Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...mint a saviola 35 évesen. de nem is róla van szó, hanem arról hogy savigol jobb mint ezquerro, úgyhogy nem látom értelmét a leigazolásának. csak azért mert ingyen van? hát akkor vigyenek engem is, még fizetek is neki, már amennyit tudokBoixos írta:henke 35 évesen is jobb lesz, mint a saviola.
ezt meg se hallottam.LG írta:Henke 34 évesen is sokkal jobb saViola. Mennyen csak nyugodtan.
ha Saviola jönne vissza akkor két csatárnak kéne mennie, de így hogy Ezquerro jön csak egynek kell? ugyanott tartunkRivaldinho írta:lehet de legalább 2 csatárnak mennie kéne ha Saviola visszajön, mert Ronaldinhoval együtt 6an vannak így nem hiszem h sok játéklehetőséget kapna pár csatár szal így továbbálnának
miért menne vissza?Rivaldinho írta:Nagyon sok csatár van, és az h elmegy kb télen merült fel h a Monacohoz mehetne
Rivaldinho írta:Badi látszik nem érted mit mondok, Giulyvel kapcsolatban már felröppent a hír h megy és Mivel Ezeqerro most jött gondolom nem megy el, csak kicsit gondolkodni kéne
az alap hogy maxi így megy ahova akar, és ezzel lemondhatunk torreses álmokrólZsolti írta:most nem azért,de ő is ingyen lesz,meg ő a szélen joban küldi,mint Saviola sztem.ja meg sokkal kevesebbet keresne,mint Saviola,bár ha csökkentik a fizuját??Badi írta:b***szamag minek????
Saviola is ingyen van, és sokkal jobb.
ezzel befellegzett neki![]()
na de inkább örülni kellene,hogy azon megy majd a vita,hogy ki üljön majd a padra.
most nem azért,de ő is ingyen lesz,meg ő a szélen joban küldi,mint Saviola sztem.ja meg sokkal kevesebbet keresne,mint Saviola,bár ha csökkentik a fizuját??Badi írta: minek????
Saviola is ingyen van, és sokkal jobb.
ezzel befellegzett neki![]()
Rivaldinho írta:Csatársor: Eto'o , Ezeqerro , Maxi Lopez ,Giuly, Henke Larrson és ha visszajön Saviola akkor is max :Giuly és Maxi mehetne akkor az öt meg még Ronaldinho is ott van?????
Biztos h jön. Holnap bejelentik, tutter.Badi írta:hogyhogy? még nem biztos hogy jön