Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
úgy lesz, vígaszágról 3 an jutnak döntőbe, 17óráig jelezzétek (Kiki,VV19), hogy tudtok e mégis döntőzni, mert ha nem,akkor 3as továbbjutás lesz...Badi írta:szvsz akkor vigaszról jussanak be többen
de ehhez az kell, hogy 5ig meg tudjátok mondani, hogy mi van
naja,sajna nekem is úgy tűnik,hogy nem jó az esti döntő..de majd még később beírom, hogy aztán tok e jönni vagy nemChris0527 írta:Am viccet félre téve ugy néz ki nem jó az esti döntő..ez most dőlt el..mivel fix időpontos nem kavarok visszalépek...de még lehet megoldom...madj még beirom mi lesz...fUtBoLiStA írta:
Helyetetm beszálhatsz döntőbe ha atöbbiek belemennek h nekem írjuk jóvá a pontokatfUtBoLiStA írta:Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy beszállhatnék-e a vigaszágba ha esetleg nem lenne meg a 7 fő?
Nem voltam itthon a héten, így jelentkezni se tudtam a versenyre, de ha nem érne rá valaki akkor szívesen játszanék! Nekem megfelelne a 17 óra!
Na hali!ozsimiki írta:Na szóval, perceken belül kezdünk!
Kiki,Zsombi,én vagyok....
Titi! Kiki azt mondta, hogy felnézel majd délután 3 körül,és beírod a dolgokat, meg amúgy is h neked jó a ma délután. Sajnos nem jelentkeztél itt sem, msnen sem, mivel mind a 3unknak most jó, és nem tudni, hogy te miért nem vagy itt,ezért elkezdjük. Sorry, de arra sincs garancia,h holnapra el tudnánk halasztani. Remélem azért befutsz 5-10 percen belül, addig várunk mindenkép.
A sorrend tökéletesozsimiki írta:Nah
Döntős : Kiki,Zsombi sorrend még nem tuti,de tök mind1![]()
Vígaszágas vok, majd többiek írják be,h holnap délután mikor jó! Nekem F1 után bármikor.
Látszott a játékomon,h mennék már nagyon,sok időm nem volt,de nem zavar. Grt többieknek.