A Magyar Barca!
Ez nagyon erősen önsajnálat érzésű szöveg volt!Ahelyett, hogy sajnáltatod magad egy ismeretlen bunkó beírása miatt, inkább jönnél le focizni, hogy minél többen legyünk![/quote]
Sajnálom ha így érezted, én inkább ironikus akartam lenni.. Amúgy az a bizonyos hsz akkor tényleg a 'már csak ez hiányzott' kategória volt, nem csoda h kibuktam rajta. Na mindegy, azért sajnálom hogy tegnap nem láthatta ez a kis szarházi a bal lábbal a hosszú filóba feltekert szabadrúgásgólomat;)) Remélem ma lát egyet...
Sajnálom ha így érezted, én inkább ironikus akartam lenni.. Amúgy az a bizonyos hsz akkor tényleg a 'már csak ez hiányzott' kategória volt, nem csoda h kibuktam rajta. Na mindegy, azért sajnálom hogy tegnap nem láthatta ez a kis szarházi a bal lábbal a hosszú filóba feltekert szabadrúgásgólomat;)) Remélem ma lát egyet...
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
-
- Jugador d'estrella
Srácok, persze, hogy megyek, de most akor minden alkalommal irjuk be, ki jön és ki nem?szerintem az állandó mag már kialakult, és ehhez a számhoz kellene akkor a Gábornak mindig kiegésztő embereket hivnia!azét mókás, hogy szinte minden héten van valaki, aki jelzi, h ő igy meg ugy jönne, erre gyorsan megkapja az infokat és persze végül nem jön. Vissza lehet olvasni, hány ilyen user volt. Iván,gyógyulgassál, aztán ha öszeforrtak a bordáid, várunk szeretettel!na akkor javaslom mindenkinek, elméletben kezdjétek meg a felkészülést a mai focira! 

M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
Holnap még biztos nem megyek, de már csak ritkán érzem a bordámat és akkor is csak enyhén, szóval jövö héten talán már nem lesz gond és játszhatok.
Holnapra jó focit
Holnapra jó focit

-
- Director del Fútbol
Az a biztos, ha velem nem számoltok, ha mégis megyek, akkor az csak jó... nekem legalábbis igen!!!
Ha persze az majd felborítja a rendet, és páratlanul leszünk, akkor majd cserében leszek, oszt kész.......

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Igen ezt már én is említettem amikor 8-an voltunk
aki jön az írja be!! Én megyek+1 ember(akinek be volt kötve a keze)

-
- Entrenador del Barça
Csepel II. Rákóczi F. u. van egy iskola. Ott játszunk minden héten szombaton 5-7-ig.kralo írta:Sziasztok! Én nem tudok focizni csak szeretek! Hol szoktatok játszani és ki mehet?
És mindenki várunk szeretettel aki HOSSZÚTÁVON" szeretne focizni.
Ha visszaolvasol egy jópár oldalt

Gábornak tökéletesen igaza van. Én ezt már említettem egyszer, hogy jó lenne ha összeírnánk, hogy ki jön és ki nem mert akkor nem lesz meglepetés.
Sziasztok! Én nem tudok focizni csak szeretek! Hol szoktatok játszani és ki mehet?
Sziasztok! A jó játék érdekében aki biztosan meg tud holnap jelenni az jelezhetné. Azért, mert akkor úgy hívnék plusz, kiegészítő embereket. Kinek jó az ha 9-en vagyunk, nem? Legutóbb is előre sejtettem, hogy lesznek egy páran akik nem jönnek, ezért hívtam még két embert. Persze ők nem kívánnak ismeretlenként mindjárt csapattagok lenni, csak egyszerűen eljönnek focizni, mert egyszerre nincs 12 barcás a pályán...
-
- Jugador d'estrella
Ez nagyon erősen önsajnálat érzésű szöveg volt!Ahelyett, hogy sajnáltatod magad egy ismeretlen bunkó beírása miatt, inkább jönnél le focizni, hogy minél többen legyünk!Boogess írta:Hétvégén valszeg én is tiszteletemet teszem a futballgálán. Bár nem t'om mért írtam be, hisz - hogy fogalmazott? - a kutyát sem érdekel h ott leszek-e vagy sem.
-
- Entrenador del Barça
Ki emlékszik már arra...Boogess írta:Hétvégén valszeg én is tiszteletemet teszem a futballgálán. Bár nem t'om mért írtam be, hisz - hogy fogalmazott? - a kutyát sem érdekel h ott leszek-e vagy sem.

Hétvégén valszeg én is tiszteletemet teszem a futballgálán. Bár nem t'om mért írtam be, hisz - hogy fogalmazott? - a kutyát sem érdekel h ott leszek-e vagy sem.
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
-
- Entrenador del Barça
Legalább akinek kellett ledobott néhány kilót....mucs1 írta:Silva mindig mezben jön, már előre gondol a kis hamis!amugyszerintem most szombaton az volt a nap fénypontja, mikor megkérdezte a foci után a gondnok,hogy ki kapcsolta be a fűtést!
nem mintha amugy is 50 fok lett volna egy zárt,amugy sem szellőző tornateremben!

-
- Jugador d'estrella
Silva mindig mezben jön, már előre gondol a kis hamis!amugyszerintem most szombaton az volt a nap fénypontja, mikor megkérdezte a foci után a gondnok,hogy ki kapcsolta be a fűtést!
nem mintha amugy is 50 fok lett volna egy zárt,amugy sem szellőző tornateremben!