Adok érte 20000e FT- otbaguvixXx írta: Steffen Treu (216492438)

Idősebb játékosokat nem azokra a posztokra kell venni amik nem kapnak edzést? Vagy akkor nagyon gyorsan leépülnek?
Adok érte 20000e FT- otbaguvixXx írta: Steffen Treu (216492438)
Szerencsétlen gyerek nem kell senkinekCFirpo3 írta:A kispadra nem férne föl szerintem...Xzibit25 írta:
Érdekelne ez a játékos???
![]()
Meg már nincs szükségem játékosra. Teljes a keretem.
Ha kap edzést egy megfelelő edzőtől akkor 35 éves korig tudja tartani a TSi-jét meg a főskilljét . De ez tapasztalatból mondom lehet máshogy van sőt biztos mivel az én játékosomnak 150 TSI-je volt de azt tartottaCFirpo3 írta:Egyébként megéri az idősekre építeni? Pl. én most csak időseket igazoltam (mert olcsók, és jók). Mennyi a maximum határ ami fölött már ne igazoljak játékost? (korban)
Érdekelne ez a játékos???CFirpo3 írta:Egyébként megéri az idősekre építeni? Pl. én most csak időseket igazoltam (mert olcsók, és jók). Mennyi a maximum határ ami fölött már ne igazoljak játékost? (korban)
Nem,bent maradtam VI-ban,igaz elég kevésen múlott.De azért igaz h jó játékosokkal könyebben bent tudnék maradni.MQuC írta:És ki is estél a következő idényben???
Danka00792 írta:Szerintem szuper! Nagyon jó, tényleg.Xzibit25 írta:Szerintetek ő jó játékos?![]()
Ha öszinte választ akarsz jelöld ki ezt a sárga szöveget.:
Szerintem nem jó, kevés a TSI-je, és ahogy bowlinggolyo mondta, megfelelö játékosokkal nehezen lehet feljutni egy nagyobb csoportba, minimum jó játékosok kellenek.
Szerintem szuper! Nagyon jó, tényleg.Xzibit25 írta:Szerintetek ő jó játékos?
Jó kis csatárod vankamaj írta:Kiraktam pár egész jó játékosomat az átadólistára jó lenne, ha elkelnének, mivel már nincs hely a számukra nálam. Mind az árbecslés alatti áron van kint.
Csapat neve? Ugy döntöttem hogy még több játékost igazolok, mert sztem a mostani csapattal semmi esélyem a bajnokságban.kamaj írta:Kiraktam pár egész jó játékosomat az átadólistára jó lenne, ha elkelnének, mivel már nincs hely a számukra nálam. Mind az árbecslés alatti áron van kint.