Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha meg akarta fogni, akkor nem sajátította el az alapokat, úgyhogy menjen vissza a serdülő 1-be. Az ilyen labdát nem fogjuk, hanem kiütjük, lehetőleg a kapu mögé.fcjoc írta:ennyire nem láttátok hogy valdes meg akarta fogni azt a labdát, csak azért nem tudta mert lökték
Amíg többet rúgunk az ellenfelünknél,addig nekem nincs gondom a bekapott gólokkal..Saint Germain írta:Végre nyertünk idegenben egy komolyabb csapat ellen egy rangadót. A helyzetkihasználáson van mit javítani, no meg az 1 meccs 1 kapott gólátlagon is.
Te tudod milyen ellentét, van a két tábor között?? Roma.Lazio közel nincs annyi dolog a háttérbe, mint amennyi itt van.Gyurinho írta:Az az igazság hogyha most nem lenne rend és barcának jóvá írnának 3 pontot akkor azt egyszerűen nem érdemelnénk meg mert ma sz.ar a helyzetkihasználásunk.
Az Espanyol drukkerek meg nálam ezen a meccsen a visekedésükkel leírták magukat....
Könyörgön ez nem egy Roma:Lazio...vagy valami olasz bajnoki..itt ennyire nem szokás tönkretenni egy meccset...
Sztem is XAVI volt a meccs embereVarga Tamás írta:Nálam a meccs embere: XAVI. Hatalmasat játszott, számtalan helyzetet dolgozott ki, sokat futott, robotolt. Kapufát lőtt, átlövésekkel próbálkozott - sikerrel.
Persze, az egész CSAPAT zseniális volt.
KÖSZÖNJÜK ezt az izgalmas, szép és érzelemdús estét!
OFFBogika87 írta:Mondom majdnem olyande az nem jó mert akkor nem látom fiúkat!!
![]()
Teljessen egyetértekVarga Tamás írta:Nálam a meccs embere: XAVI. Hatalmasat játszott, számtalan helyzetet dolgozott ki, sokat futott, robotolt. Kapufát lőtt, átlövésekkel próbálkozott - sikerrel.
Persze, az egész CSAPAT zseniális volt.
KÖSZÖNJÜK ezt az izgalmas, szép és érzelemdús estét!
Hát most ma este máskép mi értelme lenne.salas9 írta:Hmmm...Azért kiváncsi leszek az edzők nyilatkozatairaMeg arra hogy mikor tartják a srácok a "vacsoaracsatát" a Peppel
![]()
XD
Pep most bontja a 3. absinthotfcbarcelonazsombi írta:Biztos azért sietek annyira az öltözöbe.miihii írta:.És ha belegondolok,h meglesz a vacsi Pep számlájára,ott milyen hangulat lesz.Nagy ünneplés biztos nem,mivel hét közben BL.De azért móka-kacagás tuti
Most elgondoltam én is magamba, hogy mi lehet ott valami hatalmas hangulat.![]()
Képzeljétek magatokat oda.
Biztos azért sietek annyira az öltözöbe.miihii írta:.És ha belegondolok,h meglesz a vacsi Pep számlájára,ott milyen hangulat lesz.Nagy ünneplés biztos nem,mivel hét közben BL.De azért móka-kacagás tuti