NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
Szandi
Főnökasszony

2008.09.28. 11:23:11

Varga Tamás írta:mi pedig taktikusan, okosan játszottunk. És megérdemelten jutottunk tovább. Van még hova fejlődnötök.
Hajrá Hali!

Hát ha te ezt okos játéknak és megérdemelt továbbjutásnak nevezed...én inkább focicsalásnak, és tipikus magyar "üljünk rá az előnyünkre és betonozzuk be magunkat, szarjuk le, hogy mi lenne jó a nézőknek, ne is futballozzunk, lassítsuk halálra a játékot, csak vágjuk előre a labdát, és akkor nyerünk és mi vagyunk a királyok" mentalitásnak. Csertőit eddig, asszem ő az edzőtök, bírtam, mert nem volt rá jellemző ez a fajta gondolkodás, dehát őt is megfertőzte ez a dolog. Ollé, éljen az ilyen foci, és ekkor még a mostaninál is kevesebb néző fog kijárni meccsekre, mert erre senki nem kíváncsi.

Tegnapi meccs pölö...
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
miihii
KHAL

2008.09.26. 20:01:11

Varga Tamás írta: Van még hova fejlődnötök.
Természetesen.Mint mindenkinek :wink:
A végeredménytől függetlenül nagyjából elégedett voltam a Fradi teljesítményével,abszolút partiban voltak a srácok az NB1 egyik legjobb formában lévő gárdájával.Igaz,az első fél órában elég sok volt a pontatlan átadás,pár méteres passzokban is,de a hozzáállás,küzdés naon tetszett.A Hali kíméletlen volt az első félidőben,igazolták a mondást: a szöglet fél gól :wink: A másodikban azért majdnem ráfizettek,h magukra húzták a zöldeket,de a szerencsével nem álltak hadilábon (v fogalmazhatok úgy is,h a hazaiak nem voltak elég pontosak a befejezéseknél...),így továbbmentek.Nem örülök neki,de ilyen ez a játék:aki több gólt rúg,az nyer! :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.09.26. 19:02:09

Nemláttam de a fradinak sztem illet volna megnyernie ezt a mecset.
Nemtudjátok mennyit játszott a loki?? Sajna nem tudtam kimenni :(
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.26. 18:55:12

Koós János, táncdalénekes: "Nagyon örülök, hogy ennyien kilátogattak a találkozóra. A Fradi védelmén mindenképpen erősíteni kell, a Haladás nagy rutinnal, okos játékkal nyerte meg a találkozót."

A híresen Fradi-drukker Koós véleménye a tegnapi meccs után a nyugat.hu-n.

Szandi!
Kapusfickó :arrow: :lol: Tényleg elég szerencsétlennek tűnt.
voltak gólhelyzeteitek, de nem használtátok ki, mi pedig taktikusan, okosan játszottunk. És megérdemelten jutottunk tovább. Van még hova fejlődnötök.
Hajrá Hali!
Kép
miihii
KHAL

2008.09.25. 21:50:05

Szandi írta:Hát megint nemvolt szerencsénk. Dragóner lábában ott volt...meg még egy csomó helyzet... Nadehát láthattuk, hogy nem a helyzeteken múlott mivel a hali helyzetnélkül is szerzett 2 gólt...Na meg ez a kapusfickó. Oké. hogy kupában lehetőséget kell adni a 2. számú kapusnak, de nem a haladás ellen... akik egyébként sikeresen véghezvitték a focicsalást a 2. félidőben.
Bizony,borzasztó balszerencse sújtotta a Fradit,megérdemelt volna legalább egy x-et a csapat.
Kapus?Miért,volt kapusunk?Én cs vmi feka csávót láttam ott ugrálni összevissza az 5ösnél.Katasztrófa az ember,ő volt a legveszélyesebb a kapura :evil: Ezek a kijövetelek?!Ütemérzék zéró...
Holczer egyébként sérült,azért nem játszhatott,kommentátorunk mondta.Volt némi esély a szereplésére,de nem merték megkockáztatni...
Szandi
Főnökasszony

2008.09.25. 21:34:20

Hát megint nemvolt szerencsénk. Dragóner lábában ott volt...meg még egy csomó helyzet... Nadehát láthattuk, hogy nem a helyzeteken múlott mivel a hali helyzetnélkül is szerzett 2 gólt...Na meg ez a kapusfickó. Oké. hogy kupában lehetőséget kell adni a 2. számú kapusnak, de nem a haladás ellen... akik egyébként sikeresen véghezvitték a focicsalást a 2. félidőben.

Jameg, azt a sok barmot fradi oldalról miért nem viszik ki? Megfogni őket, és kitenni. Bírónak alapból ott az 1. félidő vége felé le kellett volna fújni a meccset mert már nagyon durva volt. Gondolok itt elsősorban a Kenesit ért beszólásokra...aki ott volt tudja. Persze azért nem kellett félteni a szhelyieket sem, akik mondjuk meglepően sokan voltak. Megvolt azért a kinemugrál szarfradista. aztán meg csodálkoznak ha ki kell őket menteni Persze ezt kellett nekik tenni, lassítani és a második részben ölni a focit.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.09.25. 20:44:23

Varga Tamás írta:FTC - Haladás 1-2.
Szép volt fiúk!
Hajrá Hali!
Hála az égnek :D Ez egy örömteli hír :P
Mindegy hogy most a fradi másodvonalbeli,de ott nyerni külön öröm bármelyik csapat számára...
Szép volt Haladás :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
szajko
Director del Fútbol

2008.09.25. 20:43:19

Örülök a Haladás győzelmének így legalább el kussolnak...a Városkámbeli fradi drukkerek,hogy ilyen meg olyan jó a Fradi...hehe :twisted:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.25. 20:39:54

FTC - Haladás 1-2.
Szép volt fiúk!
Hajrá Hali!
Kép
miihii
KHAL

2008.09.25. 19:24:03

szajko írta:Ennyit a hatalmas DVSC,MTK,UTE alázó Fradiról sokan azt mondták,hogy ha feljut a Fradi ezeket a csapatokat alázni fogja jövőre és bajnokságot nyer,hát látszik,hogy fogja majd magát Lealázni! :twisted:
Miért alázná le?
Ha nézed a meccset,akkor látod h nem egyoldalú a dolog.Az élvonal egyik legmeggyőzőbb csapata (és a 3. helyezett jelenleg!) ellen szerepel a Fradi és nem marad el a teljesítményük a vendégekétől.Ponrúgásból kaptunk 2-t,de a statisztikákat tekintve,helyzetek számában nem marad el a második ligás alakulat.Ha (igaz,h az ezzel kezdődő mondatoknak sportban nincs értelme...) kicsit több mázlija van a befejezéseknél az FTC-nek,x körüli a meccs.
SZVSZ ez nem lealázós,és jövőre sem lesz az!

Szerk.:
ÉS OTT A GÓL! \:D/ FERENCZI,KI MÁS...GYERÜNK TOVÁBB,FIÚK!!! =D>
miihii
KHAL

2008.09.25. 19:14:52

Varga Tamás írta: Jaj, mihii!
Ne légy már ilyen egyoldalú. Én már hallottam Zete szurkolókat is ilyen hangon, ilyen stílusban szurkolni, legyen szó Hali-meccsről, vagy Falco-meccsről. Hallottam én Kálmánt lebuzizni a kosármeccsen. Szóval, a bunkóság kölcsönös, oda-vissza alapon működik. És minden oldalról elfogadhatatlan. és nincs rá magyarázat.
Egyoldalú vagyok,mert MOST Fradi-Hali van,nem Zete-Hali...Tartalékolják a csávógyerekek ezeket a rigmusokat arra a csörtére.Egyébként abszolút igazad van,én is hallottam az itteni szurkolótábortól igen cifra dolgokat a földijeidre.Őszintén szólva nem cs hallottam,de réges régen (egy MESSI-MESSI galaxisban :D ),az ilyen rangadók után 2 napig alig volt hangom 8) Akkoriban benne voltam ebben-abban...
De akkor se olyan meccsen legyen nagy a szöveg,amikor nincs ott a ZTE...Majd itt,nov. 15-én,az lesz ám a meccs.Mióta is nem talizott a 2 csapat?6 éve?Van mit bepótolni :twisted: Arra ki is megyek (már cs :wink: ) a hangulat miatt,egyszersmind az egyetlen magyar bajnokira.
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.25. 19:02:04

Ha a Fradi feljut a plussz pélnzekről nem is beszélve rengeteg játékost ha majd megkörnyékeznek akkor azok majd szívesen igent mondanak majd hisz egy nagymúltú klub aki visszajut az első osztályba...az nagyon csábító lesz a sok pénz miatti jó fizetés is ezt segíti majd elő....ha feljutnak akkor ne hogy azt hidd hogy változatlan kerettel vágnak majd neki a szezonnak.....úgy mint idén a szombathely majd hozzájuk is mennek majd például Kenesei szintű focisták.......
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.25. 18:58:53

miihii írta:Nem rossz meccs,cs ezek a francos szögletgólok #-o
A hazaiak meg egyszerűen nem találnak utat a gólvonal mögé,pedig nem egy lehetőségük volt :evil:
Ha lő egyet a Fradi,onnan lenne igazán nagy derbi.Remélem lesz még minek örülnöm nekem is :D
Gratulálok a bunkó szombathelyieknek,h szidják az egerszegieket! :evil: [-X =D> Homoszexuális Egerszeg?Jöttök ti még ide kicsirigók!!! O:)
Továbbra is hajrá Fradi!
Jaj, mihii!
Ne légy már ilyen egyoldalú. Én már hallottam Zete szurkolókat is ilyen hangon, ilyen stílusban szurkolni, legyen szó Hali-meccsről, vagy Falco-meccsről. Hallottam én Kálmánt lebuzizni a kosármeccsen. Szóval, a bunkóság kölcsönös, oda-vissza alapon működik. És minden oldalról elfogadhatatlan. és nincs rá magyarázat.
Kép
szajko
Director del Fútbol

2008.09.25. 18:57:49

Ennyit a hatalmas DVSC,MTK,UTE alázó Fradiról sokan azt mondták,hogy ha feljut a Fradi ezeket a csapatokat alázni fogja jövőre és bajnokságot nyer,hát látszik,hogy fogja majd magát Lealázni! :twisted:
miihii
KHAL

2008.09.25. 18:54:19

Nem rossz meccs,cs ezek a francos szögletgólok #-o
A hazaiak meg egyszerűen nem találnak utat a gólvonal mögé,pedig nem egy lehetőségük volt :evil:
Ha lő egyet a Fradi,onnan lenne igazán nagy derbi.Remélem lesz még minek örülnöm nekem is :D
Gratulálok a bunkó szombathelyieknek,h szidják az egerszegieket! :evil: [-X =D> Homoszexuális Egerszeg?Jöttök ti még ide kicsirigók!!! O:)
Továbbra is hajrá Fradi!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.25. 18:47:19

miihii írta:Kezdődik a FRADI-Hali a sport 2-n!
Hajrá Ferencváros!
A félidőben 2-0 a Halinak! :lol:
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.09.25. 18:47:07

Jelezném a 0-2-t :lol: :lol: :lol:
Kép
miihii
KHAL

2008.09.25. 18:01:25

Kezdődik a FRADI-Hali a sport 2-n!
Hajrá Ferencváros!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.24. 18:58:43

Egy viszonylag szép , és említésre méltó dolog, hogy ZALAKAROS, azaz ahol élek, csak most esett ki a magyar kupából 8) Zalakaros-Kaposvár 0-6

egy megye I es csapattól nem rossz.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.23. 22:39:14

Nyugodjék Békében!

Szép kort megélt Rudi bácsi, és élete legnagyobb része örökké emlékezetes marad a magyar focinak,és az azt szeretőknek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.09.23. 21:45:50

erre nem nagyon lehet mit mondani.
soha nem szurkoltam a vasasnak, de amikor egyszer, már bőven nyugdíjas korában visszahívták az Öreget és bent tartotta a brigádot az nb1ben, akkor megemeltem a nemlétező kalapomat előtte...
ismét szegényebbek lettünk egy legendával.
R.I.P.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.09.23. 21:19:37

Ismét elment egy legenda... :cry: Illovszky Rudolf szakmai tudásánál csak emberi értékei voltak nagyobbak.
Nyugodjon békében drága Rudi bácsi. :cry:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.23. 16:44:00

Mivel senki nem tette még meg - ha jól látom a honlapot - én elbúcsúznék a Vasas és a magyar labdarúgás egyik legendájától.

"CSAK A JÓK MENNEK EL,
ŐK HAGYNAK EL,
S AMIT ŐK HOZTAK EL,
ŐK VISZIK EL!."

86 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének Illovszky Rudolf, a nagyszerű edző, a még kiválóbb ember, és a kiváló szövetségi kapitány. Hatalmas űrt hagyva maga után távozott el tőlünk, de ígérjük: emlékét, tudását, nagyságát örökké megőrizzük. Pótolhatatlan veszteség érte a Vasas és a magyar foci társadalmát, aki mindig a csapatáért, játékosaiért élt, és életét adta szeretett Klubjáért.
Béke poraira!
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.09.23. 07:11:10

Los Banditos írta:Elérkezett az idő, hogy végre egy Haladást is kitömjünk, és elismerjék, hogy az NBI-ben volna a helyünk.
Csak nehogy koppanjál
senzu
Entrenador del Barça

2008.09.22. 23:08:34

robertfcb írta:Ezt be sem írta senki? Szpari - Honvéd 3-0 ! élőben tekintettem meg a találkozót. A Szpari hazai formája mesés 9-1 es gólarány 4 meccs 10 pont. És Apostu 8 meccsen 7 et lőtt, egymás utáni 2 hazai meccsünkön 5 öt lőtt. Mesés teljesítmény. 7. ek vagyunk és remélem ettől még lesz jobb is. Hajrá Szpari Hajrá Nyíregyháza ! :)
akkor már Győr-DVTK 6-0 8)
Válasz küldése