Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Off: 1000 hszsocio66 írta:Na,mondtuk én/mi!MessiFan írta:Egyébként semmi ok a pánikra kezd lejjeb csökkeni a mínuszom szóval nem fogok új csapatot csinálni és senkit se eladni!
Hogyan sikerült egyébként csökkenteni?
Na,mondtuk én/mi!MessiFan írta:Egyébként semmi ok a pánikra kezd lejjeb csökkeni a mínuszom szóval nem fogok új csapatot csinálni és senkit se eladni!
Pont ez az.De pl.:socio-t nem hívnám golyo-nak.Mert ő socio.socio66 írta:MQuC!
Az a bizonyos hsz. bowlinggolyo nevű tagunknak ment..![]()
csak hogy megnyugtassalak..
de am ki lehetett volna találni,mivel ők beszélgettek előtte is..
Ja xDDDDDDDDDDDDDDDD.bowlinggolyo írta:Pont erről beszélek h a 19 éves már nem játszhat míg a 15 éves játszhat a 19 évesek ki vannak öregedve. De az edzéseknél szokta írni a játékosfigyelő h ha vki idősebb lesz egy évvel akkor csak 19 éves koráig tudunk neki helyet biztosítani az ifi akadémián.Xzibit25 írta:Sztem nem ez van,mert van aki 15 éves és be tom rakni a csapatba de van olyan 19 éves akit meg nem tok betenni.
Pont erről beszélek h a 19 éves már nem játszhat míg a 15 éves játszhat a 19 évesek ki vannak öregedve. De az edzéseknél szokta írni a játékosfigyelő h ha vki idősebb lesz egy évvel akkor csak 19 éves koráig tudunk neki helyet biztosítani az ifi akadémián.Xzibit25 írta:Sztem nem ez van,mert van aki 15 éves és be tom rakni a csapatba de van olyan 19 éves akit meg nem tok betenni.
Sztem nem ez van,mert van aki 15 éves és be tom rakni a csapatba de van olyan 19 éves akit meg nem tok betenni.bowlinggolyo írta:Csak úgy h a 14ből 7 idősebb mint 19 évesXzibit25 írta:Baz. Az Ifiakadémiánál a Játékosok menüpontba azt írja h 14 játékosom van amikor meg állítanám össze a csapatomat a meccsre ott meg van 7 ember. Ez hogy lehet????
Jó csak jó lenne ha már feltudnád hozni az ifik közül. Mert úgy érne sokatCFirpo3 írta:17 éves és 6 napos... de nekem így is sokat ér
ezt mondta róla a játékosmegfigyelőm: Nos, Rómeó Lefkovits 16 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
További edzés nélkül Gólszerzés képessége gyenge szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Szélsőjáték képességű játékosod.
17 éves és 6 napos... de nekem így is sokat érbowlinggolyo írta: Ez ha fiatal (15 éves) nagy játékos lesz mert azt jelenti h középszerűvel rendelkezik nekem is van szerencsém egy ijennel rendelkeznem![]()
![]()
Szerintem bőven elég egy úgy is csak egyet hozhatsz fel hetente és így is egynek a fizetése 2000 eFTCFirpo3 írta:egyébként nektek hány tehetségkutatótok van?