Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen!:)lopakodo írta:bal oldalra?....szajko írta:Próbáld ki oda Sissokot,nállam bevált a Man.Citynél!lopakodo írta:....
Próbáld ki oda Sissokot,nállam bevált a Man.Citynél!lopakodo írta:hello!
most a milannal vagyok 2010 januárjában.Anchelotti nagyon el$zarta az összes idényt ,így a lazio-tól átmentem hozzájuk.Egy jó baloldali kp(nem tkp-t) kéne vennem ,és így tökéletes lenne a csapat.
---------------Felipe------------------
---Anreolli---Nesta---Sakho---Marcelo---
-----------Gattuso/Hamsik-----------
---Rodríguez------------Merida(ide kell)
--------------Kaká/Rakitic--------------
----------Pato--------Agüero/Amauri--
Remélem meglesz a bajnokság.
Én már próbáltam ott,nem is teljesít rosszul,ám ahhoz képest,hogyha csatárt játszik,évente lő 45 gólt,ahhoz képest ott rosszul teljesítszajko írta:Ti próbáltátok már ki Henryt a Bal szélen?...és ha igen,hogy teljesít?...előre is köszi!
Ja de persze,bocsi.superG írta: Én ugy tudom hogy november 14. Nem?
Köszi. Majd azért még utánnaolvasok.Messa írta:Alapvetően más a 2 játék. A Fifában a menedzser mód semmi ehhez képest. A Football Magagerben meg nem Te játszasz, Te csak a taktikát állítod be meccsekhez. De ezen kívül az FM-ben rengeteg érdekesség van, ami a Fifákban nem található meg. A Fifa viszont a meccsek élethűségéről szól, szóval ilyen szempontból elég nehéz a kettőt összehasonlítani.superG írta:Az egyik legfontosabb a könnyebb kezelhetöség és az élvezhetöség.
Amúgy, ha engem kérdezel, nekem a Football Maganer jön be.
Én ugy tudom hogy november 14. Nem?socio66 írta:Akár meg is várhatnád az új Football Managert is,amiben már 3Ds meccsek vannak és persze idei igazolások.Asszem okt.14-én jön,tehát nem olyan soká.superG írta:Az egyik legfontosabb a könnyebb kezelhetöség és az élvezhetöség.
Alapvetően más a 2 játék. A Fifában a menedzser mód semmi ehhez képest. A Football Magagerben meg nem Te játszasz, Te csak a taktikát állítod be meccsekhez. De ezen kívül az FM-ben rengeteg érdekesség van, ami a Fifákban nem található meg. A Fifa viszont a meccsek élethűségéről szól, szóval ilyen szempontból elég nehéz a kettőt összehasonlítani.superG írta:Az egyik legfontosabb a könnyebb kezelhetöség és az élvezhetöség.
Akár meg is várhatnád az új Football Managert is,amiben már 3Ds meccsek vannak és persze idei igazolások.Asszem okt.14-én jön,tehát nem olyan soká.superG írta:Az egyik legfontosabb a könnyebb kezelhetöség és az élvezhetöség.
Jah. Attól függ, mik az igényeid.socio66 írta:Attól függ neked melyik tetszik jobban.superG írta:Azt szeretném kérdezni hogy melyik a jobb a FIFA 09 vagy a FM09??
Attól függ neked melyik tetszik jobban.superG írta:Azt szeretném kérdezni hogy melyik a jobb a FIFA 09 vagy a FM09??
Akkor még nincs akkora gond mint nálam volt.MQuC írta:Titinhotól, vagy attól aki ebben tud segiteni.
Senkinél nincs olyan menüpont, hogy "csapatmegbeszélés" t összehivjam.