na,igen. 0-5CFirpo3 írta:Vagy nekem nagyon erős...socio66 írta: nagyon gyenge az ifim..
nem lehet feladni?

na,igen. 0-5CFirpo3 írta:Vagy nekem nagyon erős...socio66 írta: nagyon gyenge az ifim..
ez szörnyű,nem érdekel,de mégis rossz..CFirpo3 írta:3 perc alatt 3 gól... Azért nem akarlak lealázni socio.
4-0
nyugi,az fog maradni.Xzibit25 írta:Sok szerencsét.Csak maradjon töretlen az önbizalmad!socio66 írta:egy biztos:hogy én feljutok!Xzibit25 írta:Hajrá fiúk!Rajtatok kívül milyenek a csapatok???
![]()
ja,meg az unicum.
egy biztos:hogy én feljutok!Xzibit25 írta:Hajrá fiúk!Rajtatok kívül milyenek a csapatok???
Nemrossz, csak én most elsösorban fiatalokra utazok, lehet az elején még gond lesz, mert tapasztalatuk kevés stb... de az érett játékosaimnál a képességeik -sokkal- jobbak, tehát elmondhatom hogy fejlödtem, és szerintem jó irányba is. Majd ha benö a fejük lágya, akkor alázok igazán.MessiFan írta:...
Jó playa de én 2000 eFt-ért vettem egy ilyet:Danka00792 írta:Nézzétek mit vettem, nagyon örülök neki.![]()
de.CFirpo3 írta:Ki a bal védőd socio? Csak nem az a "zöldfülő" petrisor?
1-0 nekem...
Na! Majd meglátjuk mi lesz a visszavágónkon.MessiFan írta:Nekem biztosXzibit25 írta:Az egy jó bajnokság lehet.![]()
20 gólt rúgtam 6-ot kaptam.
Hát persze hogy első vagyok!
Nekem biztosXzibit25 írta:Az egy jó bajnokság lehet.
Egy bajnokságban vagytok????CFirpo3 írta:egyik: nekem 6-5 otthonXzibit25 írta:.Az szép.
Eddig mik lettek az eredmények???
És győzzön a jobbik!
másik. nekem 8-1 idegenben
Ezek bajnokik voltak, a mostani az barátságos.
egyik: nekem 6-5 otthonXzibit25 írta:.Az szép.
Eddig mik lettek az eredmények???
És győzzön a jobbik!
Ne is mondd..CFirpo3 írta:Mindjárt kezdődik az ifi meccsem socio ellen. Sorozatban ez lesz a harmadik egymás elleni meccsünk.