Na befejeztem az 5. szezonomat az AS Roma élén.
Most már összejöttek a dolgok, megnyertem a bajnokságot és a BL-t. A bajnokságban már a 35. forduló után bajnok voltam mivel 10 ponttal volt már ekkor lemaradva a Juventus, de a végén ez is 13 lett. A 3. az Inter lett, 4. a Fiorentina és 5. a Milan. A BL-ben kieséses szakaszban sorrendben a Marseille, a Valencia, az Arsenal és végül a Chelsea voltak az ellenfeleim. A döntőben a Chelsea ellen 3-1-re sikerült nyernem v.d.Vaart, Aquilani és Ménez góljaival. Az olasz kupából az Inter ellen estem ki, amely sorozatot végül meg is nyertek.
A Milan-nál amúgy évek óta kisebb válság van, szinte elvétve nyertek 1-2 olasz kupát, mást semmit, játékosok sem érkeznek hozzájuk mivel közel vannak a gazdasági csődhöz, jelenleg is 16 fős az első csapatnál a keret. Meg lehetne szerezni Kaká-t is 32 millióért, vagy Barzaglit, Zaccardot is olcsón, de nem kellenek. Vigye más...
Az én csapatomban egyébként van der Vaart nyújtotta a legjobb teljesítményt ebben az évben, a maga 46 meccsén szerzett 18 góljával és 29 gólpasszával, a bajnokságban ő lett az év játékosa 7.67-es átlaggal, második lett Breno, aki a legjobb fiatal játékos lett 7.56-os átlaggal, 12 gól és 3 gólpassz középső védő létére a bajnokságban. Eto'o ebben a szezonban nem lett gólkirály, mivel sérült is volt sokat és ott volt az ANK is, de így is a bajnokságban 22 gólig jutott 32 meccsen, de ha hozzáveszem azt, hogy a Cagliari ellen összesen 9!!! gólt szerzett a bajnokságban, akkor ez már nem is olyan jó ez a 22 gól. Idegenben 4-et lőtt, otthon pedig 5-öt! Bianchi nem teljesített jól, ezért még áprilisban átadólistára tettem és eladtam 14,5 millióért a Sampdoriának, valamint Aguero-t is eladtam, de őt még a télen 44 millióért a Chelsea-nek és hoztam helyette 5,5 millióért Farfán-t, aki csereként jól teljesített Insou mögött. Májusban bejelentkeztem C.Ronaldo-ért poénból, hogy mennyit kérnek érte. 132 milliót kértek érte, nekem volt 160 valamennyi, ajánlottam érte 90+40%-ot és el is fogadták, Ronaldo pedig évi 220 ezres fizetésért jön év végén hozzám. De én azt már nem várom meg, elég volt ebből az 5 szezonból olaszországban. Annyi a jó, hogy megismertem egy pár jó játékost, akiket későbbi karriereim során már korábban is hasznosítani tudok és mégjobb játékosok is lehetnek a kezeim alatt.
Mégsem kezdek egyébként a Barcával vagy Valenciával egy szezont 2012-ben, most kedvet kaptam a francia bajnoksághoz, mégpedig vagy a Monaco-hoz, vagy a Marseille-hez kéne szerződni, de az már mindenképpen a kezdetektől az új adatbázissal, 8.0.2-es patch-el. Ez az AS Roma-s játékom még az alapjátékból való.
A 8.0.2-esből viszont nem ismerek jó játékosokat, úgymond csodagyerekeket, vagy maradtak azok akik eddig is azok voltak? Valaki megdobhatna egy-két infóval a 8.0.2-es játékosállományával kapcsolatban. Például, hogy ki a legjobb vagy kiből lesz az egyik legjobb játékos? Főleg a fiatalok érdekelnének, és ha lehetne akkor francia legyen vagy olasz, vagy argentín vagy brazil.

Bele belenéztem én már egy két csapatba a 8.0.2-es patchel, de ott eléggé lehangoltak a látottak, és akiket eddig nagyon jó játékosnak tartottam és nálam világklasszisokká váltak és Európa legjobb játékos lett, (pl. Jérémy Ménez) annak most teljesen le van húzva az értéke és a tulajdonságai. Ezért is szeretnék egy pár infót valakitől. 4-5-6 játékos mondjuk aki eljönne vagy a Monaco-ba, vagy a Marseille-be és jó játékos lesz vagy már most jó játékos. Sakho, Saunier, Saivet, Briand, Insuo, Menez, Ben Arfa, Benzema??? Ezek maradtak jók, vagy rosszabbak vagy jobbak lettek??? Akinek van tapasztalata ezügyben kérném, hogy ossza meg velem.
Köszönöm előre is.
Peace.