessiFan írta:Háhááá!! Reszkessetek ificsapatok!![]()
![]()
Utcai Mezitlábas Csapat B 8 - 1 Fc Bénaság
Eric Dominó megint 5 csillagot kapott!
A bajnokság legfontosabb meccse. ráadásul az elsővel játszottam!
Én is nyertem. Nálam meg Rómeó Lefkovits szerzett megint 5 és felet.MessiFan írta:Háhááá!! Reszkessetek ificsapatok!![]()
![]()
Utcai Mezitlábas Csapat B 8 - 1 Fc Bénaság
Eric Dominó megint 5 csillagot kapott!
A bajnokság legfontosabb meccse. ráadásul az elsővel játszottam!
Köszi a meccset, ami am nem is volt rossz (jól tolja a középpályásodXzibit25 írta:xD Kamaj te nyertél.Nem játszunk jövő héten is egy barimeccset????
socio66 írta:Matyi!
Gratulálok a győzelmedhez,ezúttal jobb voltál,köszönöm a meccset..
Firpo!
Ez durva meccs volt..6-5...nem semmi! Következik a visszavágó is majd..