Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen.. Én is kiabáltam 1et itthon, hogy hogy lehet ilyenekett állítani...antiimperialista írta:Írtatok akkora baromságokat az előző oldalakon, hogy a hajam égnek állt. Henry miért lenne balszélső??? Az, hogy sokszor onnan indul, nem jelenti azt, hogy ott játszik, mivel ő vérbeli csatár! Amikor Trezzel együtt játszottak, már akkor is az volt. Valaki meg felvázolta, h az arsenal úgy játszik, hogy Henry a bal-, Reyes a jobbszélső, Bergkamp meg középen. Megszakadok a röhögéstől! Reyes mikor játszik jobboldalon?
Szerintem meg inkább Maxi menjen mint Saviola.
Egyetértek veled. Biztos jó játékos, de nem veszett volna el nélküle a csapat... Jobban örültem volna Saviolának.Badi írta:nem tudom miért vagytok úgy elájulva ezquerrotól, jólvan hogy jó játékos, de szerintem nincs szükség rá
Dehogynem, a Király-kupa meccseken kezdő lesz, hogy Ronnie-ék pihenjenek egy kicsit. Amúgy szerintem nem Barça-szint. Csak valószínű, hogy Messi rovására fog Ronaldinho cseréje lenni és ez baklövés szerintem, úgyhogy szerintem felesleges volt leigazolniBadi írta:nem tudom miért vagytok úgy elájulva ezquerrotól, jólvan hogy jó játékos, de szerintem nincs szükség rá
Liverpoolban csak azért kezdő, mert sok volt a sérült a szezonban. Tiszteletben tartom a véleményedet, de kíváncsi lennék, hogy Te mit látsz benne?Szakacs írta:Ti balhatvednek mit szolnatok Traore hoz,en nagyon birman
Ennyit tényleg nem ér.2 kitűnő játékost.......Nóbi írta:hát mámegin ez a torres-téma...
nb1.hu,de nemtommit szóltokhozzá![]()
15 milla+ rique és nyuszkó. hát sztem vicc. ennyit nem ér
Dehogynem...ez a védelem 1000x erosebb mint a Barcáé. Es a támado alakzat is van olyan jo.Theo írta:Petr Cech (Chelsea); Cafú (Milán), John Terry (Chelsea), Jamie Carragher (Liverpool), Ashley Cole (Arsenal); Juninho Pernambucano (Lyon), Philip Cocu (PSV), Michael Ballack (Bayern München), Steven Gerrard (Liverpool); Ronaldinho (FC Barcelona) Andrij Shevchenko (Milan).
Ez nem jobb mint a Barca LOL
Mit szólnál inkább mondjuk Riise-hezSzakacs írta:Ti balhatvednek mit szolnatok Traore hoz,en nagyon birman
És????Eto'o meg a Villarreal ellen Ronaldinho az Atl.Madrid ellen!Kenny írta:Nem egy nagy spiler Ezqerro!Kihagyta a tizit a Betis elleni spayol kupa meccsn
Na ne!Maxi maradjon!Badi írta:Zsolti írta:na jó.most kellene röhögni???még mit nem???Maxi meg Ronaldinho esetleg nem kellene még nekik?
90 tényleg túlzás......
mondjuk Maxit vihetnék
Nincs télleg,és akkor kijátszik majd Giuly helyén ha esetleg megsérül?Larsson?Mert ő ott nem jó!Badi írta:nem tudom miért vagytok úgy elájulva ezquerrotól, jólvan hogy jó játékos, de szerintem nincs szükség rá