Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem hiszem, hogy lenne belőle valami. Egyébként szeptember 1. óta informatika szakra járok gimnáziumba, tehát programozást és honlapszerkesztést is fogok tanulni...Slither írta: (bár nem nagyon hiszem hogy lehet belőle vmi)
És ha annyi szabad időtök van akkor tanuljatok meg programozni, és akkor az Állásajánlatnál kaphatok lehetőséget.
Jóötlet!! Tényleg. Az ilyeneket tényleg ki kéne már osztani.CFirpo3 írta:
Én Pl: a Letöltések menüt frissíteném mindenféle dologgal, mert már elég rég nem frissült és nem tudom ki feladata frissíteni.
Na,igen én is hasonló dologra gondoltam.CFirpo3 írta:
Én Pl: a Letöltések menüt frissíteném mindenféle dologgal, mert már elég rég nem frissült és nem tudom ki feladata frissíteni.
Becsatlakoznék a beszélgetésbe, ha lehet.Bogi63 írta:Akkor mégis mit szeretnél csinyáni?socio66 írta: Persze moderátor nem igen leszek,tehát még ennél is kisebb munkára gondoltam..
Nem tudom,ezért kérdeztem meg a Tisztelt Szerkesztőséget.Bogi63 írta: Akkor mégis mit szeretnél csinyáni?
Akkor mégis mit szeretnél csinyáni?socio66 írta: Persze moderátor nem igen leszek,tehát még ennél is kisebb munkára gondoltam..
Na látod.Bogi63 írta: Na az már IGEN!!!Mondjuk törölgetni az ilyen hüle gyerekek (mint én) hsz-eit!
Na az már IGEN!!!socio66 írta:
Én sem ilyen komoly feladatra gondoltam..
Csak egy bizonyos részét az oldalnak izgalmas és jó lenne szerkesztgetni.
Én sem ilyen komoly feladatra gondoltam..Bogi63 írta:Socio66!
Ha arra gondolsz, hogy akartam-e már oldalt szerkeszteni stb, akkor azt kell megintcsak mondanom, hogy NEM.
Köszönöm.socio66 írta:Bogi,szerintem hagyd ezt a témát,én értem mit mondasz,de am teljesen értelmetlen.![]()
Én is így szoktam használni ahogy mindenki más is. A Barca az ÉN,a MI csapatunk,természetes hogy mindenki magának érzi.
Nem tudom ezzel mi a baj és miért idegesít..
Részemről nem volt óvatlanVIII.Henrik írta: De ne tégy óvatlan kijelentéseket, mert egyszercsak betoppanok egy gps-el vagy pár karóval, műszerlábbal.
Sajna Zalába nem megyünk, pont llenkező irányba. Jászapátiban lesz pár boldog óránk, illetve Esztergomban ezen illetve a következő héten a hazai terep mellett. Ja, meg Budapesten, vagy vmelyik. peremvárosában. De ne tégy óvatlan kijelentéseket, mert egyszercsak betoppanok egy gps-el vagy pár karóval, műszerlábbal.ozsimiki írta:Erre fele mikor mértek?
![]()
Ha nem te vezetsz, és vége a melónak, akkor megbeszéltük