Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gabriel GarciaLeoMessi írta:Nincs vkinek egy eladó fiatal csatára? Ha lehet magyar, gólszerzés jó, max ha nagyon fiatal, akkor megfelelő. Jó lenne, ha gyors lenne. Mivel nem terveznék vele hosszú távra, béredzésre is megfelel. Előre is kösz!
Ok.Én megnézem őket,de most nincs sok pénzem és most benne vok egy licitbe ami holnap lejár,de megnézem őket.risubarcafan írta:van két játékosom kinnt az átadó listán! nézzétek meg, elég erősek!
csapatom neve: riSu FC alias: mokus16
xDDDDDDDDDDDiego10 írta:Xzibit25 írta:Ok.Thx.Nem azért kérdem mer venni akarok vkit, hanem mert gyűjtöm az eurobarcás hattrickezők csapatainak a nevét.Diego10 írta:
CzereFC.De nem túl erős játékosok vannak kint.
A jobbak kellenek a kezdőbe meg padra.
OK.Egyébként régóta fórumozok csak a suli miatt keveset tudok fórumon lenni.De most beteg vagyok szal ráérek.
Xzibit25 írta:Ok.Thx.Nem azért kérdem mer venni akarok vkit, hanem mert gyűjtöm az eurobarcás hattrickezők csapatainak a nevét.Diego10 írta:Xzibit25 írta: Diego10 mi a csapatod neve????
Ok.Thx.Nem azért kérdem mer venni akarok vkit, hanem mert gyűjtöm az eurobarcás hattrickezők csapatainak a nevét.Diego10 írta:Xzibit25 írta:Diego10 mi a csapatod neve????Diego10 írta:Na remek.Már megit licitnél rossz a Hattrick.
Igen. Valóban mindkettő nagyon jó. Majd még meggondolom...baguvixXx írta:Firpo
2 jelöltem is listán van és mindkettő megfelel a követelményeidnek![]()
Szóval ha az egyikre szükséged van akkor pls vedd meg.
Károly Lénárd (214965651) [A következő tétmeccsről eltiltva] [Transzferlistára helyezve]CFirpo3 írta: Azért ne sz*rozd le a játékosaimat![]()
Egy heted osztályú, kezdő csapatnak jó. De igazából azért adom el, mert kevés csillagokat kapott és ez aggasztott. Inkább veszek helyette egy idősebb megfelelő formájú jó játékszervezésű középpályást...
<--valakinek van esetleg egy ilyen játékosa?
Pénzt biztosan nem kapsz érte..Xzibit25 írta:Szerintetek kirúgjam ezt a játékost???: