Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mi az,h beégeti magát?senzu írta:http://sportgeza.hu/tenisz/2008/09/30/s ... _esett_ki/
most kéne visszavonulnia mielőtt még jobban beégeti magát
volt egy jó szériája, de nem több
A múltheti vagy az azelőtti Képes Sport-ban írtak erről valamit. Én is felkaptam rá a fejem,és nem is nagyon értem mi ennek a célja...barca99 írta:Nem nézte valaki nemrég az Eurosport 2-n a "GP2"-t? Pontosan nem tudom, hogy mi volt, GP2-nek nézett ki, de a csapatok 'focicsapatok' voltak. Az autók fényezése, a pilóták ruhája, sisakja mind-mind híres klubok 'replikái' voltak. Volt AC Milan, AS Roma, Sevilla, Spurs, PSV, BVB, de volt ázsiai és dél-amerikai klubcsapat is.
Valaki tud erről valami?
Az a hülyeség sztem, h a hosszabitásban szerzett pontok is beleszámitják a pontkülömbségbe. Sztem ugy lenne igazságos, h csak a rendes játékidő eredményét számolnák bele. Pont az ilyen esetek miatt.ozsimiki írta:Hogy lenne hülyeség???
9ponttal kellett győzni, hogy kijussunk, ha bedobja azt a büntetőt akkor kiestünkaz lett volna a hülyeség ha bedobja.
NBA- ben is szoktak variálni a végén a büntikkel, ez benne van a játékban, semmi igazságtalanság nincs benne.
Ez milyen hülyeség. Sztetek ez igy igazságosgypontos győzelem azonban nem ért volna semmit, így 22 másodperccel a vége előtt Fegyverneky Zsófia szándékosan csak az egyik büntetőjét dobta be. A horvátok utolsó támadásánál Cakic triplája nem lett jó, így jöhetett a hosszabbítás, amelyben a csapatnak ki kellett harcolnia a minimum kilencpontos előnyt.
Sikerült, nem mindennapi izgalmak közepette: nyolcpontos fórnál Fűrész Diána dobhatott két büntetőt az utolsó másodpercekben, és nem remegett meg a keze: a higgadtság pedig Eb-részvételt ért a fantasztikus teljesítményt nyújtó női kosarasoknak!
Jelwaz!jelwaz írta: Zsombi!
Ne haragudj, de közhelyeket puffogtatsz, és leszólod a hozzászólásom, amely több háttér információt tartalmaz, mint a tiéd. Ha te tudnál róla valamiket, kicsit oszlana a rózsaszín köd. Lehet, hogy emberi együttérzésben mutatott valamit, de Lance Armstrong sportszerűsége egy nagy 0.